2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oyle cnm öncelikle saglikli olsunlar da gerisi önemli değil ılk haftadan beri önde gidiyor buyuk ihtimalle Temmuz un ilk haftası alır böyle giderse inşallah bundan sonra da hersey yolunda gider hepimiz için zamanında saglıkla doğuralım

Kızlar doktordan geldik bebek ters duruyor dedi düzelir korkulacak bişey değil dedi ama sizlere sormak istedm aynı durum basına gelen var mı

Kızlar doktordan geldik bebek ters duruyor dedi düzelir korkulacak bişey değil dedi ama sizlere sormak istedm aynı durum basına gelen var mı
Benimde suan makat gelis, sorun yok alan genis daha doner doguma kadar dedi doktorum ki doguma yakin dogum pozusyonu alior bebisler, rahime baski ve reflu disinda bi sorunum yok simdilik..

Benimde suan makat gelis, sorun yok alan genis daha doner doguma kadar dedi doktorum ki doguma yakin dogum pozusyonu alior bebisler, rahime baski ve reflu disinda bi sorunum yok simdilik..
Hareketlerini hep o yüzden kasıkta hissediyomuşum ben demekki. Tesekkurler canım aynı haftadaymışız sağlıkla gelsinler inşallah♡

Hareketlerini hep o yüzden kasıkta hissediyomuşum ben demekki. Tesekkurler canım aynı haftadaymışız sağlıkla gelsinler inşallah♡
Aynen cnm bende ayaklari rahime geliyor diye alttan daha cok hissediyorum,hatta dr bile soledim, seyim cikicak gibi oluyor diye,oda bu yuzden dedi, ins donerler zamani gelince saglikla olur dogumlarimiz...

Barışmak mı istiyor yoksa babalık yapmak mı? seni sinir etmesinde şurada sonuna geldik neredeyse.

Anladım canım. Amin inşallah

İzmir’de yaşayan arkadaşlar, doğum takibi için kent hastanesine giden var mı? Ya da kentte doğum düşünen?
Ben en baştan beri orada düşünüyordum ama doktor değiştirdim onunla daha konuşamadım. Bütün çevrem orada doğum yaptı hepsi memnun kaldı.

Ben en baştan beri orada düşünüyordum ama doktor değiştirdim onunla daha konuşamadım. Bütün çevrem orada doğum yaptı hepsi memnun kaldı.
Ben 7 sene önce dışardan doktorumla orda doğum yaptım, hastaneden çok memnun kaldım ama şimdi kentten bir doktor arıyorum, sizin doktorunuz kentte miydi?

Ben 7 sene önce dışardan doktorumla orda doğum yaptım, hastaneden çok memnun kaldım ama şimdi kentten bir doktor arıyorum, sizin doktorunuz kentte miydi?
Evet tüp bebeğimi yapan doktor. 20 haftama kdr onunla devam ettim ama sonra çok uçuk bir doğum ücreti istedi. Ama Kentteki bütün doktorların o kdr pahalı olacağını sanmam.

Barışmak mı istiyor yoksa babalık yapmak mı? seni sinir etmesinde şurada sonuna geldik neredeyse.

Yok ne barışması, beni aramamasını bile bana yükleyecek kadar aymaz. Sinir ediyor ve dava sürecinde görüşmek zorundayım bebekten ben uzaklaştırmış olacağım yokaa, gerçekten sinir stres 7 aylık doğurursam şaşırmayacağım.

Yaa is ciddiye binince anladi yapamazsin filan zannediodu galiba hakkinizda hayirlisi olsun canim sen tanirsin bilirsin tavirlarinin sahiciligini.

Yok şeker yuklemesini daha yaptirmadim canim asi oldum 2 hafta filan once

Dava da bebeği istemeyen baba olarak tam kusurlu olduğu için şimdi arıyor soruyor ki, ilgileniyorum diyebilmek için. Samimiyetisiz halen beni suçluyor. Ben anneyim, karnımda bebeği var umrunda değil. Delirtecek beni. Whatsapp tan laf sokmalı fotoğraf paylaşacak kadar çocuk. Ele güne rezil olduğuma mı yanayım, 7 aylık hamile halimle hala sinir stres bebeğime zarar verdiğime mi yanayım bilemedim.

Ne bebek keyfim kaldı, ne hamilelik. Allah affetsin sıkıldım kaçıp gitmek istiyorum...

Evet tüp bebeğimi yapan doktor. 20 haftama kdr onunla devam ettim ama sonra çok uçuk bir doğum ücreti istedi. Ama Kentteki bütün doktorların o kdr pahalı olacağını sanmam.
Ben de şimdi Orçun Sezer’i araştırıyorum, sizin dr. Namık bey miydi ve ne kadar istedi paylaşabilir misiniz?

Size kolaylıklar diliyorum
Keyifle yaşanması gereken bu zor hamilelik sürecinde size stres yaşatmaları ne acımasızlık
Denemediyseniz nefes terapilerini deneyin bir arkadaşım çok faydasını görmüştü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…