2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Stres yapma canım allah biliyor sana çektirdiklerini samimiyetsizliğini. Bebeğini düşünüp rahatlamaya çalış. Sağlıkla doğur mutlu mutlu büyüt bebişini.

sonsuzzz canını sıkma bu güzel günlerini böyle mutsuz geçirmeyi hiç istemezdin eminim... konu ne bilmiyorum ama huzursuzluğun biran önce inşallah geçer gider.. Rabbim öncelikle bebeğini sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gerisi hallolur imkanın varsa bir süre uzak dur herkesten hakkınızda hayırlısı olsun♡

Kızlar, Eminönü’nden aldığım şişelerden bir tanesini denemek için hazırladım. Şişem 50cc bu arada. Bana 100cc baktığımda çok büyük gelmişti. Olmuş mu sizce :)

Eklentiler

• B77E8D6B-2732-42E4-9C3C-C187A4C4B893.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 103
Allah yardımcın olsun canim

Ben de şimdi Orçun Sezer’i araştırıyorum, sizin dr. Namık bey miydi ve ne kadar istedi paylaşabilir misiniz?
Bi arkadasm orcun beye gidiyo memnun diye biliyorum kendisnden. Ben medikalparka gidiyorum

Kızlar, Eminönü’nden aldığım şişelerden bir tanesini denemek için hazırladım. Şişem 50cc bu arada. Bana 100cc baktığımda çok büyük gelmişti. Olmuş mu sizce :)
Çok şık olmuş canım hemde değişik bi fikir bence kolonya vs çok gördüm ama oda kokusu daha farklı geldi bana :)

Ya aman boşver demesi bize kolayda sana uygulaması zor biliyorum ama inan senin ve bebeğinin sağlığından başka hiç bir şeyin önemi yok. Rezil olan da sen değilsin ayrıca, hele elalemi hiç önemseme.

Allah islah etsin biran once kurtarsin sizi bu gostermelik adamdan canim yipratma kendini ya senin herseyin karninda zaten inan cocugun olunca dunyada hic kimsenin onemi kalmio

İns en kisa zamanda bu zorlu sureci atlatirsiniz, o adamida Allah islah etsin size bi faydasi olmuyor bari zarari dokunmasin...

Aman Allah korusun siz iyi olun bu kadar şey atlattınız inşallah sonuna kadar sağ salim kavuş oğluna. Dava sürecinde iyi şanslar diliyorum .

Ay cok hos olmus cnm ellerine saglik, eminonude nerde bu pleksi aynalar ve hemen isim yazilabiliyor mu, havuzlu han yada sark han icinde mi yoksa baska bir dukkan mi cnm
Çınarcık kolonyaları diye bir yerden aldım canım. Kahveci Mehmet efendiyi biliyorsundur onun sokağından ilerleyince sağ tarafta kalıyor. Hemen yazılmıyor ama bir gün öncesinden instagramdan sipariş verebilir ertesi gün gidip alabilirsin ben öyle yapacaktım sonradan gidip bakmaya karar verdim. Gidince ödemeyi yapıp sipariş verdim onlar da bana kargoladı. Ama önceden sipariş etmek daha mantıklı kargo parası ödememiş oluyorsun :) havuzlu handa bu şişeye 4 ₺ dediler ben tanesini yanlış hatırlamıyorsam 1.75 e falan aldım. Pleksiler de 60 kuruşa geldi.

Çok güzel olmuş canım. Bunu neyle yapıştırdın sıcak silikonla mi?
Teşekkür ederim canım :) evet sıcak silikonla yapıştırdım

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Teşekkürler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…