2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar acil servislerde ultrason cihazi olmuyor mu?
Bildiğim kadarıyla olmuyor canım. Ben daha önce şiddetli karın ağrısı sevebiyle bi devlet hastanesi acil servisine gittim hcg değerim yüksek çıktı. Doktor bana yarın hemen jinekoloğa gitmelisin dış gebelik olabilir demişti. Başka bir yere falan yönlendirmedi.

Hamile yogasına dahi gidiyorum ama yok, olmuyor. Psikolojik olarak çok yıprandım. Bebeğe zarar gelmesin diye güçlü durmaya çalışıp içime atmaktan yoruldum, sıkıldım...

Stres yapma canım allah biliyor sana çektirdiklerini samimiyetsizliğini. Bebeğini düşünüp rahatlamaya çalış. Sağlıkla doğur mutlu mutlu büyüt bebişini.

Allah affetsin ama bebeğimi düşünüp rahatlayacağıma daha da strese giriyorum. Bebeğim olduğu için bu adam ömür boyu hayatımda olacak. Nasıl dayanacağımı bilmiyorum artık, tükendim.

Teşekkür ederim güzel temennilerin için. Uzak olmam mümkün değil malesef, aynı işyerindeyiz ve adamın çocuğunu taşıdığım için beni arayıp sorma hakkı var. Hiç bitmeyecek bir çile gibi geliyor ve şimdiden tükendim.

Hamile yogasına dahi gidiyorum ama yok, olmuyor. Psikolojik olarak çok yıprandım. Bebeğe zarar gelmesin diye güçlü durmaya çalışıp içime atmaktan yoruldum, sıkıldım...
Canım ya bak bebişin 1 kiloyu geçmiş sapasağlam çok şükür... Onu düşünmeye çalış. Son 12 hafta su gibi akıp geçicek mis kokulu bı melek vercekler kucağına o anları düşün. Bebisinin sağlıklı psikolojisi için bir baba figürüne ihtiyacı var. Sen ne kadar rahatsız olsan da oğluna iyi gelir öyle birinin varlığı.

Ya aman boşver demesi bize kolayda sana uygulaması zor biliyorum ama inan senin ve bebeğinin sağlığından başka hiç bir şeyin önemi yok. Rezil olan da sen değilsin ayrıca, hele elalemi hiç önemseme.

İkimizde rezil olacağız, doğmamış çocuğuma millet acıyacak, daha şimdiden acıyor ah yazık diye. Ve ben bu adamla 30 yıl aynı işyerinde çalışmak zorundayım. Sağlığımız batsın adam için önemli olan tek şey haklı çıkmak. Aptallığımın bedelini ödüyorum, ödeyeceğim..

Allah islah etsin biran once kurtarsin sizi bu gostermelik adamdan canim yipratma kendini ya senin herseyin karninda zaten inan cocugun olunca dunyada hic kimsenin onemi kalmio

Herkes öyle diyo, bebeğin doğunca onu düşünecek vaktin bile kalmayacak diye ama bu çocuğu ben 3 ay daha nasıl sağlıkla taşıyacağım bilmiyorum.

NasilYarDiyeyim Dün doktor kontrolüm vardı çok şükür herşey yolundaydı ama tek sorun ellerimde karpal tünel başladı bende pc de çizim yapıyorum doktora söyledim ben çok zorlanıyorum bazı günler çalışamıyorum dedim. 2 hafta sonra doğum izni yazacağım zaten dedi. 2 hafta nasıl çizim yapacağım peki ya yapamazsam ben derdimi patrona anlatamam dedim, yine aynı cevabı verdi. Bende seni hatırladım aynı şey bana da oldu yani arada kalan 2 haftayı rapor alayım demiştim ama olmadı anlayacağın.

Aman Allah korusun siz iyi olun bu kadar şey atlattınız inşallah sonuna kadar sağ salim kavuş oğluna. Dava sürecinde iyi şanslar diliyorum .

Teşekkür ederim cnm, dilerim sağsalim doğar... bu kadar üzüntüye bebeğim sağlıklı doğarsa, mucize diyeceğim..

Aynı yerde çalışıyor olmanız büyük talihsizlik.

Dedigin gibi cnm ben uzun yola gelemiyorum esimi yollicam pleksi modelleri icin ben alip kendim susleyip magnet seklinde bisi dusunuyorum ama bakalim, cok saol cnm

Dava dilekçesinde yazdığım hissettiklerim, yetmedi sonra buluşmamızda ağlamalarım, anneliğim, hiç biri kalbine merhameti getirmedi, dilerim bebeğim doğduktan sonra içine merhamet gelir de en azından çocuğuna babalık yapar.

Aynı yerde çalışıyor olmanız büyük talihsizlik.

Evet malesef, düşün kocan koridordan geçiyor, yanında iş arkadaşların odandasın, kocan olacak adam sen bir yabancıymışsın, o bebek onun değilmiş gibi yanından suratına bakmadan geçiyor, ele güne rezil olduğuna mı yanarsın, kocanın seni geç çocuğunu bile sormak için o odaya bi kere dahi girmediğine mi yanarsın, o adam koridordan geçerken nişanda binbir heyecanla aldığınız, en güzel gününüzde giydiği takımını umarsızca giydiğini gördüğüne mi yanarsın, tüm bunları yaşamak zorunda kalıp bebeğe zarar gelmesin diye güçlü durmaya çalışırken içinin çürümesine mi yanarsın.. tükendim artık

Tamamen Dr kaynaklı. Aşı olduğum gün aile hekimi rapor vermek istemedi. Rapor ihtiyacını biraz da kadın doğum uzmanından karşıla dedi. Yani raporu aşı olduğum yerden değil de bilmem kaç km yol gidip hiç ilgisi olmayan bı drdan al dedi. Ayıp yani. Millet saçma sapan rapor kullanır karnı burnunda gebelerin çektiğine bak. İş yeri de rahatsızlanan rapor al işi azaltma yok diyor arada kalıyoruz. Ben yıllık izne dadandim, yettiği kadar iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…