2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizlere disardan yorum yapmasi kolay tabi ama lutfen bebegin icin saglam dur. Yorum bile yapilmayi haketmeyen adam icin hucrelerini öldürme. Zaman herseyin ilacidir. Bebegin sana iyi gelecek insallah.

Bayanlar benimle ayni haftada olanlar kasik sancisi cekiyo mu acaba ? Sag kasigima dakka da 1 sanci vurup geciyo
Ben şu an 25. Haftamdayim. Geçen hafta bir gün boyunca aralıklı olarak sağ kasigimda ağrı olmuştu. Ayağa kalkınca yürüyünce ağrıyor oturunca geciyodu. Sonraki gün geçmeseydi doktora gidecektim ama geçti neyseki.

Onun karnında olması zaten mucize ki. Üzülmeye bile hakkımız yok, kadınların annelik vazifesi karnındayken başlıyor işte...

Evet gerçekten mucize.. ilk denemede bana gelmesi, ilk üç ay defalarca edilen kavgalara kıyametlere, şiddete varan davranışlara rağmen beni terketmemesi, hala beni terketmemesi bile bir mucize. Ama bu kadar mutsuzluğu haketmiyor, ona bunu yaptığım için ve bu adamın tüm hiddetini göre göre bu bebeği yaptığım için kendime çok kızıyorum. Bu bebeği hakkıyla taşıyıp büyütecek binlerce birbirini seven karı koca varken, ona bu hayatı mahkum kıldığım için kendimden nefret ediyorum.

hiç bi şey içimden gelmiyor, umarım kendime gelirim bi an önce. Saol cnm
Ya bu meseleler zor ama canim inan uzulsekte yipransakta olacagin onune gecemioruz belki bugun yasadigin kotu gunlerr ilerde sanaa cok guzel kapilar acicak iyi kide bole oldu dieceksin ...

Ah demeyin öyle
Allahın takdiri böyleymiş demek ki, onlar bizi seçmiş, şimdi elimizden gelen gayreti göstermeliyiz onlar için. Söylemesi kolay elbet ama hep olumlu düşünün nolur..

Kızlar merhaba..

Siz hangisini onerirsiniz gebelik için

Eklentiler

• Screenshot_20180407-224041.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20180407-223923.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 47
Allah affetsin ama bebeğimi düşünüp rahatlayacağıma daha da strese giriyorum. Bebeğim olduğu için bu adam ömür boyu hayatımda olacak. Nasıl dayanacağımı bilmiyorum artık, tükendim.

Canım öyle düşünme lütfen, belki çok güzel bi hayatı olacak çok mutlu olacak iyi ki doğmuşum diyecek yaşadığına annesi olduğuna şükredicek, bilemezsin ki neler yaşayacağını. Elbet hayat sana da bebeğine de gülecektir. Ne aileler var ne bebekler var. Ailesini doğumda kaybedenler genç yaşta kaybedenler. En azından bebeğinin annesi babası hayatta olacak inşallah . Tek ilgisiz baba da o olmadığına göre eminim atlatıcaksınız bunu bebeğinle, senin sevgin yeter ona.

Dilerim öyle olur yoksa kendimi asla affedemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…