- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.901
Evet canım feraceFerace demi bunlar. Ikiside güzelmiş canım ama hamilelik için mavi daha uygun bence
Mavi canim bulabilirsen daha salaş bak
Özel olmazsa, özel sektörde misiniz devlette mi iş olarak? İş değiştirme yada tayin gibi durumlarınız var mıDilerim öyle olur yoksa kendimi asla affedemem..
Sefamervedn baktim canmHangi siteden baktin canım.murdum rengi çok guzelmis
Canm mavi yaz rengine daha uygun olur, digeride guzel ama nedense ben yazin acik renklerden yanayimKızlar merhaba..
Siz hangisini onerirsiniz gebelik için
Çınarcık kolonyaları diye bir yerden aldım canım. Kahveci Mehmet efendiyi biliyorsundur onun sokağından ilerleyince sağ tarafta kalıyor. Hemen yazılmıyor ama bir gün öncesinden instagramdan sipariş verebilir ertesi gün gidip alabilirsin ben öyle yapacaktım sonradan gidip bakmaya karar verdim. Gidince ödemeyi yapıp sipariş verdim onlar da bana kargoladı. Ama önceden sipariş etmek daha mantıklı kargo parası ödememiş oluyorsun :) havuzlu handa bu şişeye 4 ₺ dediler ben tanesini yanlış hatırlamıyorsam 1.75 e falan aldım. Pleksiler de 60 kuruşa geldi.
Canım sen Çınarcık kolonyalarından sadece oda kokusu şişesi mi aldın? Sanki ben kral tacı kolonya şişesi aldın diye hatırlıyorum.sen dükkana da gitmişsin sanırım.şehir dışından sipariş vericem,güvenilir mi sence
Özel olmazsa, özel sektörde misiniz devlette mi iş olarak? İş değiştirme yada tayin gibi durumlarınız var mı
Canım sen Çınarcık kolOnyalarından sadece oda kokusu şişesi mi aldın? Sanki ben kral tacı kolonya şişesi aldın diye hatırlıyorum.sen dükkana da gitmişsin sanırım.şehir dışından sipariş vericem,güvenilir mi senceBildiğim kadarıyla olmuyor canım. Ben daha önce şiddetli karın ağrısı sevebiyle bi devlet hastanesi acil servisine gittim hcg değerim yüksek çıktı. Doktor bana yarın hemen jinekoloğa gitmelisin dış gebelik olabilir demişti. Başka bir yere falan yönlendirmedi.
Magnet için böyle tülden çiçekler oluyor ya onlardan da gördüm o caddede paketi 20₺ idi pleksinin arkasına yapıştırabilirsin :) sanırım 1 paketi baya bi ürün çıkarırDedigin gibi cnm ben uzun yola gelemiyorum esimi yollicam pleksi modelleri icin ben alip kendim susleyip magnet seklinde bisi dusunuyorum ama bakalim, cok saol cnm
Ben fotoğrafta gördüğün tüm malzemeyi oradan aldım canım. Kral tacını alan ben değilim. Ama instagramda gördüğüm tüm çeşitler vardı orada. Güvenilir bir yer, alabilirsin İnstagram üzerinden. Pleksileri bana kargo ile yolladılar gayet güzel paketlenmişti.Canım sen Çınarcık kolOnyalarından sadece oda kokusu şişesi mi aldın? Sanki ben kral tacı kolonya şişesi aldın diye hatırlıyorum.sen dükkana da gitmişsin sanırım.şehir dışından sipariş vericem,güvenilir mi sence
Evet gerçekten mucize.. ilk denemede bana gelmesi, ilk üç ay defalarca edilen kavgalara kıyametlere, şiddete varan davranışlara rağmen beni terketmemesi, hala beni terketmemesi bile bir mucize. Ama bu kadar mutsuzluğu haketmiyor, ona bunu yaptığım için ve bu adamın tüm hiddetini göre göre bu bebeği yaptığım için kendime çok kızıyorum. Bu bebeği hakkıyla taşıyıp büyütecek binlerce birbirini seven karı koca varken, ona bu hayatı mahkum kıldığım için kendimden nefret ediyorum.
Güle güle giy canım gecelikte kötü değil aslında lohusa gecelikleri hep bu tarz benimde kendime aldığım çok hoşuma gitmedi, en sadesini almaya çalıştım. Pijamaların çok şık duruyor.Kizlar bugun bunlari aldim gecelik cok icime sinmedi ama sabahlikli modeller cok abarti dantelliydi .Pijamalar daha cok hosuma gitti.Şifon şal diktirecegim uzerine .Lohusa terligi istemiyorum tek satilan taç gönlüme gore bulamadim .Yaptırıyorum .Haftaici teslim edecekler .Gelelim aldiklarima
Bunun kumasi cok esnek ve bir yil garantisi var.
Bunu su an bile giymek istiyorum .Ici askili ceketinin arkasinda daltel detayi var .Ceketi beyaz olani aldim
Bu da cok icime sinmeyen gecelik mavi olan .
Sanirim kisa sure giyecegim .
Güle güle giy canım çok güzellerKizlar bugun bunlari aldim gecelik cok icime sinmedi ama sabahlikli modeller cok abarti dantelliydi .Pijamalar daha cok hosuma gitti.Şifon şal diktirecegim uzerine .Lohusa terligi istemiyorum tek satilan taç gönlüme gore bulamadim .Yaptırıyorum .Haftaici teslim edecekler .Gelelim aldiklarima
Bunun kumasi cok esnek ve bir yil garantisi var.
Bunu su an bile giymek istiyorum .Ici askili ceketinin arkasinda daltel detayi var .Ceketi beyaz olani aldim
Bu da cok icime sinmeyen gecelik mavi olan .
Sanirim kisa sure giyecegim .
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun belki ilerde kurtulursun bi şekilde, işi tabi ki değiştirme rahatsan birde onun stresi olmasın.Devlet memuruyum a kadro. Malesef öyle güzel, severek çalıştığım, rahat bi işim var ki değiştiremem. Şehir olarak bir kaç ile gidebilirim, uzun vadede İzmir yada İstanbul planım var ama şu an boşanma olmadan gidemem.
Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar.. Senin için dua edicem canım bu günler geçecek yeter ki gücünü topla. Aklını kaybetme, diğer her şey geriye dönüp baktığında bir bakmışsın iyi ki oğlum var diyeceksin. İki iyi insan bile bazen geçinemiyor ayrılıyor. Baba ahlaksız serseri bağımlı biri değilse inan su akar yolunu bulur.
Umarım her şey oğlun ve senin için güzel olur. Kendini topla, asla ve asla neden yaptım bu bebeği bu ona haksızlık deme. O senin en kıymetlin, sağlıcakla kal.
sonsuzzz canım allah yardımcın olsun bu süreçte, en az hasarla çıkarsın işin içinden inşallah. Ne söylesek ne desek boş, yaşayan sensin. Ama güçlü bir insan olduğuna, üstesinden geleceğine inanıyorum. Sakın bebeğim haketmiyor diye düşünme, şükür ki senin gibi bir anneye sahip. Hepimizin yazgısı farklı, sınavı farklı. Sizin de sınavınız buymuş. Allah başka dert tasa vermesin inşallah. Sağlıkla gelsin yavrun, sen onunla huzurlu bir hayat süreceksin inşallah.
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun belki ilerde kurtulursun bi şekilde, işi tabi ki değiştirme rahatsan birde onun stresi olmasın.
Yapma canim bole amaaaa anneyiz guclu olmak zorundayizzz bebegininn dogumuyla deisicek hersey canimmm bak kendin diosun mucizee die sana daha ne mucizeler getrcek biseleree alismak zor ama kiymet bilmez bi babasi olucaginaaa sevgi dolu bi annesi olsun yeterrr kimseninn sana nasil baktigini senle alakali ne dusundugunu bosver ancaaa konusurrr insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?