2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugun bunlari aldim gecelik cok icime sinmedi ama sabahlikli modeller cok abarti dantelliydi .Pijamalar daha cok hosuma gitti.Şifon şal diktirecegim uzerine .Lohusa terligi istemiyorum tek satilan taç gönlüme gore bulamadim .Yaptırıyorum .Haftaici teslim edecekler .Gelelim aldiklarima
Bunun kumasi cok esnek ve bir yil garantisi var.

Bunu su an bile giymek istiyorum .Ici askili ceketinin arkasinda daltel detayi var .Ceketi beyaz olani aldim

Bu da cok icime sinmeyen gecelik mavi olan .
Sanirim kisa sure giyecegim .

Özel olmazsa, özel sektörde misiniz devlette mi iş olarak? İş değiştirme yada tayin gibi durumlarınız var mı

Devlet memuruyum a kadro. Malesef öyle güzel, severek çalıştığım, rahat bi işim var ki değiştiremem. Şehir olarak bir kaç ile gidebilirim, uzun vadede İzmir yada İstanbul planım var ama şu an boşanma olmadan gidemem.

Canım sen Çınarcık kolOnyalarından sadece oda kokusu şişesi mi aldın? Sanki ben kral tacı kolonya şişesi aldın diye hatırlıyorum.sen dükkana da gitmişsin sanırım.şehir dışından sipariş vericem,güvenilir mi sence

Dedigin gibi cnm ben uzun yola gelemiyorum esimi yollicam pleksi modelleri icin ben alip kendim susleyip magnet seklinde bisi dusunuyorum ama bakalim, cok saol cnm
Magnet için böyle tülden çiçekler oluyor ya onlardan da gördüm o caddede paketi 20₺ idi pleksinin arkasına yapıştırabilirsin :) sanırım 1 paketi baya bi ürün çıkarır

Ben fotoğrafta gördüğün tüm malzemeyi oradan aldım canım. Kral tacını alan ben değilim. Ama instagramda gördüğüm tüm çeşitler vardı orada. Güvenilir bir yer, alabilirsin İnstagram üzerinden. Pleksileri bana kargo ile yolladılar gayet güzel paketlenmişti.

İyi akşamlar kızlar. Bugün şeker yüklemem vardı iyi çıktı çok şükür. Sonrasında da alışveriş yaptık ama kıyafetlerde hala kaç beden alacağımı kestiremiyorum. Body olarak yeni doğan kaç tane aldınız acaba benim elim hep 3 aylara gidiyorda genelde zaten hep takımlarda da 3 ay oluyor zaten galiba hiç küçük bulamıyorum

Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar.. Senin için dua edicem canım bu günler geçecek yeter ki gücünü topla. Aklını kaybetme, diğer her şey geriye dönüp baktığında bir bakmışsın iyi ki oğlum var diyeceksin. İki iyi insan bile bazen geçinemiyor ayrılıyor. Baba ahlaksız serseri bağımlı biri değilse inan su akar yolunu bulur.
Umarım her şey oğlun ve senin için güzel olur. Kendini topla, asla ve asla neden yaptım bu bebeği bu ona haksızlık deme. O senin en kıymetlin, sağlıcakla kal.

Güle güle giy canım gecelikte kötü değil aslında lohusa gecelikleri hep bu tarz benimde kendime aldığım çok hoşuma gitmedi, en sadesini almaya çalıştım. Pijamaların çok şık duruyor.

Güle güle giy canım çok güzeller

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun belki ilerde kurtulursun bi şekilde, işi tabi ki değiştirme rahatsan birde onun stresi olmasın.

sonsuzzz canım allah yardımcın olsun bu süreçte, en az hasarla çıkarsın işin içinden inşallah. Ne söylesek ne desek boş, yaşayan sensin. Ama güçlü bir insan olduğuna, üstesinden geleceğine inanıyorum. Sakın bebeğim haketmiyor diye düşünme, şükür ki senin gibi bir anneye sahip. Hepimizin yazgısı farklı, sınavı farklı. Sizin de sınavınız buymuş. Allah başka dert tasa vermesin inşallah. Sağlıkla gelsin yavrun, sen onunla huzurlu bir hayat süreceksin inşallah.

Saol cnm, şu an en çok ihtiyacım olan şey dua. Dayanma gücü lazım, oğluma tutunuyordum ama babasını gördükçe ona daha çok üZülüyorum. Hayırlısıyla bu günlerde geçsin...

Amin canım. Dilerim ona huzurlu bir hayat sunabilirim, dilerim ki yeniden ayağa kalkabilirim..

Yapma canim bole amaaaa anneyiz guclu olmak zorundayizzz bebegininn dogumuyla deisicek hersey canimmm bak kendin diosun mucizee die sana daha ne mucizeler getrcek biseleree alismak zor ama kiymet bilmez bi babasi olucaginaaa sevgi dolu bi annesi olsun yeterrr kimseninn sana nasil baktigini senle alakali ne dusundugunu bosver ancaaa konusurrr insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…