- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.921
Aaa o nedemekmiss aksine ayrilma burdan bak her gun yoklama yapicam ona goreeeHerkese desteği, güzel dilekleri için teşekkürler.. bu güzel, eğlenceli paylaşımları böyle mutsuzluğumla böldüğüm için herkes hakkını helal etsin.
Ne hamileliğe, ne bebeğe dair hiç bi hevesim kalmadı. Yeniden kazandığımda aranıza dönmek umuduyla.. bize dua edin..
Çok güçlü bir annesi var onun. Dua edicem canım sen de inan bu günler geçecek.Saol cnm, şu an en çok ihtiyacım olan şey dua. Dayanma gücü lazım, oğluma tutunuyordum ama babasını gördükçe ona daha çok üZülüyorum. Hayırlısıyla bu günlerde geçsin...
Herkese desteği, güzel dilekleri için teşekkürler.. bu güzel, eğlenceli paylaşımları böyle mutsuzluğumla böldüğüm için herkes hakkını helal etsin.
Ne hamileliğe, ne bebeğe dair hiç bi hevesim kalmadı. Yeniden kazandığımda aranıza dönmek umuduyla.. bize dua edin..
Peki normal doğum muydu sezeryan mıydı şunun için sordum 36. Hafta olduğundan sütun hemen gelmesinde sorun yasadiniz mibende küçük oğluşu erken doğurdum 36 haftalıktı bakalım bu nasıl olacak
Bi yere gitme canım derdimizi mutluluğumuzu paylaşmak için burdayız, hayat hep mutluluktan ibaret değil bizimde derdimiz oluyor bizde anlatıyoruz burda. Hem ben ne kadar mutsuz umutsuz hissetsem de burda bazı yorumlar mutluluklar bana umut oluyor.Herkese desteği, güzel dilekleri için teşekkürler.. bu güzel, eğlenceli paylaşımları böyle mutsuzluğumla böldüğüm için herkes hakkını helal etsin.
Güle güle giy canım gecelikte kötü değil aslında lohusa gecelikleri hep bu tarz benimde kendime aldığım çok hoşuma gitmedi, en sadesini almaya çalıştım. Pijamaların çok şık duruyor.
Güle güle giy canım çok güzeller
Bende aynı bir saatir dönüp duruyorum bari kalkıp kahvaltı hazırlayayım. Size de afiyet olsun.Herkese gunaydin .Pazar pazar erkenden uyandim .Acıktım çünkü
Ben de oyalaniyorum esim kalksin diye .Sagol canim afiyet olsun .Bende aynı bir saatir dönüp duruyorum bari kalkıp kahvaltı hazırlayayım. Size de afiyet olsun.
Öyle deme canım ya Allah o bebeğe seni layık görmüş hani her bebeğin meleği onun annesidir ya seni de o bebeğe melek kadar iyi kalbinle bakacağını bildiğinden o bebeği sana vermiş bence o senin bütün hayatını değiştirecek onunla yıllar boyu güzel zamanlar geçirip bir birinize destek olacaksınız , bak canım sana bir şey anlatcam benim babam kadınlara düşkün bir adamdı bizi küçükken bırakıp gitti annem büyüttü bizi bir erkek kardeşim bir de ben 2 çocuğuz hiç baba özlemi hasreti çekmedik , annem sağolsun çalıştı bize baktı okuttu büyüttü ihtiyaçlarımızı karşıladi Allah ondan razı olsun , kardeşim de ben de evlendik ikimizin de bir kızı var ve ikimizin de bir oğlu olacak yani gelinimiz de hamile şükürler olsun , ikimiz de okulda çok sevildik arkadaşlarımız çevremiz çok şükür çoğu babası olan çocuktan daha iyi büyüdük daha iyi yaşadık , yani baba her şey demek değil anne varsa hem baba hem anne olur çocuğuna senin oğlun da çok mutlu büyüyecek çok güzel arkadaşları çevresi olcak okuyup iyi bir insan iyi bir eş olcak çocukları olcak sen onun baş tacı olacaksın hayatında hep farklı hep en güzel yerde olacaksın , oğlun çok güçlü iradeli olacak kendi başına erkekliği öğrendiği için sakın kendine haksızlık etme senin yaptığın takdire şayan eli öpülesi baş tacı edilesi kadınsın , geleceği da fazla düşünme her şeyi zamana bırak oluruna bırak anı yaşa , bak yabancı ülkelere çoğu kadın gidip kimliği belirsiz bir adamın sperminden kendine tüp bebek yaptırıyor sperm bankasından alıp yapıyorlar ya öyle , çocuklar da mis gibi buyuyorlar hepsi de nasıl akıllı zeki kendi işlerini kendileri yapmayı küçük yaştan öğreniyorlar , yani içini ferah tut kendine güven her şey güzel olacak inşallahEvet gerçekten mucize.. ilk denemede bana gelmesi, ilk üç ay defalarca edilen kavgalara kıyametlere, şiddete varan davranışlara rağmen beni terketmemesi, hala beni terketmemesi bile bir mucize. Ama bu kadar mutsuzluğu haketmiyor, ona bunu yaptığım için ve bu adamın tüm hiddetini göre göre bu bebeği yaptığım için kendime çok kızıyorum. Bu bebeği hakkıyla taşıyıp büyütecek binlerce birbirini seven karı koca varken, ona bu hayatı mahkum kıldığım için kendimden nefret ediyorum.
En iyisini sen bilirsin canım ama benim fikrimi sorarsan mor daha iyi sanki , yani mavi biraz açık ve su lekesi bile kalacak tipte yaz geliyor sıcaklayip terledikce hemen anında belli olacak hem de göbeğin çok belli olacak ama mor kamufle edecek her şeyi hem renk olarak hem de model olarak göğüs ve göbeği ayrı ayrılıkta belli etmeyecek mavi gibi ama yine de sen bilirsin tabi hangisini giyerken kendini rahat hissedeceksen onu alKızlar merhaba..
Siz hangisini onerirsiniz gebelik için
Geldi mi elbisen cnmEvet cnm bu ama iste kimisinde cok guzel duruyor kimisinde bu resimdeki gibi baksana potluk hosuma gitmedi utuden mi kaynakli onuda anlamadim istersen saticiya bir sor
En iyisini sen bilirsin canım ama benim fikrimi sorarsan mor daha iyi sanki , yani mavi biraz açık ve su lekesi bile kalacak tipte yaz geliyor sıcaklayip terledikce hemen anında belli olacak hem de göbeğin çok belli olacak ama mor kamufle edecek her şeyi hem renk olarak hem de model olarak göğüs ve göbeği ayrı ayrılıkta belli etmeyecek mavi gibi ama yine de sen bilirsin tabi hangisini giyerken kendini rahat hissedeceksen onu al
Günaydın kızlar bir kaç günlüğüne şehir dışına çıktık.
nasılsınız? Herkes iyidir umarım
Öyle deme canım ya Allah o bebeğe seni layık görmüş hani her bebeğin meleği onun annesidir ya seni de o bebeğe melek kadar iyi kalbinle bakacağını bildiğinden o bebeği sana vermiş bence o senin bütün hayatını değiştirecek onunla yıllar boyu güzel zamanlar geçirip bir birinize destek olacaksınız , bak canım sana bir şey anlatcam benim babam kadınlara düşkün bir adamdı bizi küçükken bırakıp gitti annem büyüttü bizi bir erkek kardeşim bir de ben 2 çocuğuz hiç baba özlemi hasreti çekmedik , annem sağolsun çalıştı bize baktı okuttu büyüttü ihtiyaçlarımızı karşıladi Allah ondan razı olsun , kardeşim de ben de evlendik ikimizin de bir kızı var ve ikimizin de bir oğlu olacak yani gelinimiz de hamile şükürler olsun , ikimiz de okulda çok sevildik arkadaşlarımız çevremiz çok şükür çoğu babası olan çocuktan daha iyi büyüdük daha iyi yaşadık , yani baba her şey demek değil anne varsa hem baba hem anne olur çocuğuna senin oğlun da çok mutlu büyüyecek çok güzel arkadaşları çevresi olcak okuyup iyi bir insan iyi bir eş olcak çocukları olcak sen onun baş tacı olacaksın hayatında hep farklı hep en güzel yerde olacaksın , oğlun çok güçlü iradeli olacak kendi başına erkekliği öğrendiği için sakın kendine haksızlık etme senin yaptığın takdire şayan eli öpülesi baş tacı edilesi kadınsın , geleceği da fazla düşünme her şeyi zamana bırak oluruna bırak anı yaşa , bak yabancı ülkelere çoğu kadın gidip kimliği belirsiz bir adamın sperminden kendine tüp bebek yaptırıyor sperm bankasından alıp yapıyorlar ya öyle , çocuklar da mis gibi buyuyorlar hepsi de nasıl akıllı zeki kendi işlerini kendileri yapmayı küçük yaştan öğreniyorlar , yani içini ferah tut kendine güven her şey güzel olacak inşallah
Cok saol cnm bilgilendirdigin icin bende aynen oyle dusundum bakalim esim gidince iyice baksin..Magnet için böyle tülden çiçekler oluyor ya onlardan da gördüm o caddede paketi 20₺ idi pleksinin arkasına yapıştırabilirsin :) sanırım 1 paketi baya bi ürün çıkarır
Evet cnm geldi sayfa 2962 den bakabilirsin..Geldi mi elbisen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?