2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen tüm günüm hastanede geçti.moralim sıfır 25 mm altı risk yazıo nette özel dr uma gitcem pazartesi ama şu 2 gün beni bitircek
üzülme eminim önemli birsey değildir ben yeni hamileyken gittim 7.haftamda bebek görünmüyor dedi okadar korktumki dış gebelik falanmi diye ertesi gün özel e gittim bebeği gördü ve endisemden dolayi kalp atışını dinletti oyüzden sıkma canını suyun varmis 25 mm olan ne normal dogummu yapamazsın neye sebep olurmus

aynen tüm günüm hastanede geçti.moralim sıfır 25 mm altı risk yazıo nette özel dr uma gitcem pazartesi ama şu 2 gün beni bitircek
Umarım önmli bişey yoktur..ama drların bazıları öyle bazıları böyle derse pek inanmamak gerekiyor özellikle devlet hastanelerinde.. telaş yapma p.tesi gününü bekle özele git

Canım devlet hastanelerinde ultrason cihazları çok eski. Benim doktorum kendisi diyordu bu cihazlara tam güven olmuyor diye. Bide orda milimlik ölçüm hatası normalde cm olarak falan yansıyor. O yüzden içini rahat tut. Cumartesi açık hastaneler var çok panik yaptıysan yarın bi kontrole git.

Cnm moralini bozmamaya calis zor evet bu dr lar malesef hepsi ayri alem, birinin soyledigini digeri inkar ediyor, dua et kalbini ferah tut ins hic bisey cikmicak...

erken doğum riski

özel druma yazdım olanları.ayına göre kabul edilebilir uzunluk.yakın takip gerek progestana başla demiş dozunu yazmış sağolsun
Umarım önmli bişey yoktur..ama drların bazıları öyle bazıları böyle derse pek inanmamak gerekiyor özellikle devlet hastanelerinde.. telaş yapma p.tesi gününü bekle özele git[/QUOTE

dr uma yazdım olanları progestana başla yakın takip gerek kabul edilebilir uzunlık demiş bakalım kendi drumdan başkasına gitmem.sadece testlerimi yaptırmaya devlete gdiyordum özel druma spnuçlarını götürüyırdum.e gidincede bakıolar falan Allah ım esirgesin hepimizinkini İnşallah

Cnm moralini bozmamaya calis zor evet bu dr lar malesef hepsi ayri alem, birinin soyledigini digeri inkar ediyor, dua et kalbini ferah tut ins hic bisey cikmicak...
aynen canım Allah ım esirgesin hep okuyorum sizde dua edin benim için şu mübarek günde ❤

Canım belki yanlış ölçülmiştür pazartesi doktora git tekrar ölçsün doğruysa dediği gibi progestan başlarsınız. Bana devlet hastanesinde doktor kan sulandırıcı vermişti çok korktum özeldeki doktorum kullanmama gerek olmadığını söyledi
Dediğin gibi bende 2 doktora gidiyorum ama ikisine de kulak asma devlet hastanesi hem yoğunluktan hem cihaz eksikliğinden doğru bilgi veremeyebiliyor.

özel druma yazdım olanları.ayına göre kabul edilebilir uzunluk.yakın takip gerek progestana başla demiş dozunu yazmış sağolsun
Ne olur ne olmaz haftasonu çok ayakta durup yorma kendini bolca uzanıp dinlen. Aciliyet hissetse zaten doktorun iki gün beklemez hemen çağırırdı.

Meraba hanımlar.
Hamileliği boyunca toprak canı isteyen oldu mu.

benim canım toprak çekiyor çok.

Sizce neden

Demir eksikliğinden olabiliyor. Aile hekimliği düzenli tahlil yapıyor olması lazım, gitmiyorsanız görünün durumu anlatın, doğum doktorunuz da ilaç verir.
Kizlar biz sallaniyoruz . 4.9 deprem oldu ara ara yokluyor .Dua edin lutfen .

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

aynen canım ya İnşallah bişi yoktur Allah ım esirgesin meleklerimizi

Ne olur ne olmaz haftasonu çok ayakta durup yorma kendini bolca uzanıp dinlen. Aciliyet hissetse zaten doktorun iki gün beklemez hemen çağırırdı.
aynen canım kaynanamlarda geldik hiç bişi yapmıyorum umrumda değil eşimde yapma dio zaten başka odaya geçip uzanıyorum hiç birşeyin onemi yok bugğn çok korkunca bunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…