2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

NasilYarDiyeyim beni facebook grubuna almışlar, sen formu doldurup sonra katılmak istedin değil mi? Birde şaşırtmalı soruları var. Sorulara dikkatli yanıt vermen lazım.

Kocaman olmuş canım 1100 gram dedi doktorum oyy minnoş minnoş kıpır kıpırdı :)
Oyyyy maşallah prensese yerim ben onu ya :) genç kız olmuş annesi
Bu konuyu doktorumla görüşmedim ama 10 gün sonra kontrol um var kesinlikle sormayı düşünüyorum
Çünkü sağ sol yatarken her tarafım ağrıyor gece kendimi sırt üstü yatmış buluyorum sonra da huzursuz oluyorum
Ama arada da yatıyorum yoksa geceler geçmek bilmiyoo.

Kızlar bebek küçükken bırakılırsa bakıcısına anne der mi ya da bakiciyi anneden çok sever mi
Bende cok kırkuyordum kızımda kızımın yuzünü goremiyordum işden gecede kv uyudu gündüz sadice vez değişdir yeneynı yap uyut onları bile bebekle olan kısımlarnı kv yapıyordu iş kısmını ben ama yınede annesını tanıyor üstelik kızm 3-4 ayına kadar emdi oda hic isdemiyerek.

biz hiç hissetmedik Allah Allah az da değilmiş ama Allahım korusun
Ay ilk hissetmedik kv telase memuru aradi sallaniyoruz sallaniyoruz diye .Esim de camiye gitmişti ben de korktum tek basima surekli dinlemeye basladim oyle olunca hissettim .

günaydın kızlar,hayırlı kandiller hayırlı cumalar inşallah..bişey soracaktım ben lohusasepeti sitesinden alışveriş yapan varmı acaba?güzel modeller var gibi ordan mı alsam diyorum da..

Canım ben de ordan beğendim birkaç model. Onun mağazası Eminönü havuzlu handa. Eğer istenbuldaysan gidebilirsin. Zaten havuzlu han ful bebek üzerine. Ne ararsan var. Netten alıp orda değişim de yapabilirsin. Ben direk gidip deneyip alıcam ordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…