2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında haklısın bende bebeğim olmadan bunları yapmam diyordum dediğin gibi pide ayran yada pilav ayran olur diyordum. İşte devir değiştikçe insanlar farklı beklentilere giriyor. Sülale de maşallah kalabalık olunca Birine hediyelik versen öbürü alınıyor falan saçma olaylar oluyor malesef anlamıyor bazı yaşlılar. Ben de olacaksa bi kere böyle olsun kimse ağzını açmasın ddm. Nişanımda mendil magnet olayı çıkmıştı bizimkiler biraz acaip. Annemle babam da kuzen iki tarafta birbiriyle akraba olunca malesef.

Aynen oyle hazirliksiZ gelenler var sonucta dogum bu ne zaman olucagi belli olmaz, kimsenin kapisi bos kalmiyor
Sorma canım en korktuğum şey aniden hastaneye gitmek, ikiz olduğumuz için bizim hep hazır olmamız lazım. Bu hafta sonu miniklerin kıyafetlerini falan yıkamaya başlayacağım artık çantamı hazırlamalıyım bende.

Bende yapabilir miyim emin değilim ama demiycem bakalm canım kirlenmesi konusunu hiç düşünmedim ama bunlar silikonla yapıştığı için hiç birisi yıkanmaz diye düşünüyorum belki silinebilir
Çok kirlenirse atarım artık napayım :)

Gelmek istedi de ben doktor kabul etmiyor dedim eşimde destek oldu sağolsun bi tek eşi alıor doktor almaz seni diye. Öylelikle evde kaldı.
Iyi bari kuzum ne zaman gitcek kendi evine?
Facebook'ta da emzirme sanatı diye bı grup var herkes çok ovuyor ama iki kere reddettiler basvurumu. Mesaj da atamıyorum neden diye
Ilginc gercekten neye gore reddediyorlarsa.

Kv ne erkek maraklısı cıkdılar benımkıde bi erkek diyor başka bişey demiyor, ama zavalı sır oğlu olsun diye 4 kız doğurmuş 2-3 de kız kültaj etdirmiş sonunda benim kocamı doğurmuş.
Tövbe tövbe, bize laf söylüyceklerine kendilerine baksınlar, sırf kız diye kirtaj mı yaptırılırmış. Sonra neden cinsiyet ayrımları var diye düşünüyoruz, en başında kadınlar kızları istemiyor bu ülkede..

anldım şükür bizim hala önceki usulde devam ediyor bana kadar yeni adetler çıkmazsa tabii

aynn 7aylık oluyoruz bende annem memelekete gitti gelsin hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum... zman yaklaşıyor

Cümleten hayırlı cumalar hayırlı kandiller Rabbim bu gunun hürmetine kımın ne duası varsa kabul etsin inşallah bebeklerimiz saglıklı sıhhatli akıllı fikirli hayırlı evlat olurlar
Rabbim evladı olmayan isteyen herkese nasip etsin

Kv ne erkek maraklısı cıkdılar benımkıde bi erkek diyor başka bişey demiyor, ama zavalı sır oğlu olsun diye 4 kız doğurmuş 2-3 de kız kültaj etdirmiş sonunda benim kocamı doğurmuş.
sırf kız diye kürtaj mı oldu inanamıyorum Allah ıslah etsin onu .cahiliye döneminde kızlarını diri diri toprağa gömenlerden ne farkı kalmış ki Allah affetsin onu

İzne ayrılmama bir hafta kaldı hala aldıklarım miniklerin odasında hatta bazıları kargo poşetleriyle duruyor. Yarın startı veriyorum o zaman.
hepsi oluyor merak etme ben 30 dan sonra yapıcam gerci senin ikiz ağırlaşman daha cabuk olur ben bi Eminönü yapıcam sonra dolap 35 de doğum cantası hazırlarım

Hayırlı kandiller kızlar birşey soracaktım size geceleri ben sürekli sırt üstü yatıyorum sağ ya da sol yatamıyorum bazı yerlerde sırt üstü yatmanın bebeğe zarar vereceğini okudum oksijen alımı yavaşlıyormuş .siz bu duruma dikkat ediyor musunuz ? Ya da benim gibi yan yaramayan var mı korkuyorum açıkçası bebeğime bişey olur diye ama kendimi her defasında sırt üstü uyanmış buluyorum

Yok artik ilk kez boyle bir sey duydum .Allah islah etsin
Canim ben de 16.haftadan sonra sirt ustu yatmamaya calisiyorum bunun icin destek yastigi aldim baby jem in var ya uzun makarna gibi iki parca .Onun sayesinde yan yatmayi ogrendim .Ama zaman zaman kisa surekli yatiyorum .Cunku uyku stilim derli toplu yatmaya ters .Gebelikten once hep yuz ustu filan yatardim.

teşekkürler sanada hayırlı kandiller....
ben genelde sol tarafıma yatıyorum ama bazen uyuşuyor insan sağ yada sırt üstü yatmak istiyor...
dr bana sağ ve sırt üstü yatmak yasak dedi... uyumadan önce sol tarafıma yatarak uyuyorum ama bnde uyandığımda sağ yada sırt üstü uyanıyorum hemen sola dönüyorum...
bizim en büyük atar damara baskı yaptığı için ve bebeğin iyi beslenmesi,düzgün oksijen alması için solda uyumamız gerekiyor sorun oluşmaya başladığında ztn uyanıyorum nefesim daralıyor...

Bende aynı senin gibi sırt üstü rahat edebiliyorum ama doktorum sol tarafıma yatmamı söylediğinden beri mecburen öyle yatıyorum. Gece her uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi ve geri sola dönüyorum.

Allah affetsin. Sirf cinsiyeti yuzunden insan evladini kurtaj yaptirir mi? Bu kadin kiz torunlarini da asagilar kotu davranir. Evlatlarini boyle bir insandan korumalisin canim Allah sana sabir ve kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…