2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne yapsın bi kv varmiş dilere destan hayatında tek yapdığı şey calişip cucuk büyütmek, hiç bişeyden habersiz kocası yanında bile değilmiş, cok zor hayıtı olmuş onunda, kültajın günah olduğnu bile yeni öğrenmişdir mühtemel, ama artık kv rahmetlik oldukdan sonra bi of cekmiş, ölmeden önce bile cok bikdirmiş. Ama yınede her yıl ölüm yıl dönümünde helva yapıp dağıtıyor. İyi insan ama yınede bi kv de.

sırf kız diye kürtaj mı oldu inanamıyorum Allah ıslah etsin onu .cahiliye döneminde kızlarını diri diri toprağa gömenlerden ne farkı kalmış ki Allah affetsin onu
O dönem kimsenin doğru düzqun burda haberi yokmuş krisdiyan ülkede müsalman olduklarnı unutdurmuşlar resmen, ama hala kız diye kültaj yaptıran cok benim gitdiğim dr da gordüm kültaja cok iyimsel bakıyor para en cok ordan geliyor diye.

Allah affetsin. Sirf cinsiyeti yuzunden insan evladini kurtaj yaptirir mi? Bu kadin kiz torunlarini da asagilar kotu davranir. Evlatlarini boyle bir insandan korumalisin canim Allah sana sabir ve kolaylik versin.
Kiz cocuklarnı ayırmıyor dediğim cibi kv zoruyla aile zoruyla, her şeyden habersiz zaten daha cocukmuş 17 yaşinda evlenmiş. Nereye surukleseler oraya cıt cıkartmadan gidiyormuş. Boyle anlatdiğimda neler yaşadığna üzülüyorum.

Demekki çok ne dediğini bilmiyor canım laf olsun torba dolsun misali boşver :))

Yaaa bugün üstümü değişirken annem ablam bi baktı göbeğimin iki yanı çok az çatlamış ben daha 6,5 aylık hamileyim daha çok var millet son ay çatlıyormuş, şimdiden başlarsam haritaya dönicem o kadarde yağ sürüyorum düzenli bi iki aksatmışımdır. 3 cm sağ tarafta 3 cm sol tarafta iki üç çizgi var çok belli olmyo ama moralim bozuldu, eczaneden bi krem alıcam anlaşılan en iyisi hangisidir acaba??

Canım benim bildiğim gebelikte 40.günden sonra yapılan kürtaj günah .çünkü kalp atışı başlıyor bebeğin o bir canlı artık ya .hele ki kız diye kürtaj yapması .bu insan vicdanına sığmıyor ki dinle bilgiyle alakası yok bunun ama dediğin doğru maalesef ülkemizde çok var böyle vakalar

Ve bunların coğu toplum ve aile baskısı ben 2 hamileliğimde yanı bunda 3 ayı tamam olana kadar eşim dişinda kimseye söylemedim kız olucağnı his etdim sankı. ve özelikle kendi annem tarafından kültaja zorlanıcağmi biliyordum. Ama dr gitiğimde 12+4 dü anneme daha yınede soylemek isdemedim ama hastanedeki hemşire soylemiş cok şükür buyuk diye bişey demedi babanemde gözünü korkutdu kültaj yapdırırsa bi daha hamile kalmaz diye şimdi torununun yolunu bekliyor erkek olma umuduyla. Ama kız. Yıne de doğdukdan sonra canından cok seviceğnı biliyorum. Anlamasamda.

Ayyy ikizzzler bambaska olur ya, hazir ol cnm bencede ne olur ne olmaZ, bavullar,cantalar kapida hazir olsun, hayirli vakitte gelsinler ins

Meraba hanımlar.
Hamileliği boyunca toprak canı isteyen oldu mu.

benim canım toprak çekiyor çok.

Sizce neden

o nasıl bi saplantıdır yaa napcaklarsa erkeği valla umrumda değil ne derse desin ama sinir oluom ister istemez

kızlar ya bu devlet hastaneleri nie böyle. dr suyu az dedi rahim ağzı açılmış gibi dedi.ölçtü rahim ağzı uzunluğu ii dedi.nie böyle görünio anlamadım dedi.radyolojik usgeye gönderdi kadın ölçtü biçti suyu çok güzel dedi.rahim ağzıda 25 mm olması gerekiyormuş 22 mm ölçtü hafif kısa dedi.mesanen dolu boşken ölçelim dedi.lavaboya gittim geldim hiç göremedi rahim ağzını.vajinal ölçsün drun dedi gönderdi. içim kötü oldı ya :|

Allah allah niye böyle olmuş sahiden birsey yok demi olan sana olmuş seni yipratmislar devletin cihazları iyi olmuyor güzel goruntuleyemiyorlar uğraş dur tüm günün hastanede geçiyor

Allah allah niye böyle olmuş sahiden birsey yok demi olan sana olmuş seni yipratmislar devletin cihazları iyi olmuyor güzel goruntuleyemiyorlar uğraş dur tüm günün hastanede geçiyor
aynen tüm günüm hastanede geçti.moralim sıfır 25 mm altı risk yazıo nette özel dr uma gitcem pazartesi ama şu 2 gün beni bitircek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…