2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

laiyka canım inş sen de bebişler de iyidir. Rabbim yardımcın olsun inş.dualarımız seninle. Haberdar et bizi de. Nasıl oldu böyle aniden peki ya?risk mi vardı ki? İnş güzel haberlerini alıcaz

laiyka ALLAH yardımcınız olsun,şifa versin rabbim dualarımız seninle ,iyi haberlerini bekliyoruz

Slm kızlar netten birçok kapı süsüne baktım kafamda kurdum falan önce arkdaşlar tarafından sonrada görümcem tarafından ekiline eşimle gittim kafam çorba oldu hiç bişey beğenemedim eşim acele ettirdi bnde hazır aldım onun üzerine bişeyler eklerim kelebek kalp fln yada sadece isim yazarım iyi mi yaptm bilmiyorum fikirlere açığım

Eklentiler

• Screenshot_20180414-143902.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 64
Birini makat diğerini baş doğurdum bir şikayetim yoktu gece birden suyum geldi doktorlar çok uğraştı ikinci bebek doğmasın diye. Ama oda doğdu.875 ve 930 grdı. Küvezdeler makinaya bağlılar.
neyyy anlamdım doğummu yaptın canm ne zaman nasılsın bebekler nasıl????

Kızlar bebek küçükken bırakılırsa bakıcısına anne der mi ya da bakiciyi anneden çok sever mi
Der maalesef canım. Benim annem bakıcı. Baktığı bebek cicianne de diyordu anne de. Ama sonuçta kendi annesinin ayrımını da yapabiliyordu. Yine de demese daha iyi tabi ama çocuk kiminle daha çok vakit geçiriyor ise zaman zaman ona daha yakın olabiliyor ilginç şekilde

Kızlar bebek küçükken bırakılırsa bakıcısına anne der mi ya da bakiciyi anneden çok sever mi
valla senin ilgi ve alakana bağlı şöyle benm annem 3 yaşında falan başlamıştı bir kıza bakmaya ona anneanne diyorduu...
komşumuzda gelinin bebeğine 7/24 bakıyor komşu gibi arada gelip seviyor çocuğu bebekte babaanneye daha bağlı doğal olarak
En korktuğum şeyler işte bende kayinvalidem+bakıcı olacak akşam bana yabancı davranırlar mı çok kafama takılıyor.
ilgli cok önemli senin kokun falan

Birini makat diğerini baş doğurdum bir şikayetim yoktu gece birden suyum geldi doktorlar çok uğraştı ikinci bebek doğmasın diye. Ama oda doğdu.875 ve 930 grdı. Küvezdeler makinaya bağlılar.

rabbim yardımcınız olsun canım,inşallah çabucak toparlanırlar Allah yavrularını sana bağışlasın

Cnm rabbim bebeklerini sana bagislasin ins.

Ben ne süs ne de hediyelik yapmıcam. Bana bunlar para tuzağı gibi geliyor. İkram için güzel bir yerde çikolata yaptırıcam sadece.
Ben de hediyelik ve oda süsleme düşünmüyorum, çok abartı geliyor hastane odasında masa, ikram falan.. Sadece kapıya bir tül takacağım ve çikolata yaptırıcam.

Ah canım ya Allah'ım sağlık versin inşallah hiçbirşey bizim elimizde değil işte ikiz gebelikte. dua ediyorum senin için insallah güzel haberlerini vermeni diliyorum.

inşallah her şey sizin için yolunda gider cnm,sağlık olsun her şeyden önce, peki normal doğum mu sezeryan mi biri baş biri makat demişsin ama

inşallah en kısa zamanda kendilerini toplarlar ve kuvezden çıkarirsnz sağlıcakla büyütürsun bebeklerini canm

Ben de bakmıştım bunlara, aldınız mı?
Almadim daha canm sen aldınmi

Ben 2 hafta önce basladım çatlamaya ay benmde sinirlerim bozuk 3 ayda ne hale gelirim diye düşünüyorum kara kara. Arkadasım netten bio oil sipariş vermişti işe yaramış onda. Bende sipariş vereceğim mecbur n11'den. Eczanede daha pahalı sanırım bilmiyorum hiç sormadım. Saf yağ ve hindistancevizi yağı sürüyordum işe yaramadı şimdi vazeline dadandım bir yandan korkuyorum zararı olurmu diye sen neye karar verdin inşallah çok çatlamayız benim iki kasıktada var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…