2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu hafta için bu kontrol erken değilmi neden yaptılar ki ölçtüler?

Birini makat diğerini baş doğurdum bir şikayetim yoktu gece birden suyum geldi doktorlar çok uğraştı ikinci bebek doğmasın diye. Ama oda doğdu.875 ve 930 grdı. Küvezdeler makinaya bağlılar.
canım İnşallah biran önce toparlanirlar Allahım yardimciniz olsun iyi olmaya çalış onlarda iyi olsun inşallah Dualarimiz sizinle.

Pazartesi rahim ağzım 4,5 Cmdi ve kapalıydı. Cuma gece hastaneye geldiğimde 10cm açıktı ve çocuk vajinaya girmişti. Mecburen doğurdum. Epizyosuz normal doğum oldu.
Ben güçlü anneyim mızmız olmucam dedim açıklığımı sancımı bile anlamamışım okadar kendimi geri plana itmişim. Bol bol yatın dinlenin tadını çıkarın. Duası güzel dilekleri eksik olmayan tüm annelere sağlıkla kucağınıza alın.

Canım küvezde de anne karnında gibi büyütebiliyorlar artık. Umarım en kısa zamanda bebeklerine kavuşursun. Ne yazık ki ikiz gebelikte süprizlere daha açığız.

Dualarımız sizinle canım benim , anneliğin hayırlı olsun. İnşallah bi an önce evlatlarınla beraber evine dönersin. Aramızdaki ilk anne sensin hayırlı uğurlu olsun.

Şu su gelme olayını bende bilmiyorum hiç ilk gebeliğim..gece uykudan uyandırıcak kadar anlaşılıyormu acaba kızlar tecrübeli anneler?

Kızlar şeker yükleme testi her devlet hastanesinde veya sağlık ocağında yapılıyor mu ?

Canım bende biooili duydum bande onu alıcam benimde yanlarda başlemış az ama daha erken çatlakak için biton yağ sürmüştüm ama eczane ürüna almam şart oldu umarım bu kadarla kalırız

Canim hayirli evlatlar olsun. Sag salim bebeklerinle evine donersin inwallah. Allah korusun her ikisini.dogru anladim degilmi. Erken dogum yaptin. İnwallah bi problemsiz bebrklerini de alip evinize gidersiniz. Rabbim hep yaninda olsun. Dualarimiz sizinle.

Son düzenleme:
Valla canim ben ilk bebekde sanciyla gittim suyun gelmesini bilmiyorum. Keseyi hastanede kestiler. O zaman suty hiss ettim yani anlawiloyor.

Canım Allah yardımcınız olsun üçünüzünde.. dualarımız sizinle olacak sağlıkla kucağına alıp evine götürdüğününde müjdesini vereceksin bize..

Kızlar yardımcı olursanz sevinirm iki hafta sonra eşimin abisinin düğünü var.. geçen hafta ve bu haftasonu elbise aradım ama bulamıyorum hiç hamileleri düşünmüyorlar.. iki ayrı yerde düğün olacak biri için modalabiodan melek model aldım. Ama diğeri için güzel bişey bulanıyorum. Çekimler için falan nerden elbise buluyor bu millet:)

Birini makat diğerini baş doğurdum bir şikayetim yoktu gece birden suyum geldi doktorlar çok uğraştı ikinci bebek doğmasın diye. Ama oda doğdu.875 ve 930 grdı. Küvezdeler makinaya bağlılar.
Rabbim bebeklerini sana bağışlasin. Şu mübarek günlerde. Biran önce kucağına alırsın inşallah

laiyka cnm yeni okudum Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah saglıkla evinize dönersınız dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…