2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canimmm hic uzulme onlar cok guzel toparlarlar Allah yar ve yardimciniz olsun

Pleksiden ismini yazdirirsin dolmuş olur .
Birini makat diğerini baş doğurdum bir şikayetim yoktu gece birden suyum geldi doktorlar çok uğraştı ikinci bebek doğmasın diye. Ama oda doğdu.875 ve 930 grdı. Küvezdeler makinaya bağlılar.
Biz sana hep dua ediyoruz .Sen güçlü ol bebeklerin toparlayacak Allah in izni ile .Su an yaşadığın durum hic kolay degil ama o bebisleri eve götüreceğin günü düşün .Rabbim saglik versin .

Birini makat diğerini baş doğurdum bir şikayetim yoktu gece birden suyum geldi doktorlar çok uğraştı ikinci bebek doğmasın diye. Ama oda doğdu.875 ve 930 grdı. Küvezdeler makinaya bağlılar.
Canim Rabbim yardimciniz olsun dualarimiz sizinle inşallah çabucak toparlanirlar

Canım benim ya rabbim sağlık sıhhat versin sana ve bebeklerine inşallah dualarım sizinle sık sık haberdar et bizi de aklımız kalır

laiyka Allahım sana sabır versin bebeklerinin sağlıklı haberlerını her zaman almayı nasıp etsın inşallah Allahım yar ve yardımcın olsun dualarım seninle

Aynen cnm isim yazıp belki minik yıldızlarda koyarm örnekleri var nette çok tatlılar

Rabbim sana ve bebeklerine sağlık versin tez zamanda toparlansınlar inşallah..hersey yolundadır.. cisiyetleri ne?

Çok güzel olur canım pleksiden isim kelebekler vs bu haliyle bile çok şirin duruyor
Aslında bi yerde iyi olmuş kafandan çıkmış oldu :)

Canım Ebru giyim,gebe,görsin,ehamilegiyim adreslerine bakıyorum ben. Ebru da güzel ürünler var. Fiyatlar çok uygun değil ama özel bi gün içinse alınabilir bence. Ben de 23nisan için bi elbise aldım ordan. Eğer istambuldaysan Ebru giyim Bakırköy’de. Direk ordan da alabilirsin ben öyle yaptım.
Ben bu elbiseyi aldım 23nisan töreni için.

Eklentiler

• DCF2A656-8EA9-4A7B-95DB-A16EB656307E.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 85
Çok güzel olur canım pleksiden isim kelebekler vs bu haliyle bile çok şirin duruyor
Aslında bi yerde iyi olmuş kafandan çıkmış oldu :)
Aynn nette hep kapı süslerine bakıyodum... çarşıda aynı fiyata keçeden de vardı ama siparişle yapıyolarmış birde dikimi fln içime sinmedi bunu beğendik eşimde beğendi hayırlısı

Çok tatlıymış canım netten bakıyorum ama istediğim gibi bişey bulamadım. Antalyada yaşıyorum malesef burda o kadar az ki hamile giyim mağazaları görüp alıcak yer yok.. ben aliexpresten bi model beğendm ama ona güvenip riske atamam.. yarında normal abiyecilere bakıcam bulabilirsem. Beğendiğim elbise bu ama bu tarz bişey yok malesef

Eklentiler

• IMG_0247.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 82
Hayirli haberlerini bekliyoruz cnm ins hep guzel seyler yazicaksin...

sen güçlü bir annesin canım bebişler de senden güç alacak inşallah kısa zamanda sağlıklı bir şekilde eve cikacaksiniz

sonsuzzz canim nerlerdesin napiosun iyi misin kuzum

İyiyim cnm eh işte.. bugün muayenem vardı 29. Haftanın. Bebeğim 1 hafta ilerde gidiyordu şu an tam haftasında. Boyu biraz uzun çıktı sadece. 4d foto vermedi sıpam, dönmemiş daha makat gelişli:)

Bizde böyle, sen nasılsın cnm?

Bende iyiym iste canim tayin durunlari var doguya canim sıkkın ona biraz isteee bebisle bizde iyiyiz Allaha sukur bu ayin sonuna dogru kontrolum ve asim var ikinci doz bolee canim durumlarrr ... selvi boylu bi pasa gelio desenee canimm :)

Bende iyiym iste canim tayin durunlari var doguya canim sıkkın ona biraz isteee bebisle bizde iyiyiz Allaha sukur bu ayin sonuna dogru kontrolum ve asim var ikinci doz bolee canim durumlarrr ... selvi boylu bi pasa gelio desenee canimm :)

Doğu mu? Neresi belli mi? Allah yardımcınız olsun cnm..

Babası gibi selvi boylu olcal oğluşum inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…