- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #30.921
Amin canimmm hic uzulme onlar cok guzel toparlarlar Allah yar ve yardimciniz olsunPazartesi rahim ağzım 4,5 Cmdi ve kapalıydı. Cuma gece hastaneye geldiğimde 10cm açıktı ve çocuk vajinaya girmişti. Mecburen doğurdum. Epizyosuz normal doğum oldu.
Ben güçlü anneyim mızmız olmucam dedim açıklığımı sancımı bile anlamamışım okadar kendimi geri plana itmişim. Bol bol yatın dinlenin tadını çıkarın. Duası güzel dilekleri eksik olmayan tüm annelere sağlıkla kucağınıza alın.
Pleksiden ismini yazdirirsin dolmuş olur .Slm kızlar netten birçok kapı süsüne baktım kafamda kurdum falan önce arkdaşlar tarafından sonrada görümcem tarafından ekiline eşimle gittim kafam çorba oldu hiç bişey beğenemedim eşim acele ettirdi bnde hazır aldım onun üzerine bişeyler eklerim kelebek kalp fln yada sadece isim yazarım iyi mi yaptm bilmiyorum fikirlere açığım
Biz sana hep dua ediyoruz .Sen güçlü ol bebeklerin toparlayacak Allah in izni ile .Su an yaşadığın durum hic kolay degil ama o bebisleri eve götüreceğin günü düşün .Rabbim saglik versin .Birini makat diğerini baş doğurdum bir şikayetim yoktu gece birden suyum geldi doktorlar çok uğraştı ikinci bebek doğmasın diye. Ama oda doğdu.875 ve 930 grdı. Küvezdeler makinaya bağlılar.
Canim Rabbim yardimciniz olsun dualarimiz sizinle inşallah çabucak toparlanirlarBirini makat diğerini baş doğurdum bir şikayetim yoktu gece birden suyum geldi doktorlar çok uğraştı ikinci bebek doğmasın diye. Ama oda doğdu.875 ve 930 grdı. Küvezdeler makinaya bağlılar.
Canım benim ya rabbim sağlık sıhhat versin sana ve bebeklerine inşallah dualarım sizinle sık sık haberdar et bizi de aklımız kalırPazartesi rahim ağzım 4,5 Cmdi ve kapalıydı. Cuma gece hastaneye geldiğimde 10cm açıktı ve çocuk vajinaya girmişti. Mecburen doğurdum. Epizyosuz normal doğum oldu.
Ben güçlü anneyim mızmız olmucam dedim açıklığımı sancımı bile anlamamışım okadar kendimi geri plana itmişim. Bol bol yatın dinlenin tadını çıkarın. Duası güzel dilekleri eksik olmayan tüm annelere sağlıkla kucağınıza alın.
Aynen cnm isim yazıp belki minik yıldızlarda koyarm örnekleri var nette çok tatlılarPleksiden ismini yazdirirsin dolmuş olur .
Biz sana hep dua ediyoruz .Sen güçlü ol bebeklerin toparlayacak Allah in izni ile .Su an yaşadığın durum hic kolay degil ama o bebisleri eve götüreceğin günü düşün .Rabbim saglik versin .
Rabbim sana ve bebeklerine sağlık versin tez zamanda toparlansınlar inşallah..hersey yolundadır.. cisiyetleri ne?Pazartesi rahim ağzım 4,5 Cmdi ve kapalıydı. Cuma gece hastaneye geldiğimde 10cm açıktı ve çocuk vajinaya girmişti. Mecburen doğurdum. Epizyosuz normal doğum oldu.
Çok güzel olur canım pleksiden isim kelebekler vs bu haliyle bile çok şirin duruyorSlm kızlar netten birçok kapı süsüne baktım kafamda kurdum falan önce arkdaşlar tarafından sonrada görümcem tarafından ekiline eşimle gittim kafam çorba oldu hiç bişey beğenemedim eşim acele ettirdi bnde hazır aldım onun üzerine bişeyler eklerim kelebek kalp fln yada sadece isim yazarım iyi mi yaptm bilmiyorum fikirlere açığım
Kızlar yardımcı olursanz sevinirm iki hafta sonra eşimin abisinin düğünü var.. geçen hafta ve bu haftasonu elbise aradım ama bulamıyorum hiç hamileleri düşünmüyorlar.. iki ayrı yerde düğün olacak biri için modalabiodan melek model aldım. Ama diğeri için güzel bişey bulanıyorum. Çekimler için falan nerden elbise buluyor bu millet:)
Aynn nette hep kapı süslerine bakıyodum... çarşıda aynı fiyata keçeden de vardı ama siparişle yapıyolarmış birde dikimi fln içime sinmedi bunu beğendik eşimde beğendi hayırlısıÇok güzel olur canım pleksiden isim kelebekler vs bu haliyle bile çok şirin duruyor
Aslında bi yerde iyi olmuş kafandan çıkmış oldu :)
İnwallah her wey yolunda gidecek canim. Sag salim bebiwlrimizi kucagimiza alacagiz.Anladım canım teşekkürler bilgi için.
Artık son 3aya girdik her şeyi düşünür oldum.
Çok tatlıymış canım netten bakıyorum ama istediğim gibi bişey bulamadım. Antalyada yaşıyorum malesef burda o kadar az ki hamile giyim mağazaları görüp alıcak yer yok.. ben aliexpresten bi model beğendm ama ona güvenip riske atamam.. yarında normal abiyecilere bakıcam bulabilirsem. Beğendiğim elbise bu ama bu tarz bişey yok malesefCanım Ebru giyim,gebe,görsin,ehamilegiyim adreslerine bakıyorum ben. Ebru da güzel ürünler var. Fiyatlar çok uygun değil ama özel bi gün içinse alınabilir bence. Ben de 23nisan için bi elbise aldım ordan. Eğer istambuldaysan Ebru giyim Bakırköy’de. Direk ordan da alabilirsin ben öyle yaptım.
Ben bu elbiseyi aldım 23nisan töreni için.
Hayirli haberlerini bekliyoruz cnm ins hep guzel seyler yazicaksin...Birini makat diğerini baş doğurdum bir şikayetim yoktu gece birden suyum geldi doktorlar çok uğraştı ikinci bebek doğmasın diye. Ama oda doğdu.875 ve 930 grdı. Küvezdeler makinaya bağlılar.
Güle güle kullan canım ne kadara aldınızAynn nette hep kapı süslerine bakıyodum... çarşıda aynı fiyata keçeden de vardı ama siparişle yapıyolarmış birde dikimi fln içime sinmedi bunu beğendik eşimde beğendi hayırlısı
sen güçlü bir annesin canım bebişler de senden güç alacak inşallah kısa zamanda sağlıklı bir şekilde eve cikacaksinizPazartesi rahim ağzım 4,5 Cmdi ve kapalıydı. Cuma gece hastaneye geldiğimde 10cm açıktı ve çocuk vajinaya girmişti. Mecburen doğurdum. Epizyosuz normal doğum oldu.
sonsuzzz canim nerlerdesin napiosun iyi misin kuzum
Bende iyiym iste canim tayin durunlari var doguya canim sıkkın ona biraz isteee bebisle bizde iyiyiz Allaha sukur bu ayin sonuna dogru kontrolum ve asim var ikinci doz bolee canim durumlarrr ... selvi boylu bi pasa gelio desenee canimm :)İyiyim cnm eh işte.. bugün muayenem vardı 29. Haftanın. Bebeğim 1 hafta ilerde gidiyordu şu an tam haftasında. Boyu biraz uzun çıktı sadece. 4d foto vermedi sıpam, dönmemiş daha makat gelişli:)
Bizde böyle, sen nasılsın cnm?
Bende iyiym iste canim tayin durunlari var doguya canim sıkkın ona biraz isteee bebisle bizde iyiyiz Allaha sukur bu ayin sonuna dogru kontrolum ve asim var ikinci doz bolee canim durumlarrr ... selvi boylu bi pasa gelio desenee canimm :)
Oyy cok yakisikli olurrr vallaaaa yaaa .. evet canim yazdik tercihleri ama daha belli deil umarim iyi yerler gelir aciklanana kadar bi stresss vallaDoğu mu? Neresi belli mi? Allah yardımcınız olsun cnm..
Babası gibi selvi boylu olcal oğluşum inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?