2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Birini makat diğerini baş doğurdum bir şikayetim yoktu gece birden suyum geldi doktorlar çok uğraştı ikinci bebek doğmasın diye. Ama oda doğdu.875 ve 930 grdı. Küvezdeler makinaya bağlılar.

Geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatırsınız bu günleri inşallah...

Cok gecmis olsun canim. İnsallah tez zamanda bebislerle beraber evinize saglikli sihatli donersiniz.

Benim bebişim kız canım... Doğumumu da Ali Öner Erdoğdu yaptıracak inşallah. İzmir Özel Can Hastanesinde...

Günaydıınn. Geceden beri 3.ye kalktık şimdi de acıkmış herhalde kalk da kalk bi kıpraşmalar bi dürtmeler... Yulaflı süt hazırladım yiyip yatıcam. Herkese iyi pazarlar

neyski canim benimde gecti gitmedim doktora uzub sumedi yani

günaydın herkese.. benim gibi çalışanlara kolay gelsin,izinli olanlara iyi tatiller

laiyka cnm cok cok gecmis olsun insallah bebeklerinde sende esinde rabbim sizi birbirinize bagislasin dualarim sizinle Allaha emanet olun insallah bugunlerin aydinlik sonuda olcak

laiyka cnm doğumun hayırlı olsun. Allah uzun ömürler versin aceleci minnoşlarına :) artık tıp çok ilerledi bu konuda eminimki küvezde de senin kadar olmasada iyi bakılacaktır, nur topu gibi çıkacaksınızdır.. benim doğum yapacağım hastanede 650 gr gelmiş bir minişi yeni taburcu etmişler 2,5 kg olarak, seninkiler çok daha hızlı toparlarlar inşallah.. dualarımız seninle, bizi haberdar et, kendine çok iyi bak..

Canım merhaba Can hastanesinde doğum ücreti ne kadarmış doktorumdan çok memnunum aslında ama sada hastanesinde yapıyor doğumu Can benim evime de çok yakın
Bende ilk başta birkaç defa muayeneye gitmistm can hastanesine baska doktordu orda devam etmedm ama sordugumda oda vs vs derken 3ü buluyodu tutar sgklı ya. Suan medikalparka gidiyorum degistm doktorumu

Kizlar yume konu disi olcak ama gece 1de dondurucan tavuk cikardim kusbasi tezgaha koydum simdi pisirsem sıkıntı olur mu dolaba indirmeyi akil etmedim o saatte misafirim gelicek simdi pisireyim mi

Bende ilk başta birkaç defa muayeneye gitmistm can hastanesine baska doktordu orda devam etmedm ama sordugumda oda vs vs derken 3ü buluyodu tutar sgklı ya. Suan medikalparka gidiyorum degistm doktorumu
Diğer doktordan memnun değil miydin annemin arkadaşının oğluymuş gidersem ona giderim diye düşünmüştüm medical park ne kadar? Yakında doğuracağız ben hala kararsızım

Diğer doktordan memnun değil miydin annemin arkadaşının oğluymuş gidersem ona giderim diye düşünmüştüm medical park ne kadar? Yakında doğuracağız ben hala kararsızım
Emre idi adı ben memnun kalmadm doğrusu. Medikalparkta sadece doğum ve bir gece oda 3300 tl demisleridi ocakta yılda 2 defa zam oluyomus ama 2.zam denk gelmezse bu fiyat demislerdi. Süsleme foto cekimi vs ile fiyatlar degisio istersen yaptiriosun

Kızlar isme karar veremiyorum ya Furkan dusunuyodum, söylediğim kimse beğenmedi. Ben de aşırı beğensem kimseye sormam zaten ama kararsız kalınca soruyoruz işte. Dede isminin yanına koyulacagi için her isim de olmuyo. Çıldırıciiiiim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…