2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrrr bana bir fikir verin yaaa????
Elbisem geldi tacım var ama karnıma nasıl bi kemer yapabilirim ya boş gibi geldi Saks mavi ince kemer mi alsam nasıl bişey olur sizce??
Tacımı da elbisemi de ekliyorum.
canım karnın çokta boş değil aslında senide görmüş olduk buarada:) yani böyle saks mavili kurdele üzerine çiçekli bişeyler bulsan olabilir tacına uygun
 
Başın sağolsun canım Rabbim diğer evladını sana bağışlasın. Dualarımız seninle ve bebeğinle.Birlikte çıkacaksınız hastaneden inşallah.
 
kızlar hastane çantasına biberon vs koyucakmsnız her ihtimalde bulundurmakmı gerekiyo. biberon yenidoğan biberon ucu
Ben her ihtimale karşı koyacağım ama umarım kullanmam gerekmez. Gerçi bende iki tane olduğu ve erken doğum ihtinali yüksek olduğu için koymayı düşünüyorum. Yoksa koymazdım heralde.

Biberonu daha almadım ama medela carma almayı düşünüyorum. Anne memesine en yakın oymuş. Emzikte almadım. İlk 6 hafta verilmez yazıyor ama teyzemler vermezsen bir daha almazlar çok zorlanırsın diyorlar. Bu konuda kafam karışık. Biriyle yğraşırken diğerinin rahat durması lazım.
 
ben küçük oğlumda dr brown kullandım 2 sene boyunca çok rahattı hiç gaz olmadı içindeki boru sayesinde tavsiye ederim
 
canım karnın çokta boş değil aslında senide görmüş olduk buarada:) yani böyle saks mavili kurdele üzerine çiçekli bişeyler bulsan olabilir tacına uygun

Ne biliyim tacın aynısından kemer yaptırmadım. Çiçek çiçek takım olmasın iyice diye. Bilekliğim var zaten. Ama elbise dökümlü olunca karnım boş gibi oldu sanki. Kemer belli ederdi onu. Eminönü’ne bakarım diyorum ama. Direk Saks mavi kurdele gibi bişey taksam aksesuar olsa nasıl durur bilemedim.
 
ben küçük oğlumda dr brown kullandım 2 sene boyunca çok rahattı hiç gaz olmadı içindeki boru sayesinde tavsiye ederim
Bende dr brown alacaktım ama medela carmayı keşfedince kafam karıştı. Ondan hala alamadım.
Göğüs pompası, sterilizasyon aleti vs onlarıda almamaya karar verdim. Lazım olursa alcam.
 
kızlar hastane çantasına biberon vs koyucakmsnız her ihtimalde bulundurmakmı gerekiyo. biberon yenidoğan biberon ucu
Ben koymayı düşünüyordum aslında ama gebe okulundaki ebeler şırınga ya da kaşık bulundurun yanınızda hemen biberona kolaylığa alışmasın yoksa sizi emmez deyince vazgeçtim.
 
Cnm benm elbise gogus altindan lastikli ben o lastik kisminin ustune cicekler diktim denedim kemer etkisi verdi lastikli oldugu icin karnim oldugu gibi cikiyor, tacimida ayni ciceklerden yaptim, sende kemer kullan bence cunku elbiseleri bence tamamliyor kemer cok hos duruyor ve karnida guzel gosteriyor..
 
Canlı örnek burada!
26 ay emzirdim, daha da emzirsem gelirdi sütüm. Şimdi yine küçükler, öyle kocaman olmadılar hiçbir zaman ama çok şükür hiç sütle ilgili problem olmadı.
 
Bi örnek te ben varım çok şükür ıkı sene dolu dolu emdi kızım kv ılk gunler de hani göğüs yok sütün var mı falan dıye meraktan çatlasa da şükür sıkıntı olmadı :) :) hiç yanında emzırmedım de yine aynı şekilde olur ınş
 
Canım bende aynı elbiseden aldım ve dediğin gibi karnım boş kaldı gibi hissettim o yüzden çiçek aldım resmini atayım bence tamamlıyor elbiseyi daha hoş durdu. Ama ben taç kullanmayacağım onun yerine inci aldım saçlarımı salaş örgü yaptrıp incileri kullanacağım..
 

Eklentiler

  • IMG_0317.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 59
Elinize saglik cnm.Evet mantikli agirlasinca zor olacak. Ben de dolabi bekliyorum yapmak icin. O da uzun surecek gibi.
 
Saol cnm

Ucu var neyseki, küçük ama ucu çıkık, bende sıkıntı boyut, umarım ilgisi yoktur cnm, bebişimi sütümden mahrum etmem :)
Boyutun hiç akalası olmadığını yaşayarak öğrendim :) Benimkiler hatrı sayılır büyüklükte :) Herkes senden ne süt gelir dedi. 8. ayda sütüm kesildi ve öyle çeşmeden akar gibi de hiçbir zaman gelmedi. Fakat kız kardeşimin görümcesinin minnacık olmasına rağmen 2 sene emzirdi. Emzirmenin haricinde sağdı. Bir keresinde taşınıyorlardı. Sağdığı sütler bozulmasın diye benim bozdolabına koymak üzere getirdi. Buzluk tamamen kızın sütleriyle doldu. Rengi sapsarıydı. Yani bol yağlı. Gerisini siz düşünün :) En çok imrendiğim şey o. İnşallah ikinci bebeğimde bol bol sütüm olur. Herkesin bol bol sütü olsun. Çook önemli çok.
 


Hey maşallah :) darısı bize olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…