- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.741
canm eminim bebişine yeticek kadar sütün olucaktır takma bunu kafana benmde göğüslerim büyümedi ucu çok kahverengi oldu ama gerçi çok küçükte değiller orta boyut:)
canım karnın çokta boş değil aslında senide görmüş olduk buarada:) yani böyle saks mavili kurdele üzerine çiçekli bişeyler bulsan olabilir tacına uygunKızlarrrr bana bir fikir verin yaaa????
Elbisem geldi tacım var ama karnıma nasıl bi kemer yapabilirim ya boş gibi geldi Saks mavi ince kemer mi alsam nasıl bişey olur sizce??
Tacımı da elbisemi de ekliyorum.
Başın sağolsun canım Rabbim diğer evladını sana bağışlasın. Dualarımız seninle ve bebeğinle.Birlikte çıkacaksınız hastaneden inşallah.@AdaisyLove @Efsane annenevesta81 @Afilim92
Arkadaşlar merhaba. Dualarınız ve destekleriniz için çok tesekkürler. Rabbim bu acıları size yaşatmasın inşallah.pazar günü bebeğimizin birini kaybettik. Diğer bebeğimiz hala küvezde ve durumu çok kritik, herkes keşke 27 haftayı bir doldursaydı diyor. Buraya girip yazı yazmak istemiyorum çünkü hepiniz annesiniz, sizin üzülüp bebeklerinizin etkileneceği hiçbirşeyi istemem. Size negatif etki vermek istemiyorum. Siz güzel şeylerden konuşun. Sevgiler size
inşallah canımm ana sütü gibisi yok:)İnşallah bi sorun olmaz cnm, yıllarca emziririz :)
Ben her ihtimale karşı koyacağım ama umarım kullanmam gerekmez. Gerçi bende iki tane olduğu ve erken doğum ihtinali yüksek olduğu için koymayı düşünüyorum. Yoksa koymazdım heralde.kızlar hastane çantasına biberon vs koyucakmsnız her ihtimalde bulundurmakmı gerekiyo. biberon yenidoğan biberon ucu
ben küçük oğlumda dr brown kullandım 2 sene boyunca çok rahattı hiç gaz olmadı içindeki boru sayesinde tavsiye ederimBen her ihtimale karşı koyacağım ama umarım kullanmam gerekmez. Gerçi bende iki tane olduğu ve erken doğum ihtinali yüksek olduğu için koymayı düşünüyorum. Yoksa koymazdım heralde.
Biberonu daha almadım ama medela carma almayı düşünüyorum. Anne memesine en yakın oymuş. Emzikte almadım. İlk 6 hafta verilmez yazıyor ama teyzemler vermezsen bir daha almazlar çok zorlanırsın diyorlar. Bu konuda kafam karışık. Biriyle yğraşırken diğerinin rahat durması lazım.
canım karnın çokta boş değil aslında senide görmüş olduk buarada:) yani böyle saks mavili kurdele üzerine çiçekli bişeyler bulsan olabilir tacına uygun
Bence kemersiz olsun.boyle daha şıkKızlarrrr bana bir fikir verin yaaa????
Elbisem geldi tacım var ama karnıma nasıl bi kemer yapabilirim ya boş gibi geldi Saks mavi ince kemer mi alsam nasıl bişey olur sizce??
Tacımı da elbisemi de ekliyorum.
Bende dr brown alacaktım ama medela carmayı keşfedince kafam karıştı. Ondan hala alamadım.ben küçük oğlumda dr brown kullandım 2 sene boyunca çok rahattı hiç gaz olmadı içindeki boru sayesinde tavsiye ederim
Ben koymayı düşünüyordum aslında ama gebe okulundaki ebeler şırınga ya da kaşık bulundurun yanınızda hemen biberona kolaylığa alışmasın yoksa sizi emmez deyince vazgeçtim.kızlar hastane çantasına biberon vs koyucakmsnız her ihtimalde bulundurmakmı gerekiyo. biberon yenidoğan biberon ucu
Cnm benm elbise gogus altindan lastikli ben o lastik kisminin ustune cicekler diktim denedim kemer etkisi verdi lastikli oldugu icin karnim oldugu gibi cikiyor, tacimida ayni ciceklerden yaptim, sende kemer kullan bence cunku elbiseleri bence tamamliyor kemer cok hos duruyor ve karnida guzel gosteriyor..Geldi bu gün elbisem canım. Omuzlar büyük oldu biraz aldırıcam azıcık. Boyu da uzun baya kestiricem.ben taç yaptırmıştım çekim için bu gün geliyor karşıda. ama şimdi karnım da çok boş göründü ya. Kemer gibi bişey olsa daha iyi ve belirgin olur diyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum. Sen ne düşünüyorsun? Taç ve kemer takıcak mısın?
Canlı örnek burada!Kızlar 30. Haftadan herkese merhaba..
30lu haftalara geldim ve bende bir korku salınmaya başladı. Geçen hafta 35. De arkadaşım erken doğum yaptı, bebek falan çok şükür iyi küveze bile girmedi ama ben korkuyorumm.. ve bu haftasonu tüm alışverişlerimi bitirip, valiz hazırlamaya başlayacağım.
Bu arada Ben daha iyiyim. Bebeğimin babası dava sonrası da olsa bizimle ilgilenmeye başladı.
Merak ettiğim konu ise şu, benim memelerim zaten küçüktü, 75 b cup ancaydı yani o derece :) şimdi hala öyle, ne meme büyüdü ne koyu halka büyüdü, ben bu bebeği neyle emzireceğim? Süt üretiminin, emzirmenin meme boyutu ile alakası varmı?
Birde göbeğimde o çizgi oluşmadı, bu da normal mi?
Canım bende aynı elbiseden aldım ve dediğin gibi karnım boş kaldı gibi hissettim o yüzden çiçek aldım resmini atayım bence tamamlıyor elbiseyi daha hoş durdu. Ama ben taç kullanmayacağım onun yerine inci aldım saçlarımı salaş örgü yaptrıp incileri kullanacağım..Ne biliyim tacın aynısından kemer yaptırmadım. Çiçek çiçek takım olmasın iyice diye. Bilekliğim var zaten. Ama elbise dökümlü olunca karnım boş gibi oldu sanki. Kemer belli ederdi onu. Eminönü’ne bakarım diyorum ama. Direk Saks mavi kurdele gibi bişey taksam aksesuar olsa nasıl durur bilemedim.
Elinize saglik cnm.Evet mantikli agirlasinca zor olacak. Ben de dolabi bekliyorum yapmak icin. O da uzun surecek gibi.açıkcası ben yaptım hepsini yıkayıp tek tek ütüleyip hurçlara vs lere kaldırdm. sonra zor olur ağırlaşıyoruzda yavaş yavaş diye. iyiki yapmşm dedm hatta sonra çünkü oda beni baya uğraştırdı hem annemde yanımdaydı iyi oldu. o yapmadı gerçi ben tek yaptm ama başka işlerle annem ilgilendi. şimdide dolabı gelince rahat olucak.
Boyutun hiç akalası olmadığını yaşayarak öğrendim :) Benimkiler hatrı sayılır büyüklükte :) Herkes senden ne süt gelir dedi. 8. ayda sütüm kesildi ve öyle çeşmeden akar gibi de hiçbir zaman gelmedi. Fakat kız kardeşimin görümcesinin minnacık olmasına rağmen 2 sene emzirdi. Emzirmenin haricinde sağdı. Bir keresinde taşınıyorlardı. Sağdığı sütler bozulmasın diye benim bozdolabına koymak üzere getirdi. Buzluk tamamen kızın sütleriyle doldu. Rengi sapsarıydı. Yani bol yağlı. Gerisini siz düşünün :) En çok imrendiğim şey o. İnşallah ikinci bebeğimde bol bol sütüm olur. Herkesin bol bol sütü olsun. Çook önemli çok.Saol cnm
Ucu var neyseki, küçük ama ucu çıkık, bende sıkıntı boyut, umarım ilgisi yoktur cnm, bebişimi sütümden mahrum etmem :)
Canlı örnek burada!
26 ay emzirdim, daha da emzirsem gelirdi sütüm. Şimdi yine küçükler, öyle kocaman olmadılar hiçbir zaman ama çok şükür hiç sütle ilgili problem olmadı.
Boyutun hiç akalası olmadığını yaşayarak öğrendim :) Benimkiler hatrı sayılır büyüklükte :) Herkes senden ne süt gelir dedi. 8. ayda sütüm kesildi ve öyle çeşmeden akar gibi de hiçbir zaman gelmedi. Fakat kız kardeşimin görümcesinin minnacık olmasına rağmen 2 sene emzirdi. Emzirmenin haricinde sağdı. Bir keresinde taşınıyorlardı. Sağdığı sütler bozulmasın diye benim bozdolabına koymak üzere getirdi. Buzluk tamamen kızın sütleriyle doldu. Rengi sapsarıydı. Yani bol yağlı. Gerisini siz düşünün :) En çok imrendiğim şey o. İnşallah ikinci bebeğimde bol bol sütüm olur. Herkesin bol bol sütü olsun. Çook önemli çok.
Ben dün yıkamaya başladım daha bitmedi, kurudukça yıkayacağım.Kizlar bebegin elbiselerini kacinci haftada yikamaliyiz sizce.? Ilk hamilelik ve baya bir acemilik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?