- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.701
Uygunlar benimde pek içime sinmedi canım yaptırmak içinde yaptırmak istemiyorum sonuçta onlarada azda olsa para gitcek. Ay allahım ya ne kadar ayıp kendine almışsın başkasını niye düşünüyorsun ki zaten onları yaptırırkende herkesi hesaplayamayız ki biz. Benimde nikahımda başıma geldi aynısı bizim nikah evde oldu az kişi olacak diye kahve yanına konulan lokumluklar var ya kapaklı onlardan yaptırmıştım ben bayada ücretliydi ama 10 15 falan yaptırmıştım akrabalarımada dağıtmadım o gün dağıtırım diye nikah bitti komşular geldi dediğin gibi bunada alayım falan diye 2 3 tane almaya başladılar sonra hemen ben dağıtmaya başladım kendi akrabalarına kalmıcaktı yani onlar dı dılarına alırkenBu gidişle bende yaptırmıycam canım, en çok bu konuyu düşünüp araştırıyorum ama içime sinenler çok pahalı uygun olanlarda içime sinmedi. Düşününce hastaneye yada eve gelenlere bişey alsam eminim herkes kızına Torununa da götürmek istiycek. Vermesen laf edecekler Şehir dışında yaşıyorum 10 kişi gelse kesin 50 tane alırlar düğünümde de öyle olmuştu aa ne güzel yaptırmış dağıttı demediler de ayy şuna istedim kalmadı vermediler diye dedikodum yapıldı arkamdan. Bu yüzden kırılanlar bile olmuş.
Mevlütde benimde iki taraftada olacak en az 100 tane yaptırmam lazım o yüzden onuda maliyetsiz bişey istiyorum içime sinen olursa artık. Çünkü sırf hediyeliğe 300-400 tl vermek içime sinmiyor o parayı bebeğime harcarım daha mantıklı.
Bende haftaya hazırlıycam canım dursun kenarda ne olur ne olmaz.
Benimde gögüslerim çok küçük hiç büyümediler ama süt gelmesine engel olmadığını söylüyorlar inşallah öyledir.
senden güzel haberler aldığıma çok sevindim canım ,bende bu emzirme konusunda tecrübesizim ama annem emzirmenin onlarla ilgisi olmadığını söylerdi,belki ucu için bir destek alırsın..
Saol cnm
Ucu var neyseki, küçük ama ucu çıkık, bende sıkıntı boyut, umarım ilgisi yoktur cnm, bebişimi sütümden mahrum etmem :)
Merhaba canım zaman herşeyin ilacı derler doğru. Benim anneminde hiç memesi yok sadece deri ve gayette 3 çocuğunu emzirmiş. Bunun meme büyüklüğüyle alakası yok. İnstada emzirenanne yi takip etmeni öneririm.Kızlar 30. Haftadan herkese merhaba..
30lu haftalara geldim ve bende bir korku salınmaya başladı. Geçen hafta 35. De arkadaşım erken doğum yaptı, bebek falan çok şükür iyi küveze bile girmedi ama ben korkuyorumm.. ve bu haftasonu tüm alışverişlerimi bitirip, valiz hazırlamaya başlayacağım.
Bu arada Ben daha iyiyim. Bebeğimin babası dava sonrası da olsa bizimle ilgilenmeye başladı.
Merak ettiğim konu ise şu, benim memelerim zaten küçüktü, 75 b cup ancaydı yani o derece :) şimdi hala öyle, ne meme büyüdü ne koyu halka büyüdü, ben bu bebeği neyle emzireceğim? Süt üretiminin, emzirmenin meme boyutu ile alakası varmı?
Birde göbeğimde o çizgi oluşmadı, bu da normal mi?
Yok canım hastaneye toplasan 10 kişi gelmez bu satılan yerde 100lü paket halindeydi fazla alıp mevlüttede mi versem diye düşündüm lavanta kesesi yerine ama o kadar çok sayıylada uğraşamam heralde. Böyle plastik 10 tane alıp süsleyebilirim belki masa boş durmasın valla çok kararsızım napcam hiç bilmiyorumHastaneye 100 kişi mi gelecek? 100 tane evet çok öyle pahalı biraz başka şeyler de yapacakmışsin ama mesela ben 40 tane kolonya yaptırıp hem hastaneye hem bebek görmeye gelenlere vercem başka da bişey yok. Fazla almak isteyen olursa da sayılı bunlar dicem.
İnşallah canım amin nisanda bitti sayılır mayıs geldi temmuza ne kaldı ne çabuk geçiyor zaman yaAyy kızlar nisan mayıs annelerini falan okuyorum da çok heyecanlı hepsi bir bir doğuma gidiyor. İnş biz de sağlıkla o günlere geliriz. :)
Baba olduğunu hatırlaması da birşey, ne diyelim biraz geç oldu ama.Görümcenin göğüsler normal boyuttamıydı canım, benimki küçük o yüzden endişelendim :)
Dava sonuçlanmadı henüz daha başlamadı bile, cevaplaşma aşamasındayız. Ama dilekçemden sonra baba, babalığını hatırladı..
Bende işte bu hafta tamamlayıp, yıkamaya başlayacağım. Hazır olsun dursun bi kenarda, ne olur ne olmaz :)
Benimde aynı şey oldu canım nişanımda kurabiye ve magnet yaptırmıştım 50 tane ellerine veriyorum ayy kızım gelemedi ona da alayım falan dediler baktım yetmiycek bunlar sayılı dedim yetmiycek yoksa hemen suratlar düştü iyi bende almıyım o zaman size yetsin falan dediler, düğünümde de aynı benzer şeyler yine yaşandı. O yüzden hastane sonrasına bişey yaptırırsam onlarda ister, mesela 3 teyzem 2 yengem var birer tane kızları var. Eminim tek teyzem gelir bebek görmeye ama hepsine almak ister kırılmasınlar diye. Bi kişinin 10 tane alması demek oluyor buda. Aynı şekilde halamlar var, eşimin tarafı var. Başa çıkamıycakmışım gibi geliyor. O günlerimde bunun stresi olursa daha çok üzülürüm.Uygunlar benimde pek içime sinmedi canım yaptırmak içinde yaptırmak istemiyorum sonuçta onlarada azda olsa para gitcek. Ay allahım ya ne kadar ayıp kendine almışsın başkasını niye düşünüyorsun ki zaten onları yaptırırkende herkesi hesaplayamayız ki biz. Benimde nikahımda başıma geldi aynısı bizim nikah evde oldu az kişi olacak diye kahve yanına konulan lokumluklar var ya kapaklı onlardan yaptırmıştım ben bayada ücretliydi ama 10 15 falan yaptırmıştım akrabalarımada dağıtmadım o gün dağıtırım diye nikah bitti komşular geldi dediğin gibi bunada alayım falan diye 2 3 tane almaya başladılar sonra hemen ben dağıtmaya başladım kendi akrabalarına kalmıcaktı yani onlar dı dılarına alırken
Bende rahatlarım sayende canım :)Evet cnm öle yazmışlar hep ama yaşayan birileri yazarsa burda rahatlıcam:)
benim hiçbir zaman vitamin ve mineral değerlerime bakılmadı. o ne ola kiKızlar birşey soracağım Vitamin ve mineral değerlerinin hepsine aynı anda bakılıyor mu ? Her değer için ayrı tüp kan mı vermemiz gerekiyor ? Beni bi aydınlatırsanız çok müteşekkir olurum
Canım benden 3-4 tüp alıyorlar tüm değerlere bakılıyor.Kızlar birşey soracağım Vitamin ve mineral değerlerinin hepsine aynı anda bakılıyor mu ? Her değer için ayrı tüp kan mı vermemiz gerekiyor ? Beni bi aydınlatırsanız çok müteşekkir olurum
benim anneminde senin gibiymiş maşallah sütüde bolmuş, benimde durumlar tam tersi ebatlar büyük ucu daha yeni yeni çıkıyor,bende ucuna çözüm arıycam galiba :))
Merhaba canım zaman herşeyin ilacı derler doğru. Benim anneminde hiç memesi yok sadece deri ve gayette 3 çocuğunu emzirmiş. Bunun meme büyüklüğüyle alakası yok. İnstada emzirenanne yi takip etmeni öneririm.
Benim de karnımda o siyah çizgi oluşmadı. Herkeste olmuyor demekki. Bir de göbek deliğim en temiz günlerini yaşıyor dışarı doğru çıkmaya başlayınca gıcır gıcır temizliyorum
Baba olduğunu hatırlaması da birşey, ne diyelim biraz geç oldu ama.
Görümcemin göğüsleri 75 di. 2 yıl emzirdi ve baya iyi sütü vardı. Seninde öyle olur inşallah.
Bende rahatlarım sayende canım :)
Benim arkadaşımın doğum sonrası büyümüş bi anda 2 katına çıktılar dedi, herkesin farklı oluyor sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?