- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.721
bu haftalarda gayet normal canım uzanıp dinlen dicem ama zaten kar etmiyor demişsinKızlar şuan çok fena bel ağrısı yasiyorum. Ne yapmak lazım dinlenmek kâr etmiyor.
Evde eşin falan varsa masajda yaptirabilirsinKızlar şuan çok fena bel ağrısı yasiyorum. Ne yapmak lazım dinlenmek kâr etmiyor.
Sutun Göğüs büyüklüğü küçüklüğü ile hiç alakası yok.benim görümcemin göğüsleri aşırı büyük ama sutu çok fazla değildi.bu biraz genetik biraz da sıkıntılardan uzak kalmakla ve bol suyla alakalı.inşallah bebeklerimize yetecek kadar sutumuz olur.gobek cizgiside karin büyüdükçe oluşmaya baslarKızlar 30. Haftadan herkese merhaba..
30lu haftalara geldim ve bende bir korku salınmaya başladı. Geçen hafta 35. De arkadaşım erken doğum yaptı, bebek falan çok şükür iyi küveze bile girmedi ama ben korkuyorumm.. ve bu haftasonu tüm alışverişlerimi bitirip, valiz hazırlamaya başlayacağım.
Bu arada Ben daha iyiyim. Bebeğimin babası dava sonrası da olsa bizimle ilgilenmeye başladı.
Merak ettiğim konu ise şu, benim memelerim zaten küçüktü, 75 b cup ancaydı yani o derece :) şimdi hala öyle, ne meme büyüdü ne koyu halka büyüdü, ben bu bebeği neyle emzireceğim? Süt üretiminin, emzirmenin meme boyutu ile alakası varmı?
Birde göbeğimde o çizgi oluşmadı, bu da normal mi?
Ara ara karnıma ağrı giriyorbu haftalarda gayet normal canım uzanıp dinlen dicem ama zaten kar etmiyor demişsin
Cnm sicak dus al ve dusta agriyan bolgeye sicak suyu tutarak masaj yap. Benim kalca ve bel arasi cok agriyordu her hareketimde agliyordum agridan. Boyle yaparak agriyi gecirebildim.Kızlar şuan çok fena bel ağrısı yasiyorum. Ne yapmak lazım dinlenmek kâr etmiyor.
Valla canım yaptırıyorsun hadi hatıra kalsın istiyorsun ama böyle olunca insanı yaptırdığına pişman ediyorlar. Umarım yaşamazsın canım böyle bir şey bu sefer anlayışlı davranırlar inşallah. Bu seferki durum daha başka çünkü stres hiç yaşamaman gereken zamanlarBenimde aynı şey oldu canım nişanımda kurabiye ve magnet yaptırmıştım 50 tane ellerine veriyorum ayy kızım gelemedi ona da alayım falan dediler baktım yetmiycek bunlar sayılı dedim yetmiycek yoksa hemen suratlar düştü iyi bende almıyım o zaman size yetsin falan dediler, düğünümde de aynı benzer şeyler yine yaşandı. O yüzden hastane sonrasına bişey yaptırırsam onlarda ister, mesela 3 teyzem 2 yengem var birer tane kızları var. Eminim tek teyzem gelir bebek görmeye ama hepsine almak ister kırılmasınlar diye. Bi kişinin 10 tane alması demek oluyor buda. Aynı şekilde halamlar var, eşimin tarafı var. Başa çıkamıycakmışım gibi geliyor. O günlerimde bunun stresi olursa daha çok üzülürüm.
Eşim işte cnm tekimEvde eşin falan varsa masajda yaptirabilirsin
Tmm cnm denicem bende teşekkürlerCnm sicak dus al ve dusta agriyan bolgeye sicak suyu tutarak masaj yap. Benim kalca ve bel arasi cok agriyordu her hareketimde agliyordum agridan. Boyle yaparak agriyi gecirebildim.
Gecmis olsun.Tmm cnm denicem bende teşekkürler
ben de 29. haftadayım aynı şekilde beni de doğum korkusu,bebeğe yetememe duygusu sardı,sanırım 30. haftadan sonra doktor 2-3 haftada bir çağırıyor öyle mi, nst faln yaptı mı,bu arada benim de 75 cup ve ,belirgin büyümedi, öğrendiğim şey emzirmek süt kanallarıyla ilgiliymiş büyükse çok küçükse az süt diye birşey yokmuş kendini o yönden sıkma. dua edelm de uçları yara olmasın, sütümüz gelsin besleyebilelim.göbekte çizgi çıktı keşke çıkmasaymış diyorum halbuki çok açık tenliyim ama herkeste olacak diye kural yokmuş zaten ve doğumdan sonra geçmesi epey zaman alıyormuş.ben de senin gibi hastane çantasını eksik birkaç şeyini hazırlamayı planlıyorum ne olur n eolmaz diyeKızlar 30. Haftadan herkese merhaba..
30lu haftalara geldim ve bende bir korku salınmaya başladı. Geçen hafta 35. De arkadaşım erken doğum yaptı, bebek falan çok şükür iyi küveze bile girmedi ama ben korkuyorumm.. ve bu haftasonu tüm alışverişlerimi bitirip, valiz hazırlamaya başlayacağım.
Bu arada Ben daha iyiyim. Bebeğimin babası dava sonrası da olsa bizimle ilgilenmeye başladı.
Merak ettiğim konu ise şu, benim memelerim zaten küçüktü, 75 b cup ancaydı yani o derece :) şimdi hala öyle, ne meme büyüdü ne koyu halka büyüdü, ben bu bebeği neyle emzireceğim? Süt üretiminin, emzirmenin meme boyutu ile alakası varmı?
Birde göbeğimde o çizgi oluşmadı, bu da normal mi?
ben de 29. haftadayım aynı şekilde beni de doğum korkusu,bebeğe yetememe duygusu sardı,sanırım 30. haftadan sonra doktor 2-3 haftada bir çağırıyor öyle mi, nst faln yaptı mı,bu arada benim de 75 cup ve ,belirgin büyümedi, öğrendiğim şey emzirmek süt kanallarıyla ilgiliymiş büyükse çok küçükse az süt diye birşey yokmuş kendini o yönden sıkma. dua edelm de uçları yara olmasın, sütümüz gelsin besleyebilelim.göbekte çizgi çıktı keşke çıkmasaymış diyorum halbuki çok açık tenliyim ama herkeste olacak diye kural yokmuş zaten ve doğumdan sonra geçmesi epey zaman alıyormuş.ben de senin gibi hastane çantasını eksik birkaç şeyini hazırlamayı planlıyorum ne olur n eolmaz diye
bence 30.haftadan itibaren bu işere el atmalıKizlar bebegin elbiselerini kacinci haftada yikamaliyiz sizce.? Ilk hamilelik ve baya bir acemilik var
açıkcası ben yaptım hepsini yıkayıp tek tek ütüleyip hurçlara vs lere kaldırdm. sonra zor olur ağırlaşıyoruzda yavaş yavaş diye. iyiki yapmşm dedm hatta sonra çünkü oda beni baya uğraştırdı hem annemde yanımdaydı iyi oldu. o yapmadı gerçi ben tek yaptm ama başka işlerle annem ilgilendi. şimdide dolabı gelince rahat olucak.Kizlar bebegin elbiselerini kacinci haftada yikamaliyiz sizce.? Ilk hamilelik ve baya bir acemilik var
Saol cnm, ben cekimde uzun istiyordum etek kismini ayakkabi gozukmesin daha hos gozukuyor diye, ama sonrasinda giyecegim icin bir karis kadar kestiricem, bende onumuzdeki haftalar dusunuyorum suan 26 dayim ama karnim ilkine gore daha fazla elbiseylede baya kabarik duruyor, birde ztn zor bir hamilelik geciriyorum son haftalarda mumkun degil bir yere cikamam o yuzden bu onumuzdeki haftalarda yapariz diye dusunuyorum, birde istanbul tam isinmadi biliyorsun az daha isinsa diorum cunku biz aile cekimide yapicaz 2 bucuk yasinda oglusum var, lale zamanida gecsin istemiyorum cok hos bir goruntu olur diye dusunuyorum bakalim artik kismet ins gonlumuze gore olur
canm eminim bebişine yeticek kadar sütün olucaktır takma bunu kafana benmde göğüslerim büyümedi ucu çok kahverengi oldu ama gerçi çok küçükte değiller orta boyut:)Yok bana da nst yapılmadı daha. 32. Haftada çağırdı tekrar çalışabilir raporu almak için, ondan sonra 2 haftada bir çağıracağını söyledi bakalım.
Bende çıkmasını istemiyorum o çizginin aslında :)
şuan yerleri müsayit yapabildikleri kadar yapsınlar sörflerini :)bu bebek ayaklarını göbek deliğimin üzerinde gezdirdiği canım içim bi tuhaf oluyor ya.. sanki sörf yapıyo sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?