2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sutun Göğüs büyüklüğü küçüklüğü ile hiç alakası yok.benim görümcemin göğüsleri aşırı büyük ama sutu çok fazla değildi.bu biraz genetik biraz da sıkıntılardan uzak kalmakla ve bol suyla alakalı.inşallah bebeklerimize yetecek kadar sutumuz olur.gobek cizgiside karin büyüdükçe oluşmaya baslar

Valla canım yaptırıyorsun hadi hatıra kalsın istiyorsun ama böyle olunca insanı yaptırdığına pişman ediyorlar. Umarım yaşamazsın canım böyle bir şey bu sefer anlayışlı davranırlar inşallah. Bu seferki durum daha başka çünkü stres hiç yaşamaman gereken zamanlar

ben de 29. haftadayım aynı şekilde beni de doğum korkusu,bebeğe yetememe duygusu sardı,sanırım 30. haftadan sonra doktor 2-3 haftada bir çağırıyor öyle mi, nst faln yaptı mı,bu arada benim de 75 cup ve ,belirgin büyümedi, öğrendiğim şey emzirmek süt kanallarıyla ilgiliymiş büyükse çok küçükse az süt diye birşey yokmuş kendini o yönden sıkma. dua edelm de uçları yara olmasın, sütümüz gelsin besleyebilelim.göbekte çizgi çıktı keşke çıkmasaymış diyorum halbuki çok açık tenliyim ama herkeste olacak diye kural yokmuş zaten ve doğumdan sonra geçmesi epey zaman alıyormuş.ben de senin gibi hastane çantasını eksik birkaç şeyini hazırlamayı planlıyorum ne olur n eolmaz diye

Yok bana da nst yapılmadı daha. 32. Haftada çağırdı tekrar çalışabilir raporu almak için, ondan sonra 2 haftada bir çağıracağını söyledi bakalım.

Bende çıkmasını istemiyorum o çizginin aslında :)

Kizlar bebegin elbiselerini kacinci haftada yikamaliyiz sizce.? Ilk hamilelik ve baya bir acemilik var
açıkcası ben yaptım hepsini yıkayıp tek tek ütüleyip hurçlara vs lere kaldırdm. sonra zor olur ağırlaşıyoruzda yavaş yavaş diye. iyiki yapmşm dedm hatta sonra çünkü oda beni baya uğraştırdı hem annemde yanımdaydı iyi oldu. o yapmadı gerçi ben tek yaptm ama başka işlerle annem ilgilendi. şimdide dolabı gelince rahat olucak.

Geldi bu gün elbisem canım. Omuzlar büyük oldu biraz aldırıcam azıcık. Boyu da uzun baya kestiricem.ben taç yaptırmıştım çekim için bu gün geliyor karşıda. ama şimdi karnım da çok boş göründü ya. Kemer gibi bişey olsa daha iyi ve belirgin olur diyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum. Sen ne düşünüyorsun? Taç ve kemer takıcak mısın?

kızlar hastane çantasına biberon vs koyucakmsnız her ihtimalde bulundurmakmı gerekiyo. biberon yenidoğan biberon ucu

canm eminim bebişine yeticek kadar sütün olucaktır takma bunu kafana benmde göğüslerim büyümedi ucu çok kahverengi oldu ama gerçi çok küçükte değiller orta boyut:)

Kızlarrrr bana bir fikir verin yaaa????
Elbisem geldi tacım var ama karnıma nasıl bi kemer yapabilirim ya boş gibi geldi Saks mavi ince kemer mi alsam nasıl bişey olur sizce??
Tacımı da elbisemi de ekliyorum.

Eklentiler

• 50AC0D2B-BC73-4016-AB03-B172817107ED.webp
    9 KB · Görüntüleme: 86
  • 01D9827C-D4F0-4DE8-85D1-69C6E60E2D37.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…