- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.761
Ben koyacağım canım aldım biberonlarini nolur ne olmaz yanımda olsun.kızlar hastane çantasına biberon vs koyucakmsnız her ihtimalde bulundurmakmı gerekiyo. biberon yenidoğan biberon ucu
Eline saglikBen dün yıkamaya başladım daha bitmedi, kurudukça yıkayacağım.
Ben her ihtimale karşı koyacağım ama umarım kullanmam gerekmez. Gerçi bende iki tane olduğu ve erken doğum ihtinali yüksek olduğu için koymayı düşünüyorum. Yoksa koymazdım heralde.
Biberonu daha almadım ama medela carma almayı düşünüyorum. Anne memesine en yakın oymuş. Emzikte almadım. İlk 6 hafta verilmez yazıyor ama teyzemler vermezsen bir daha almazlar çok zorlanırsın diyorlar. Bu konuda kafam karışık. Biriyle yğraşırken diğerinin rahat durması lazım.
Bende pek araştırmadan avent biberon ve emzik aldım ama sonradan gördüm diğer markaları falan keşke bende biraz araştırıp alsaydım dedim. Bizim ikiz olduğu için böyle genellemelere pek uymak elde değil zaten ikisine yetebilmek için emzik ve biberona ihtiyaç duyacağız. Hele birde işe başlayınca mecburuz yani.
Sonuçlardan hiç anlamam.ama Rabbim hayırlara cikarsin.Rabbim şifalar versin inşallahkızlar Bugün tekrar Ayrıntılı ultrason için hastaneye gittim Doktor perinatoloji y yönlendirdi Doktor önlem almamız gerekiyor o ne diyecek ona göre dedi Belki bebek doğduğunda ameliyat olması bile gerekebilir O yüzden bu defteri kapatmayacaz gibi bir şeyler dedi.
Ben radyoloji uzmanına niye gittim diye sordum çünkü bana bebekle ilgili bir tane bişey demedi. Bebeğin kalbinde şöyle bişey cıktı dedim. Yok uzmanlık alanım değil dedi. Boyunu bile soylemedi kilosunu söylediği halde.
Raporda bunlar yazıyor. Gerildim çok fazla.
Budurumda olan var mı..
Haklısın canım benim görümcem hep emzirdi ama ilk bir hafta küvezde biberonla beslemişti bebeği yinede memeyi reddetmedi.Her bebek kendine özgüdür. Emzik kullanmayacağım diyen arkadasim 1 aylik bebegine tatliya batirip emzik veriyor .Cunku bebegi kolik ağlayinca o da ağlıyor. 5 dk sussa mutlu oluyor .Yapmam vermem demeye gelmiyor .Allah hepimize huzurlu bebisler versin. Ben de avent aldim hem biberonlar hem emzikler .Arkadaslarim kullaniyorlar ben de beğendim. Memeyi reddetmemis mesela bir tanesi hem emiyor hem mama aliyor .Tamamen şans işi. Ben sütü muhafaza etmek icin kullanmayi düşünüyorum. Ilk etapta enjektör diyorum ama bakalim .Su an hepsi kapali kutu
Sonuçlardan hiç anlamam.ama Rabbim hayırlara cikarsin.Rabbim şifalar versin inşallah
Sezeryan olacagi icin en korktugum sey sütümün gelmemesi insallah gerek kalmaz mamaya .Cok zor bir süreç bebek emmeyi anne emzirmeyi öğreniyor. Sut gelmedigi zamanlarda o doğalı saatler olmus bebekler sinirlenip ağlıyor .Allah hormonlarimiza zeval vermesin .Güçlü anneler olalim insallah.Haklısın canım benim görümcem hep emzirdi ama ilk bir hafta küvezde biberonla beslemişti bebeği yinede memeyi reddetmedi.
Bende hastaneye giderken yanıma bir kutu mama alacağım her ihtimale karşı.
Kuzum durumunu anlamadim ama Rabbim yardimcin olsun rahatlamaya calis su an evdeysen esinle dışarı cik dolas biraz. Bebeğine stres yükleme.Amin canım insan ister istemez üzülüyor ben şuan kendimi duygusal olarak kontrol edemiyorum
Hem öfke hem üzüntüyu bir arada yaşıyorum
Neden böyle oldu ne sebep oldu bilmiyorum
Eşimde imtihan dedi
Ama benim ya da esimin yaptığı yanlış bişey mi var bebeği etkileyen bunu bilmiyoruz..
Karaciğerde lezyon gözükmüş Kistik olabilirmiş takibinin yapılması gerekiyor o yüzden perinatoloji yönlendirdi Ona göre doktor de derse doğduğunda ameliyat derse ameliyat olacak doğar doğmaz yani artık perinatolojide ki ne derse.Kuzum durumunu anlamadim ama Rabbim yardimcin olsun rahatlamaya calis su an evdeysen esinle dışarı cik dolas biraz. Bebeğine stres yükleme.
Insallah gerek kalmaz dr yanilmistir kuzum .Dua edelim Allah sifa versin bebeğine.Karaciğerde lezyon gözükmüş Kistik olabilirmiş takibinin yapılması gerekiyor o yüzden perinatoloji yönlendirdi Ona göre doktor de derse doğduğunda ameliyat derse ameliyat olacak doğar doğmaz yani artık perinatolojide ki ne derse
Amin canım..Insallah gerek kalmaz dr yanilmistir kuzum .Dua edelim Allah sifa versin bebeğine.
Cnm gecmis olsun daha doguma var tam olarak ne oldugunu bende anlamadim ama kendinizi suclamayin nolur hersey Allahtan yarin ne olacagini kim bilir, saglikli denen bir cocuk dogumda yanlis bir hamleyle sakat bile kalabiliyor Allah beterinden saklasin gonlunuzu ferah tutun dr lari biliyorsun hep en kotu senaryoyu anlatirlar...Amin canım insan ister istemez üzülüyor ben şuan kendimi duygusal olarak kontrol edemiyorum
Hem öfke hem üzüntüyu bir arada yaşıyorum
Neden böyle oldu ne sebep oldu bilmiyorum
Eşimde imtihan dedi
Ama benim ya da esimin yaptığı yanlış bişey mi var bebeği etkileyen bunu bilmiyoruz..
Cnm gecmis olsun daha doguma var tam olarak ne oldugunu bende anlamadim ama kendinizi suclamayin nolur hersey Allahtan yarin ne olacagini kim bilir, saglikli denen bir cocuk dogumda yanlis bir hamleyle sakat bile kalabiliyor Allah beterinden saklasin gonlunuzu ferah tutun dr lari biliyorsun hep en kotu senaryoyu anlatirlar...
Tekrardan Rabbim şifalar versin.benim bi akrabamın hamikeyken bebeğinin beyninde biseyler görmüşlerdi. Gitmedikleri doktor kalmadi.ama inanirmisiniz Rabbimin mucizesi doğduğunda hiç bişey çıkmadı.saglikla doğdu.umarim bebisini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sen gönlünü ferah tut.Karaciğerde lezyon gözükmüş Kistik olabilirmiş takibinin yapılması gerekiyor o yüzden perinatoloji yönlendirdi Ona göre doktor de derse doğduğunda ameliyat derse ameliyat olacak doğar doğmaz yani artık perinatolojide ki ne derse.
Bütün gün dışarıdaydım arkadaşlarım ile materyal ödevini yaptık ben erken ayrıldım ama olsun eve de daha yeni geldim zaten dinlemek istiyorum stresi geçiremiyorum maalesef
Anladim cnm su dolu kitleler anne karninda herhangi bir organda olusabiliyor, doguma yakin gecenide duydum ins buda oyle bir lezyondur ve yok olup gider..Karaciğerin alt kısmında karın bölgesinde kıstık lezyon var dedi perinatolojiye yönlendirdi bakalım o ne önerecek....
Inşallah öyle olur olmazsa da BU surece evladimiz için katlanicazTekrardan Rabbim şifalar versin.benim bi akrabamın hamikeyken bebeğinin beyninde biseyler görmüşlerdi. Gitmedikleri doktor kalmadi.ama inanirmisiniz Rabbimin mucizesi doğduğunda hiç bişey çıkmadı.saglikla doğdu.umarim bebisini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sen gönlünü ferah tut.
Amin amin amin inşallah hayırlısı olur... rabbim herkesin yavrusuna şifa versin.B Bugunneselibirgun canım geçmiş olsun. tedavisiz bi hastalık vermesin allah yavruna. Dua et sakin kal çözümü olsun diye dua et aklı bedeni tam olsun geri kalanlar çözülür inş. İnsan bedeninde taşıyor ama elinden bişey gelmiyor doğana kadar. Doğunca belki bir bakcaksın hiçbir sıkıntısı yokmuş meğer
Kan damarlarıyla ilgiliymiş canım kan damar fazlalığı ve yüksek basıncli akim falan dediAnladim cnm su dolu kitleler anne karninda herhangi bir organda olusabiliyor, doguma yakin gecenide duydum ins buda oyle bir lezyondur ve yok olup gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?