2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de cok sicak diye klima taktirmayi dusunuyordum. Bir zarari olmaz dediler bebek icin.
lohusayken insan çok terliyor bide hava sıcak usutmemek lazım beni klima hep çarpar sizde dikkat edin sutunuzden bebeğe geçip gaz olabilir

Ay çok güzel bir fikir ellerine sağlık canım çok tatlı

Inşallah canım bende öyle umuyorum.

Ben de cok sicak diye klima taktirmayi dusunuyordum. Bir zarari olmaz dediler bebek icin.
Canim cok sıkıntılı .O dengeyi kurmak zor .Klimanin degmedigi noktada çarpmaz tamam ancak buyuk insanlarda bile bogaz agrisi ,kuruluk vs vs bir cok seye sebep oluyor. Gaz sorunu yapar .Antalya gibi cok sicak yerlerde olanlarin klimadan baska caresi yok evet ama tekrar düşün derim.
Hey masallah bizim topigin hatunlari neler yapiyor

Cok sagol canm
bugun turkiye yolcusuyum
Istanbulda bidaha yaparim kan falan veririm persembe gunu randevum var tedavi icin ön görüsmede gidecektim neye niyet neye kismet hakkimda hayilei olan olsun saglicakla hayirla olsun insAllah
Nasılsın canım iyi haberler varmı test sonucun ne cıktı?

İyi akşamlar kızlar

@Balonum bende havuç suyunun amniyon sıvısını artırdığını duydum hatta bi yakınım denedi ve gayet güzel artırmıştı dene istersen

Umarım sağsalim kucağımıza alacağımız günlerde gelecek az kaldı Rabbim büyük

Bizde de ev toplama telaşesi başladı haftasonu badana yapılacak 3 gün sürer demiş usta nasıl olacak bilmiyorum kv en ihtiyaç duyduğum anda köye gidecekmiş 3 yaşındaki oğlumla nasıl başa çıkacam ev kalk gidelim derken onunla nasıl ilgilenecem hiç bilmiyorum şu an kafa bi milyon bende de

@Pembegomlek canım Rabbim büyük inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan kucağına alırsın her zaman erken teşhis iyidir doktorlar en iyisini yapacaklardır hakkında hayırlısı olsun bebeğinin de seninde canım

Canım yardım edecek başka kimse yok mu hamile halinle bide çocukla zor olacak senin için, en azından birisi çocuğunu oyalasa fayda faydadır

Afilimin yeleğini görünce aklıma geldi, bende kızıma bunları ördüm, ikisini cinsiyeti belli değilken örmüştüm en son kızı ördüm, 1-2 tane daha var ama fotoğraflarını çekmemişim :) örgü oyuncak stoğu yaptım :)) acemi işi oldu ama sevdik biz :)

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-19-22-05-25.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2018-04-19-22-04-54.webp
    15 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2018-04-19-22-04-26.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 58
Ellerine sağlık güle güle kullanın canım çok cici olmuş :)
Sağol kuzum .
Sen olayı aşmışsın baya profesyonel iş çıkarmışsın. Eline sağlık güzel günlerde giysin inşallah.
Insallah canim .Kışın guzel seyler orebildim .Ama havalar isininca elim gitmiyor hic .Daha hirka ve efe yelegimiz yarim bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…