2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu hamilelik unutkanlığı yüzünden sorucam sorucam unutuyorum.
Yahu bu 23 nisan indirimleri nerede bilen var mı? Ben aldıklarımı az buluyorum bi' kaç parça bi'şey daha almak istiyorum kızlar var mı bilginiz?

pitircik66 sen hem çalışıp hem çocuklar, evin işi falan nasıl başedeceksin, tam zamanında köye gidiyormuş k.v. pes yani.

Canım yardım edecek başka kimse yok mu hamile halinle bide çocukla zor olacak senin için, en azından birisi çocuğunu oyalasa fayda faydadır

Walla Kızlar annemle babam gelecek babam boyacının yanında duracak annem zaten benden kötü dizleri çok fena bi iş yapamaz ama bana da kıyamdığından gelir nasıl olacak İnan’ın bende bilmiyorum Allah büyük şu an sadece duam kv gelene kadar bütün işi bitirip badana boya yaptık dedirtmemek ne diyim canı saolsun

Bugün eşimle halıları topladık renkli çamaşırları yıkadım astım allahtan eşim büyük destek ama oda haftasonu çalışıyor büyük oğlum neyse de 3 yaşındakiyle ne yapıcam bilmiyorum yemeği ayrı dert uykusu ayrı dert boya olucak sonra cam silinecek kirli cama perde asamam

Yatakların altı silinecek amaann iyi mi yaptım bilmiyorum ama ev hakkaten badana iatiyordu mecburum yani yaptırmaya hayırlısı Allahtan

Canım, işine karışmak gibi olmasın da... Temizlik cam silme için bir kadın tutsan en azından kimseyi düşünmezsin. Derler toplar sen de rahat edersin başında da durmuş olursun. Yani bu halde cam silmeyi düşünmüyorsun umarım, annen de zaten durumu öyleyse yapamaz.

Canım kadın tutmayı bende düşündüm ama adam badana yaparkende evde kadının olması olmaz ki bende düşündüm onu da ters geldi yani

Zaten ev yeterince kalabalık olucak bi de kadın zor yani yavaş yavaş bi şekilde kendim yapıcam

Teşekkür ederim canımcım, bende sizleri çok özlemişim :)

İnşallah uslu bebişlerimiz olur, dinlenebiliriz, emzirebiliriz. Sağlıkla, sıhhatle büyütüp, burada doğum günlerini paylaştığımız günleri de görürüz canım

Bu hamilelik unutkanlığı yüzünden sorucam sorucam unutuyorum.
Yahu bu 23 nisan indirimleri nerede bilen var mı? Ben aldıklarımı az buluyorum bi' kaç parça bi'şey daha almak istiyorum kızlar var mı bilginiz?

Çok beklediğim gibi bi indirim olmadı canım ya.. ben iyiki büyük parçaları şubatta aldım diyorum.

Babymall de her 100 tl ye 23 tl indirim var ama indirimsiz fiyatlarda var her şeyde yok. Diğerleri de e bebek, joker, mothercare, carters fln ara ara değişik ürünlerde giriyor. Her gün bakmak lazım.

Ben kıyafetleri mothercare, banyo, deterjan, küçük elektronik ve bakım aletlerini haftasonu babymallden tamamlamayı düşünüyorum.

Trendyol, gittigidiyor vs de çok oluyor diyorlar ama ben pek takip etmiyorum o siteleri.

O zaman sana şöyle bir tavsiye vereyim canım, ama bu seni düşündüğümden yanlış anlama. perdelerini kirli kirli tak. temizliği boya çıkacak şekilde yaparsın, üstün körü yani. Halı filan yayma.. Bir kaç gün sonrasına ya da bir gün sonrasına da kadın tut girişsin eve her şeyini tam bitirir ayak altında da dolaşmamış olur.
Yani senin bu durumda cam silmen doğru olmaz diye düşünüyorum.

Amin canım inşallah, o günleri de görürüz.. :*

Ben de şubatta deli gibi yüklendim kredi kartına doğuma kadar taksit var aslında şu an bişey almamam lazım ama, hiç bişey almamışım gibi ilk giysiler az görünüyor gözüme o yüzden bi kaç parça daha almak istiyorum. Mothercare den bodylerini tulumlarını almıştım indirimle gerçekten kaliteli 8 parça hastane çıkışına 79 Tl vermiştim 5 li bodylere 55 Tl vermiştim çok uyguna gelmişti.. Yine oraya bakıcam o zaman. Trendyol dan önceden kendime ne aldıysam hep iade ettim, morhipo ona göre daha iyi ama ona da şu an bakmıyorum bi ara kapatıcaktı kapatmamış şirket.

23 Nisan dedik dedik, hiç boş çıktı valla. Ben de iyi ki büyük her şeyini şubat martta almışım. En azından ay ay ödeniyor ve elbiseleri yıkadım gardrobuna koydum kafam rahat şu an.

Canım pekiz

Bu saydıklarınız bana çok lüks gelıyor nedense, hersey de olmayıversin diyorum kendimce. Memlekete çok uzağım, annem yanıma gelecek sanırım ondan boyleyim. Burda da kendi akranlarım kızlar var zaten gelen giden komşumda yok benm yaptırmamam gerekiyomuş sayınca daha iyi farkettm

Göğüsün süt dolması büyüklüğüyle hiç alâkalı değil 2 arkadaşım aynı hafta doğum yaptı çocuklar 1 yaşına girecek kilo alan göğüsleri büyük olan arkadasım bi kaç aylıkken kesti sütü diğeri 50 kilo göğüs yumurta gbi ama maşallah halen emziriyor birde istikrarlı olup bıraktırmamak konu. Emmiyo deyip bırakmak yerıne ağzına dayadıkça emdikçe gelir sütün bol bol inşallah... ben 90 beden oldum ama bakalım mühim olan işlevi :))

Sen bunları düşünme davanızda istediğin yönde sonuçlansın inşallah, hakkınjzda hayırlısı. stres yaptığına değmezmiş bak günler geçmeye mecbur sık dişini doğumdan korkma işini Allaha gördür o seni darda koymayacak merak etme ♡

Rabbim şifasını katnındayken versin inşallah korkma canım sabret dua et senin ve eşinin bir suçu yok Allah neyi uygun goruyorsa onu yaşıyoruz bize düşen dua etmek, Allah yardımcınız olsun hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.♡

Bugun günüm var kızlar gelecek geceye kadar iş yaptım eşim yardım etsede yorgunluktan ölüyorum alt taraflara ağrı girincede korkmaya başladım dua edin inşallah bişey olmaz iki hareket etmeye gelemiyorum hiç

Canım, babasının ilgilenmeye başlaması çok güzel haber, çok sevindim :)

Boyutun emzirme ile ilgisi yok diye biliyorum. Dün doktorumun yanındaki ebe bir emzirme eğitimi verdi. Olumlu duygular, bebekle ten teması, bol su içmek, semizotu, ceviz, hurma ve malt sütü artırıyormuş. Daha ziyade böyle şeyler önemli yani.

Canım yine dünkü eğitimde bebek doğduğunda midesinin bir kiraz tanesi kadar olduğu söylendi. Zaten daha fazla ememez, emse de kusar dendi. Yani oluk oluk süt üretimi gibi birşey zaten gerekmiyor belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…