- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.841
pitircik66 sen hem çalışıp hem çocuklar, evin işi falan nasıl başedeceksin, tam zamanında köye gidiyormuş k.v. pes yani.
Canım yardım edecek başka kimse yok mu hamile halinle bide çocukla zor olacak senin için, en azından birisi çocuğunu oyalasa fayda faydadır
Bugün eşimle halıları topladık renkli çamaşırları yıkadım astım allahtan eşim büyük destek ama oda haftasonu çalışıyor büyük oğlum neyse de 3 yaşındakiyle ne yapıcam bilmiyorum yemeği ayrı dert uykusu ayrı dert boya olucak sonra cam silinecek kirli cama perde asamam
Yatakların altı silinecek amaann iyi mi yaptım bilmiyorum ama ev hakkaten badana iatiyordu mecburum yani yaptırmaya hayırlısı Allahtan
Canım, işine karışmak gibi olmasın da... Temizlik cam silme için bir kadın tutsan en azından kimseyi düşünmezsin. Derler toplar sen de rahat edersin başında da durmuş olursun. Yani bu halde cam silmeyi düşünmüyorsun umarım, annen de zaten durumu öyleyse yapamaz.
Bizim sitenin kızları maşallah çok hamaratlar çalışkanlar
Benimde nezleyken ilkin boğazım yanıyordu, bal limon ılık su içtim her sabah, bir de bol bol ıhlamur içtim, burnuma tuzlu su yıkaması yaptım tıkandıkça, nitekim ilaç almadan 15-20 günde geçti canım. Geçmiş olsun
Hoş geldin sonsuz'cum :) sen de çok uzak kaldın ki bence yokluğun hissediliyorAnnelerin ortak dileklerinden biri de bebeklerini emzirebilmek; inşallah sakinlikle güzel uyku ve dinlenmekle- ki bu da iyi bir bakımla olur- o işi asacağız canısı. Hepimizin şakır şakır sütleri gelsin inşallah...kimseler de bizi germesin :)
Bayıldım, çok orijinal bir fikirmiş. Kolay gelsin canım ellerine sağlık.
Ya bu KV lere Allah sağlık versin de gerçekten anlayışta çok yoksunlar. Sana çok daha kolay gelsin ben bir WC bir de mutfak boyattım o da tavan yani.. Temizliği vs derken 2 gün belim ağrıdı.
Çok güzeller canımmm. Ben çok severim böyle herhangi bir hobi ile uğraşmak kafa dağıtır ve hayalgücünü çalıştırır. Bu da ruh sağlığı açısından iyi gelir insana. Güle güle oynasın bebişin
@Afilim92çok güzel olmuş bilmiyorum diyosun ama sen bu işi biliyosun canımcım eline sağlık.
Bu hamilelik unutkanlığı yüzünden sorucam sorucam unutuyorum.
Yahu bu 23 nisan indirimleri nerede bilen var mı? Ben aldıklarımı az buluyorum bi' kaç parça bi'şey daha almak istiyorum kızlar var mı bilginiz?
Canım kadın tutmayı bende düşündüm ama adam badana yaparkende evde kadının olması olmaz ki bende düşündüm onu da ters geldi yani
Zaten ev yeterince kalabalık olucak bi de kadın zor yani yavaş yavaş bi şekilde kendim yapıcam
Teşekkür ederim canımcım, bende sizleri çok özlemişim :)
İnşallah uslu bebişlerimiz olur, dinlenebiliriz, emzirebiliriz. Sağlıkla, sıhhatle büyütüp, burada doğum günlerini paylaştığımız günleri de görürüz canım
Çok beklediğim gibi bi indirim olmadı canım ya.. ben iyiki büyük parçaları şubatta aldım diyorum.
Babymall de her 100 tl ye 23 tl indirim var ama indirimsiz fiyatlarda var her şeyde yok. Diğerleri de e bebek, joker, mothercare, carters fln ara ara değişik ürünlerde giriyor. Her gün bakmak lazım.
Ben kıyafetleri mothercare, banyo, deterjan, küçük elektronik ve bakım aletlerini haftasonu babymallden tamamlamayı düşünüyorum.
Trendyol, gittigidiyor vs de çok oluyor diyorlar ama ben pek takip etmiyorum o siteleri.
Canım pekizAmin canım insan ister istemez üzülüyor ben şuan kendimi duygusal olarak kontrol edemiyorum
Hem öfke hem üzüntüyu bir arada yaşıyorum
Neden böyle oldu ne sebep oldu bilmiyorum
Eşimde imtihan dedi
Ama benim ya da esimin yaptığı yanlış bişey mi var bebeği etkileyen bunu bilmiyoruz..
Bu saydıklarınız bana çok lüks gelıyor nedense, hersey de olmayıversin diyorum kendimce. Memlekete çok uzağım, annem yanıma gelecek sanırım ondan boyleyim. Burda da kendi akranlarım kızlar var zaten gelen giden komşumda yok benm yaptırmamam gerekiyomuş sayınca daha iyi farkettmPlastikse pahalı olur canım çünkü içine kolonyası keçesi süsü püsü baya maliyetli oluyor yine sen bilirsin tabi, bende hala ne yapacağıma karar veremedim
Mevlüt için en az 100 tane yaptırmam lazım çok tutmasın diye kendim yapmak istiyorum ama maliyeti düşük bişey olmalı, hastane ve eve gelenler içinde yine 40-45 tane yapmam lazım çünkü ben biliyorum ki ayy şuna da alayım buna da alayım diyecek çok kişi var o yüzden onunda maliyetli olmamasını istiyorum çünkü zaten masrafımız çok fazla bunlar fuzuli geliyor bi yandan da
Göğüsün süt dolması büyüklüğüyle hiç alâkalı değil 2 arkadaşım aynı hafta doğum yaptı çocuklar 1 yaşına girecek kilo alan göğüsleri büyük olan arkadasım bi kaç aylıkken kesti sütü diğeri 50 kilo göğüs yumurta gbi ama maşallah halen emziriyor birde istikrarlı olup bıraktırmamak konu. Emmiyo deyip bırakmak yerıne ağzına dayadıkça emdikçe gelir sütün bol bol inşallah... ben 90 beden oldum ama bakalım mühim olan işlevi :))Kızlar 30. Haftadan herkese merhaba..
30lu haftalara geldim ve bende bir korku salınmaya başladı. Geçen hafta 35. De arkadaşım erken doğum yaptı, bebek falan çok şükür iyi küveze bile girmedi ama ben korkuyorumm.. ve bu haftasonu tüm alışverişlerimi bitirip, valiz hazırlamaya başlayacağım.
Bu arada Ben daha iyiyim. Bebeğimin babası dava sonrası da olsa bizimle ilgilenmeye başladı.
Merak ettiğim konu ise şu, benim memelerim zaten küçüktü, 75 b cup ancaydı yani o derece :) şimdi hala öyle, ne meme büyüdü ne koyu halka büyüdü, ben bu bebeği neyle emzireceğim? Süt üretiminin, emzirmenin meme boyutu ile alakası varmı?
Birde göbeğimde o çizgi oluşmadı, bu da normal mi?
Rabbim şifasını katnındayken versin inşallah korkma canım sabret dua et senin ve eşinin bir suçu yok Allah neyi uygun goruyorsa onu yaşıyoruz bize düşen dua etmek, Allah yardımcınız olsun hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.♡Inşallah
Doktor um bir devlette doçent ve profesör birde özel muayenesi olan doktoru önerdi
Ikisi de çok iyimis.
Devletteki için randevu bulamadık esimin tanıdgi var ayarlayabilcekse oraya gidicem ayarlayamazsa özel muayenehaneye gidicem
Günaydın selam söyle :)))Günaydın kızlar hazırlandım kizimla buluşmaya gidiyoruz randevumuz 9da :)
Amin canımRabbim şifasını katnındayken versin inşallah korkma canım sabret dua et senin ve eşinin bir suçu yok Allah neyi uygun goruyorsa onu yaşıyoruz bize düşen dua etmek, Allah yardımcınız olsun hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.♡
Kızlar 30. Haftadan herkese merhaba..
30lu haftalara geldim ve bende bir korku salınmaya başladı. Geçen hafta 35. De arkadaşım erken doğum yaptı, bebek falan çok şükür iyi küveze bile girmedi ama ben korkuyorumm.. ve bu haftasonu tüm alışverişlerimi bitirip, valiz hazırlamaya başlayacağım.
Bu arada Ben daha iyiyim. Bebeğimin babası dava sonrası da olsa bizimle ilgilenmeye başladı.
Merak ettiğim konu ise şu, benim memelerim zaten küçüktü, 75 b cup ancaydı yani o derece :) şimdi hala öyle, ne meme büyüdü ne koyu halka büyüdü, ben bu bebeği neyle emzireceğim? Süt üretiminin, emzirmenin meme boyutu ile alakası varmı?
Birde göbeğimde o çizgi oluşmadı, bu da normal mi?
Bende araştırdım boyutla alakası yok diyorlar ama şöle bi bakınca bu süt bu göğüste nerede depolanacak diyorum :) benim çok hafif dolgunlaştı ama asla büyümedi, sütyen falan değiştirmedim. Emzirme sütyeni hiç bakmadım daha, ondada mı sıkıntı yaşayacağız :) zaten küçük olunca sütyen bulmak, almak zordu:)
Burda bizim gibi olan tecrübeli anneler çıkaraa umarım, bi umut olsun bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?