2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa hic de acemi degil masallah cok sirinler .Gecen sene fil ve tavsan örmüştüm sonra kimyasal gebelik gecirdim buz gibi sogudum .Parcalari birlesmedi oylece kaldi .Zaten pembeydi

Ay canım benim hiç acemi işi olurmu maşallah çok güzel olmuşlar ellerine saglik

Ay nasıl örüyorsun canım ya.ben çok istiyorum örmeyi ama geçerim yok.aslinda biri tarif etse olabilir

Yaa hic de acemi degil masallah cok sirinler .Gecen sene fil ve tavsan örmüştüm sonra kimyasal gebelik gecirdim buz gibi sogudum .Parcalari birlesmedi oylece kaldi .Zaten pembeydi
Sağol canım ben ilk kez ördüm, pek keyifli gelmedi bana normalde de örgüyü sevmem ama bi heves ördüm işte inşallah oynar minik :)
Ay canım benim hiç acemi işi olurmu maşallah çok güzel olmuşlar ellerine saglik
Sağol canım inşallah oynar bakalım :)

Havuç suyunu bende duymuştum.ama ne

Ay nasıl örüyorsun canım ya.ben çok istiyorum örmeyi ama geçerim yok.aslinda biri tarif etse olabilir
Ayıcık ilk ördüğümdü canım youtubeda videosu var izleye izleye ördüm zor değil basit aslında ama örgü bana sıkıcı geliyor yine de azimle 5 tane ördüm :)

Bizim sitenin kızları maşallah çok hamaratlar çalışkanlar

Benimde nezleyken ilkin boğazım yanıyordu, bal limon ılık su içtim her sabah, bir de bol bol ıhlamur içtim, burnuma tuzlu su yıkaması yaptım tıkandıkça, nitekim ilaç almadan 15-20 günde geçti canım. Geçmiş olsun

Hoş geldin sonsuz'cum :) sen de çok uzak kaldın ki bence yokluğun hissediliyor Annelerin ortak dileklerinden biri de bebeklerini emzirebilmek; inşallah sakinlikle güzel uyku ve dinlenmekle- ki bu da iyi bir bakımla olur- o işi asacağız canısı. Hepimizin şakır şakır sütleri gelsin inşallah...kimseler de bizi germesin :)

Bayıldım, çok orijinal bir fikirmiş. Kolay gelsin canım ellerine sağlık.

Ya bu KV lere Allah sağlık versin de gerçekten anlayışta çok yoksunlar. Sana çok daha kolay gelsin ben bir WC bir de mutfak boyattım o da tavan yani.. Temizliği vs derken 2 gün belim ağrıdı.

Çok güzeller canımmm. Ben çok severim böyle herhangi bir hobi ile uğraşmak kafa dağıtır ve hayalgücünü çalıştırır. Bu da ruh sağlığı açısından iyi gelir insana. Güle güle oynasın bebişin

Afilim92 çok güzel olmuş bilmiyorum diyosun ama sen bu işi biliyosun canımcım eline sağlık.

Canım ilk geç miş olsun.12 haftalıkken benim düşük tehlikem vardi.1 hafta havuc suyu içtim.1hafta ara verdim.bir hafta bir daha içtim.allaha şükürler olsun geçti düşük ...

Bende günlerdir yatıp kalkıp limonlu ıhlamur içiyorum canım ballı süt içtim balı hiç sevmememe rağmen o biraz yumuşattı boğazımı, ilaç kullanmak istemedim ama burun spreyi çok işe yaradı, tek onu kullanmama rağmen. Günlerdir başımda bi ağırlık ve ağrı vardı, tıkanıklıktandı sanırım bugün daha iyiyim çok şükür.
Benim ördüklerim hobi gibi değil aslında hevesle ördüm çünkü böyle şeyler beni sıkıyor, bi tane de hırka ördüm bebeğime canım çıktı bitiricem diye aslında örgü bana göre bi uğraş değil de hevesle yaptım işte :)

bende efe yeleği yapıyorum ama elime almıyorum epeydir
Saği yaptim solu karistirdim bıraktım.
Canim aslinda sadece duz orgu biliyorum bunu youtube dan izleyerek adim adim yaptim .Kac kez de söktüm. Bir de yün aldigim abla gosteriyor genelde hemen evin altinda dukkani .O yonden sansliyim.Hirkayi ondan ogreniyorum mesela duz olan kisimlari örüp gidiyorum o anlatiyor birazda orda yapip eve geliyorum .
Sagol kuzum .Ogrenmeye calisiyorum video ve yüncü abla katkilariyla .Yol gosteren olmazsa videodan da anlamiyorum .Geneli bilenleri baz alip anlatiyor cunku .

Ahahaha :))) olsun ya yine de bi kenara atmadan bitirmişsin.
Rahatsızlığın azaldıysa iyi aman zaten nefes zor alıyoruz bu zamanlarda, nezle üstüne tüy diker yani.

Ahahaha :))) olsun ya yine de bi kenara atmadan bitirmişsin.
Rahatsızlığın azaldıysa iyi aman zaten nefes zor alıyoruz bu zamanlarda, nezle üstüne tüy diker yani.

Valla öyle ya da böyle gayret edip ortaya bir iş çıkarmak güzel şey bence. Elinize emeğinize sağlık.

oinone27 Afilim92 nevesta81
Daha iyiyim canım nefes almak bile iyi geldi :)
Yok yok kenara atmadım hatta beğendiğim bi model daha var cesaret edersem ona da başlıycam :)

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar bebeğim ve 4 yaşındaki kızım için güçlü olmam gerek biliyorum ama eşimin hala yurtdışında olması tüm herşeyle yalnız baş etmeye çalışmak inanın çok yıprattı beni ama su havuç suyu kürünü uygulayayım şifa Rabbimden inşallah bu sıkıntıyda hayırlısıyla atlatır ve sağ salim bebeği mi kucağıma alırım rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin

Ben de cok sicak diye klima taktirmayi dusunuyordum. Bir zarari olmaz dediler bebek icin.
Canım bende klima kullanacağım çünkü evim çatı katı İzmirdeyiz 35i buluyor evin sıcaklığı. Üstüne gelmediği ve evin içini havalandırdığın sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…