- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.821
Yaa hic de acemi degil masallah cok sirinler .Gecen sene fil ve tavsan örmüştüm sonra kimyasal gebelik gecirdim buz gibi sogudum .Parcalari birlesmedi oylece kaldi .Zaten pembeydiAfilimin yeleğini görünce aklıma geldi, bende kızıma bunları ördüm, ikisini cinsiyeti belli değilken örmüştüm en son kızı ördüm, 1-2 tane daha var ama fotoğraflarını çekmemişim :) örgü oyuncak stoğu yaptım :)) acemi işi oldu ama sevdik biz :)
Ay canım benim hiç acemi işi olurmu maşallah çok güzel olmuşlar ellerine saglikAfilimin yeleğini görünce aklıma geldi, bende kızıma bunları ördüm, ikisini cinsiyeti belli değilken örmüştüm en son kızı ördüm, 1-2 tane daha var ama fotoğraflarını çekmemişim :) örgü oyuncak stoğu yaptım :)) acemi işi oldu ama sevdik biz :)
bende efe yeleği yapıyorum ama elime almıyorum epeydirSağol kuzum .
Insallah canim .Kışın guzel seyler orebildim .Ama havalar isininca elim gitmiyor hic .Daha hirka ve efe yelegimiz yarim bekliyor.
Ay nasıl örüyorsun canım ya.ben çok istiyorum örmeyi ama geçerim yok.aslinda biri tarif etse olabilirAfilimin yeleğini görünce aklıma geldi, bende kızıma bunları ördüm, ikisini cinsiyeti belli değilken örmüştüm en son kızı ördüm, 1-2 tane daha var ama fotoğraflarını çekmemişim :) örgü oyuncak stoğu yaptım :)) acemi işi oldu ama sevdik biz :)
Sağol canım ben ilk kez ördüm, pek keyifli gelmedi bana normalde de örgüyü sevmem ama bi heves ördüm işte inşallah oynar minik :)Yaa hic de acemi degil masallah cok sirinler .Gecen sene fil ve tavsan örmüştüm sonra kimyasal gebelik gecirdim buz gibi sogudum .Parcalari birlesmedi oylece kaldi .Zaten pembeydi
Sağol canım inşallah oynar bakalım :)Ay canım benim hiç acemi işi olurmu maşallah çok güzel olmuşlar ellerine saglik
Ayıcık ilk ördüğümdü canım youtubeda videosu var izleye izleye ördüm zor değil basit aslında ama örgü bana sıkıcı geliyor yine de azimle 5 tane ördüm :)Havuç suyunu bende duymuştum.ama ne
Ay nasıl örüyorsun canım ya.ben çok istiyorum örmeyi ama geçerim yok.aslinda biri tarif etse olabilir
Ellerine sağlık canım. Çok güzel olmusBu da benim oglusa yaptığım yelek
Günaydın kızlar
Koca kış hasta olmadım hep dikkat ettim. Misafir ağırla et derken halsizdim sürekli. Şimdi misafirler bitti tam dinlenicem derken 3 gündür çok kötüyüm. Boğazlarım acıyor, hapşuruk, burun tıkanıklığı vs. Dün doktora gittim. Bi gargara verdi bi burun açıcı sprey verdi. Hamileliklerde kullanımı önerilmez yazıyor ilaç prespektüsünde. Doktora ısrarla sormuştum oysa. Şimdi kullanıp kullanmamakta tereddütlüyüm
Hoş geldin sonsuz'cum :) sen de çok uzak kaldın ki bence yokluğun hissediliyorKızlar 30. Haftadan herkese merhaba..
30lu haftalara geldim ve bende bir korku salınmaya başladı. Geçen hafta 35. De arkadaşım erken doğum yaptı, bebek falan çok şükür iyi küveze bile girmedi ama ben korkuyorumm.. ve bu haftasonu tüm alışverişlerimi bitirip, valiz hazırlamaya başlayacağım.
Bu arada Ben daha iyiyim. Bebeğimin babası dava sonrası da olsa bizimle ilgilenmeye başladı.
Merak ettiğim konu ise şu, benim memelerim zaten küçüktü, 75 b cup ancaydı yani o derece :) şimdi hala öyle, ne meme büyüdü ne koyu halka büyüdü, ben bu bebeği neyle emzireceğim? Süt üretiminin, emzirmenin meme boyutu ile alakası varmı?
Birde göbeğimde o çizgi oluşmadı, bu da normal mi?
Eki Görüntüle 2138646 Kızlar bende kafamı dağıtmak için çalışmalara başladım. Bu rüzgar güllerimin başlangıç aşaması. Minik poşetlerle mavi badem şekerleri bağlayacağım uçlarına. Ahşap saplarada isim ve doğum tarihi yazacağım.
İyi akşamlar kızlar
@Balonum bende havuç suyunun amniyon sıvısını artırdığını duydum hatta bi yakınım denedi ve gayet güzel artırmıştı dene istersen
Umarım sağsalim kucağımıza alacağımız günlerde gelecek az kaldı Rabbim büyük
Bizde de ev toplama telaşesi başladı haftasonu badana yapılacak 3 gün sürer demiş usta nasıl olacak bilmiyorum kv en ihtiyaç duyduğum anda köye gidecekmiş 3 yaşındaki oğlumla nasıl başa çıkacam ev kalk gidelim derken onunla nasıl ilgilenecem hiç bilmiyorum şu an kafa bi milyon bende de
Afilimin yeleğini görünce aklıma geldi, bende kızıma bunları ördüm, ikisini cinsiyeti belli değilken örmüştüm en son kızı ördüm, 1-2 tane daha var ama fotoğraflarını çekmemişim :) örgü oyuncak stoğu yaptım :)) acemi işi oldu ama sevdik biz :)
Canım ilk geç miş olsun.12 haftalıkken benim düşük tehlikem vardi.1 hafta havuc suyu içtim.1hafta ara verdim.bir hafta bir daha içtim.allaha şükürler olsun geçti düşük ...Herkese merhabalar uzun zamandır girmiyordum tüm mesajları okuyamadım çünkü 4000 civari mesaj vardı okuyamadım Rabbim hepinize ve bebeklerinize sağlık sihat versin ve hayırlısıyla kurallarınıza alın inşallah benimde bugün doktor kontrolüm vardı ve şuan moralim çok bozuk bebeğimin amniyos sıvısı yok denecek kadar azalmış bebeğimde herhangi bir gelişim geriliği falan yok doktorum 2 hafta içinde bebeği alamamiz gerekebilir dedi bol bol su da içiyorum ama başka ne yapabilirim böyle bisey başına gelen varmı aramızda
Bende günlerdir yatıp kalkıp limonlu ıhlamur içiyorum canım ballı süt içtim balı hiç sevmememe rağmen o biraz yumuşattı boğazımı, ilaç kullanmak istemedim ama burun spreyi çok işe yaradı, tek onu kullanmama rağmen. Günlerdir başımda bi ağırlık ve ağrı vardı, tıkanıklıktandı sanırım bugün daha iyiyim çok şükür.Bizim sitenin kızları maşallah çok hamaratlar çalışkanlar
Benimde nezleyken ilkin boğazım yanıyordu, bal limon ılık su içtim her sabah, bir de bol bol ıhlamur içtim, burnuma tuzlu su yıkaması yaptım tıkandıkça, nitekim ilaç almadan 15-20 günde geçti canım. Geçmiş olsun
Hoş geldin sonsuz'cum :) sen de çok uzak kaldın ki bence yokluğun hissediliyorAnnelerin ortak dileklerinden biri de bebeklerini emzirebilmek; inşallah sakinlikle güzel uyku ve dinlenmekle- ki bu da iyi bir bakımla olur- o işi asacağız canısı. Hepimizin şakır şakır sütleri gelsin inşallah...kimseler de bizi germesin :)
Bayıldım, çok orijinal bir fikirmiş. Kolay gelsin canım ellerine sağlık.
Ya bu KV lere Allah sağlık versin de gerçekten anlayışta çok yoksunlar. Sana çok daha kolay gelsin ben bir WC bir de mutfak boyattım o da tavan yani.. Temizliği vs derken 2 gün belim ağrıdı.
Çok güzeller canımmm. Ben çok severim böyle herhangi bir hobi ile uğraşmak kafa dağıtır ve hayalgücünü çalıştırır. Bu da ruh sağlığı açısından iyi gelir insana. Güle güle oynasın bebişin
Afilim92 çok güzel olmuş bilmiyorum diyosun ama sen bu işi biliyosun canımcım eline sağlık.
Saği yaptim solu karistirdim bıraktım.bende efe yeleği yapıyorum ama elime almıyorum epeydir
Canim aslinda sadece duz orgu biliyorum bunu youtube dan izleyerek adim adim yaptim .Kac kez de söktüm. Bir de yün aldigim abla gosteriyor genelde hemen evin altinda dukkani .O yonden sansliyim.Hirkayi ondan ogreniyorum mesela duz olan kisimlari örüp gidiyorum o anlatiyor birazda orda yapip eve geliyorum .Ay nasıl örüyorsun canım ya.ben çok istiyorum örmeyi ama geçerim yok.aslinda biri tarif etse olabilir
Sagol kuzum .Ogrenmeye calisiyorum video ve yüncü abla katkilariyla .Yol gosteren olmazsa videodan da anlamiyorum .Geneli bilenleri baz alip anlatiyor cunku .Bizim sitenin kızları maşallah çok hamaratlar çalışkanlar
Benimde nezleyken ilkin boğazım yanıyordu, bal limon ılık su içtim her sabah, bir de bol bol ıhlamur içtim, burnuma tuzlu su yıkaması yaptım tıkandıkça, nitekim ilaç almadan 15-20 günde geçti canım. Geçmiş olsun
Hoş geldin sonsuz'cum :) sen de çok uzak kaldın ki bence yokluğun hissediliyorAnnelerin ortak dileklerinden biri de bebeklerini emzirebilmek; inşallah sakinlikle güzel uyku ve dinlenmekle- ki bu da iyi bir bakımla olur- o işi asacağız canısı. Hepimizin şakır şakır sütleri gelsin inşallah...kimseler de bizi germesin :)
Bayıldım, çok orijinal bir fikirmiş. Kolay gelsin canım ellerine sağlık.
Ya bu KV lere Allah sağlık versin de gerçekten anlayışta çok yoksunlar. Sana çok daha kolay gelsin ben bir WC bir de mutfak boyattım o da tavan yani.. Temizliği vs derken 2 gün belim ağrıdı.
Çok güzeller canımmm. Ben çok severim böyle herhangi bir hobi ile uğraşmak kafa dağıtır ve hayalgücünü çalıştırır. Bu da ruh sağlığı açısından iyi gelir insana. Güle güle oynasın bebişin
Afilim92 çok güzel olmuş bilmiyorum diyosun ama sen bu işi biliyosun canımcım eline sağlık.
Bende günlerdir yatıp kalkıp limonlu ıhlamur içiyorum canım ballı süt içtim balı hiç sevmememe rağmen o biraz yumuşattı boğazımı, ilaç kullanmak istemedim ama burun spreyi çok işe yaradı, tek onu kullanmama rağmen. Günlerdir başımda bi ağırlık ve ağrı vardı, tıkanıklıktandı sanırım bugün daha iyiyim çok şükür.
Benim ördüklerim hobi gibi değil aslında hevesle ördüm çünkü böyle şeyler beni sıkıyor, bi tane de hırka ördüm bebeğime canım çıktı bitiricem diye aslında örgü bana göre bi uğraş değil de hevesle yaptım işte :)
Ahahaha :))) olsun ya yine de bi kenara atmadan bitirmişsin.
Rahatsızlığın azaldıysa iyi aman zaten nefes zor alıyoruz bu zamanlarda, nezle üstüne tüy diker yani.
Daha iyiyim canım nefes almak bile iyi geldi :)
Canm 1 numara olan bi rmzik varmis yani tek delikli sanrm onu emerkende zorlaniomus anne memesi gibi yani birisi bana ondan al demisti banada mantkli helmsti ama
Canım bende klima kullanacağım çünkü evim çatı katı İzmirdeyiz 35i buluyor evin sıcaklığı. Üstüne gelmediği ve evin içini havalandırdığın sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Ben de cok sicak diye klima taktirmayi dusunuyordum. Bir zarari olmaz dediler bebek icin.
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar bebeğim ve 4 yaşındaki kızım için güçlü olmam gerek biliyorum ama eşimin hala yurtdışında olması tüm herşeyle yalnız baş etmeye çalışmak inanın çok yıprattı beni ama su havuç suyu kürünü uygulayayım şifa Rabbimden inşallah bu sıkıntıyda hayırlısıyla atlatır ve sağ salim bebeği mi kucağıma alırım rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?