2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar sabah 5 te yattım yeni kalktım, gözlerim fena agriyor sanirim yine grip oluyorum. Burnum tıkalı boğazım yanıyor birde kuru öksürük var umarim hafif atlatırım daha 1 ay önce hastalandım.

Saolasın canım, hepimiz uzun uzun emdiririz işallah

Bu haftasonu benim hastanemde de emzirme eğitimi olacak cnm, bizim ebeler ne söyleyecek bakalım. Ama rahatladım, saolsun burdaki arkadaşlar canlı canlı örnekleri paylaştı :)

Canım yine dünkü eğitimde bebek doğduğunda midesinin bir kiraz tanesi kadar olduğu söylendi. Zaten daha fazla ememez, emse de kusar dendi. Yani oluk oluk süt üretimi gibi birşey zaten gerekmiyor belli ki.

Evet canım, hatta ayşe öner bebeklerin ilk 72 saat rezervleri ile doğduğunu söylüyor, yani o süreye kdr sütünüz gelmezse bile hastanenin mama vermesine izin vermeyin diyor. Bakalım işallah o kadar sürmez sütümüzün, ilk kolastrumun gelmesi

Cam silecek arkadaş kimdi ya silmesin vallahi dün bebişin odasının duvarlarını sildim biraz ovalayarak. Bu gece kasik karın ağrısından uyuyamadım korktum. Çatı ağrısı yanında oradaki etler tümüyle ağrıyor inşallah açılma işareti falan değildir. hemen doktora da girmek istemiyorum. Zaten iş yerinde fiziki olarak çok çalıştığım için böyle ağrılar yaptığı için rapor almıştım bu ne perhiz ne lahana turşusu oldu yani...

English home da indrimli bebek çocuk nevresim falan var kizlar. Bı bakın isterseniz. Rengi hiç uymadı bana ya yoksa alacaktım park yatak boyutunda 6 ay kullanırım isterse yirtilsin solsun...

aynen katiliyorum sakin temizlik yapmain arkadaslar bebisden kiymetli deil benim ev cok vahim durumda naparm bilmiorum ama elimi surmicem ... cunku hissediorum az bisey ayakda kalsam kasilma sanci oluo sonra pisman olursunuz bosverin gelsin bi kadin yapsin esiniz yapsin o yapsin bu yapsin siz yapmayin

kızlar günaydınlar. bir tecrübesiz sorusu da benden. hastane çantası hazırlarken konulacak pedleri biraz araştırdım her kafadan bi ses çıkıyor. kimisi normal pek olmaz hasta bezi alacaksın diyor kimisi çocuk bezi olur diyor. falan. sizler ne almayı düşnüyorsunuz. şahsen çocuk bezi benim kafama hiç yatmadı.

her şey dört dörtlük olmuyor walla. hele ki çalışanlar için. hem akşama kadar mesai hem sağlıklı yemek yap derken akşam benim de pilim bitiyor. azıcık egzersiz yürüyüş yapayım diyorum ona bile fırsat kalmıyor. benim de evim aynen vahim durumda ama şu an ona üzülmek istemiyorum çünkü faydasız robot değiliz yani vakit yetişmiyor ne yapalım.

1 paket normal ped 1 paket depend koycam ben

depend iyi miymiş? hangi ürünlerinden almak lazım bi sürü çeşidi var?
Ben de burdan ogrendim canim .Zaten cok kullanilmiyor direk pede geciliyor dedi kizlar .O yuzden 9 lu olanin yetecegini dusunuyorum .Ortasi buyugu vs var kendime gore ayarliycam

hasta bezi yada depend

Günaydın kızlar....

NasilYarDiyeyim bahsettiğin kişi benim canım yarın badana boya var evde napıcam bilmiyorum
Evi derle toparla ama ağır ise girme bence canım yani cam silme kornislere uzanma bir yerleri ovalama yerdeki boyaları çıkarcam diye tinere bulaşma. İş bitsin ertesi gün kadın çağır eve şimdiden konuş. Hamileyken temizliğe birini cagirmican da ne zaman çağıran azcik kendini düşün sen düşünmezsen kimse düşünmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…