2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim inşallah bebisinden güzel haberler alırsın bugün dokunabiliyormusun dokun ten teması kur kokunu alsın kendini güvende hisseder

Dokunuyordum ama 2 gündir akciğer kanaması geçiriyor dokunduğumda sıçrıyor kanatmamak için dokunmayı kestim. Bir mermerşahı bezini göğsüme koydum gece, sabah getiridm üstünü örttüler. Elimdende başka birşey gelmiyor

Az kaldı hastaneye.insallah güzel haberler alırız.simdi aklıma geldin sen de.nasil oldu bebeğin ?umarım iyidir hep dua ediyorum.

Her iki akciğeri hala tıkalı ve ciğerlerinden kanaması devam ediyor. Anne sütünüde çok karnı şiş diye kesmişler. Oksijenleri düşük. Allah'a emanet oğlum.

aliexpressten bayaa bi alışveriş yaptım kızlar ince eleyip sık dokudum güya f/p ürünlerinden en iyi satıcılardan sipariş verdim ama bir yandan gerçekten tırsıyorum ya kırık gelirse ya çalışmazsa ya yırtıksa benim için tecrübe olur aslında ama eşim söylenir valla

Her iki akciğeri hala tıkalı ve ciğerlerinden kanaması devam ediyor. Anne sütünüde çok karnı şiş diye kesmişler. Oksijenleri düşük. Allah'a emanet oğlum.
rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah hepimizin duasında bir parçasınız lütfen kendini yalnız hissetme...

Canım aynı şekilde bende oda yapmıcam park yatak ve dolap alıcam dolabı beğendim ben düz beyaz bir şey 400 tl fiyatı 4 kapaklı ama çok büyük değil. Benim arkadaşım evideadan sipariş vermişti geçen yaz kendi için aynalı almışyı aynası kırık geldi sadece aynasız düz bir şey beğenirsen o siteye bakabilirsin ama ölçülerine dikkat et küçük çünkü genişlik açısından. Oturduğun yerde küçük mağazalara bakabilirsin genelde öyle yerlerde oluyor öyle düz dolaplar

Canım benim Allah acil şifalar versin minik bebeğine inşallah senden ve Z Zelichka ' dan mutlu haberler bekliyorum hep inşallah tez zamanda güzel haberler yazasiniz buralara hep dualarimdasiniz .

Gobegim bu şekil kızlar akşama doğru iyice sisiyor. Çatlak konusunda henüz karnımda yok ama basenlerde oldu azıcık. Karnimda olabileceklerden korkuyorum çünkü bebek 2 kilo daha alacak boyu uzayacak...
Maşallah size. Benim göbeğimin altı kasıklarımın olduğu taraflar çatladı belimde de bir iki çizik var. Bu haftalarda böyleysem ilerde neolurum bilmiyorum. Hindistancevizi yağı kullanmıştım işe yaramadı. Bitkisel karışım aldım aktardan çatlak yağı ama yok etim gergin ve sert bacaklarım ergenlikte zaten çatlamıştı ay kaporta yamuldu iyice olsun evladımız için bu ne ki sağ salim sağlıkla gelsinler yeter ♡

oinone27 canım benim ablam internetten bauhaustan aldı çocuk dolabı kırık geldi geri gönderdik sonra sağlamını gönderdiler. istersen oraya da bir bak

Kıyamam canım benim bugün gordunmu nasıldı durumu

Kızlar laiyka ve zelichka için bir şeyler okuyalım bu mübarek günlerde ramazan öncesi Ayetel Kürsi olur esmaül husnadan zikirler olur toplu okuyalım hepimiz hamileyiz hamilelerin duası daha çabuk kabul olur , kabul ederseniz ne okuyacağımiza ve sayisina ortak karar verelim

Canım letgoda satıcının ürünleri vardı telefonu var istersen vereyim belli olmaz belki tekirdağa da getiriyorlardır. Kocaeline kadar götürüyoruz demişti şöförleri

kızlar birisi söylemişti hatim yapalım diye kimdi hatırlamıyorum etiketleyemiyorum o yüzden. sayımız az gibi napsak netsek hem doğmuş olan bebişlerimiz için de okumuş olurduk...

oinone27 canm bende oda yapmadm park yatak aldm bide dolap aldm mecburen yerim yok cunku esyalarini koymaya ama ben almisken uzun yillar kullanilabilicek bisey olsun dedm oda yapincada odasinda kullanabilicegm bisey aldm

benden çok yaşayacaksın canım nerdeyse aynı şeyleri yazmışız

Gercekde telafısı olmayan birşey şuan o kadar pişmanımkı, üstelik catlakları gercekden gecirecek bir şey yok.
Aynen canım bir kere çatladı mı kalıyor malesef ben işten çıkışta çarşıya uğrayayım da bir yağ krem falan bakayım sonradan pişman olmayayım
Çok sağol canım :) kafamda netleştirdim en azından sayende ben bütün seti koycaktım yoksa

Bu arada kızlar minik tanrı misafirine bakınn. Az önce uğurladım kıyamadım acıkmış ve susamışta çokk

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20180427-143503.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 71
  • Ekran görüntüleri_20180427-143446.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 67
  • Ekran görüntüleri_20180427-144208.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 74
Korkma bu kadar endişelenecek bir durum yok bence, sağlıkları yerindeyse gerisinin ne önemi var ki evet ikiz zor ama yaşıyosanız bunu kaldırabilecek güçtesiniz demektir yoksa Rabbim nasip etmezdi :) kansızlık vs için ilaç kullanmıyormusun?

Bebişin kıyafetlerini mi bu deterjanlarla yıkayıp ütülüyosunuz kızlar normal deterjan zararlı mı ki ilk kez okuyorum burda bunları

Canim benim inşallah bebisinden güzel haberler alırsın bugün dokunabiliyormusun dokun ten teması kur kokunu alsın kendini güvende hisseder
Dün 1 kez dokundum ama korkuyorum cok küçükler çünkü.şükür bugün kötü haber almadik.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…