2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2 hafta önce benim arkadaşım 35de doğurdu canım, 3080 gr. Küvezde kalmadan eve çıktı bebişkosu.

Bizde çantamızı haftaya yapıcaz hazırlıycam artık yavaş yavaş zaman yaklaşıyor. Havalarda ısınınca ütü iyice zor gelir şimdiden bitsin.
Bu arada herkes dolap bekliyor. Ben daha karar veremedim. Hemen oda yapmıycam park beşik alıcam. Başta kendi dolabıma sığar diyordum ama dünya kadar kıyafet oldu. Sığmıycak sanırım. çok pahalı bişey alamam ne yazık ki internetten sipariş versem nasıl gelir emin olamadım aslında çok iyi yorumları olan ürünlerde var.
Nerden nasıl bişey almalıyız sizinkilerin modeli nasıl ve fiyatlar ortalama ne kadar bana bi fikir verir misiniz

Ben allahtan gece o kadar kalkmıyorum en fazla 2 kere bazen o bile yok :) ben o konuda anormalim sanırım
Sus sus maşallah de canim nazar değmesin çok sıkıntı her dk kalkmak ve her kalktığımda sanki saatlerce tutmuş gibi sıkışmış hissetmek
kızlar bebişleriniz 28. haftadayken kaç gramdı
Benimki 28 hafta 2 günlük ken 1200 gramdi

pitircik66 canım ben 2 posta yıkadım bi posta daha kaldı ama ütü kolay olur sanmıştım hepsini 4 günde anca bitirebildim. Yıka ütüle kaldır bence erken değil. Oturarak ütüledim ufak ufak herşey. Birde doktorum bugün bana oruç tutma, akşama kadar sıcaklarda dolaşma artık dedi. Evde dinlen dedi sıcak iyi değil dedi. Hazırlıkları hava daha fazla ısınmadan bitirmek iyi olacak.

Sus sus maşallah de canim nazar değmesin çok sıkıntı her dk kalkmak ve her kalktığımda sanki saatlerce tutmuş gibi sıkışmış hissetmek

Benimki 28 hafta 2 günlük ken 1200 gramdi
Maşallah çok şükür tabi de benimki de normal değil sanırım :) az mı su içiyorum acaba

Canim uygun bişey bakıyorsan tekzen e Moda life falan bakabilirsin
Moda life genelde kurulum onlara ait oluyor
ama tekzende kurulum size ait

Maşallah çok şükür tabi de benimki de normal değil sanırım :) az mı su içiyorum acaba
Bebeğin pozisyonundan olabilir fanım benimkinin kafa göğüs altında ayakları idrar torbasını üstünde tekme attığı zaman aşağıya vuruyor öyle uyanıyorum wc ye kalkıyorum:)
Ben de çok su içemiyorum açıkçası 1.5 lt yi geçmiyor herhalde

Canim uygun bişey bakıyorsan tekzen e Moda life falan bakabilirsin
Moda life genelde kurulum onlara ait oluyor
ama tekzende kurulum size ait
Kurulum önemli değil canım eşim hallediyor o tarz şeyleri, internetten kitaplık tv ünitesi vs almıştık onlarda zorlanmadı taşınırken mobilyalarada yardım etti. bunu da yapar sanırım bi bakayım dediğin sitelere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…