2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

konu bebek kıyafetlerini yıkamaya gelmişken ben de aldıklarıma baktım yakın zamanda yıkama işine girmeliyim ama aklıma şu geldi,alt açma seti almışım üstünde parfüm kokusu var makinede yıkanır mı acaba bozulur mu, nasıl yapsam

Bebişin kıyafetlerini mi bu deterjanlarla yıkayıp ütülüyosunuz kızlar normal deterjan zararlı mı ki ilk kez okuyorum burda bunları
Canim normal deterjan olur da olmaz. Icindekiler bebek cildine zararli kimyasallar .O yuzden en dogalini bulup kullanmaya çalışıyoruz. Bir de renkli olanlar kullanilmis 2.el gibi kalır normal deterjanla .

Canım ben günde 6-8 tane yiyordum sonra elimdeki hurmaları tükettim :) şimdi bir kutu buzluğa attım. Bana da şimdi yeme falan dediler ama aklıma geldikçe canım tatlı istedikçe yiyorum. Hurma çok faydalı bir meyve bebek gelişimi için gerekli herşeyi içinde barındırıyor. Bence erteleme ye arada.

walla canım 36. haftada doğum yapınca ve şu an 31. haftada olduğum için pek bişi kalmadı diye düşünerekten yıkayıp kaldırmayı düşünüyorum
Sanırım bende kizimi 41 doğurdum diye bu kadar rahatım 3 ayım var diyip duruyorum, hiç bişey hazıramadım, gecen daha yeni hatırlıyorum ben doğumda giycek geceliğim yok diye, bu gidişle 1-2 aya anca başlarım. Ama siz boyle konuşunca bi tedirgin oldum şimdi.

Gec biraz ama ondan önce gidemem her halde. umarım buda ablası gibi 41 haftada doğar yoksa ne yapıcağmı şaşırırım.
Internetten de halledebilirsin .Cogu magazanin online satışı var.
Ici elyaf dolguluysa bozulabilir uzerinde yikama talimatı varsa bir göz at canim .

Ne buluyorsan al sür canım günde 5-6 defa. her odaya birni koy gördüğünde hatırla. Göz önünde olunca unutmuyor insan.

Her iki akciğeri hala tıkalı ve ciğerlerinden kanaması devam ediyor. Anne sütünüde çok karnı şiş diye kesmişler. Oksijenleri düşük. Allah'a emanet oğlum.
Inşallah atlatıcaz bu günleri.karnı şiş oalb inmemiş hala.odemi atamıyormuş.bobreklerin etkilenmemrsi lazım.şu an icin sıkıntı yok ama diyaliz gerekebilir dedi dr

Ici elyaf dolguluysa bozulabilir uzerinde yikama talimatı varsa bir göz at canim .
Burda alış veriş yapa bileceğim güvenli site yok turkiye de olsam yapardım. Ama bir şekilde haledicem.

Normal dogum yapmayacağım ama besin deposu olduğu için aklima geldikce yiyorum .Turk kahvesinin yaninda çikolata yerine 1 tane hurma yiyorum mesela.

Burda alış veriş yapa bileceğim güvenli site yok turkiye de olsam yapardım. Ama bir şekilde haledicem.
Doguma Turkiye'den biri gelcekse adres olarak verebilirsin onun adresini .Olmadi sana kargolar.Ama yürümeye halim olur gezerek almak istiyorum dersen orasi ayri mesele canim.

Dün 1 kez dokundum ama korkuyorum cok küçükler çünkü.şükür bugün kötü haber almadik.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok şükür canım buyuyecekler annesi inşallah bugunlerde gececek yüzünü yuzune daya kokunu alsınlar inşallah kucaginiza alacağınız günler yakın

Evet sallamak çok iyi değil ama en azından altı aydan sonra eee piş piş demek için sanki bi sallanan beşik lazım gibi geliyo :)) şu uyutma taktiklerini iyi öğrenmemiz lazım valla

Allah allah doktorunuz ne diyor peki niye oluyormus
Hamılelıkte normal dedi. Kaşıntı ve koku yanma yoksa gebelikte yasanılan normal akıntıymış. Ben çok ayakta kaldığmda yorulduğumda çok geliyor. Birde suyu az içince. Bol su içiyormusun?

Hamılelıkte normal dedi. Kaşıntı ve koku yanma yoksa gebelikte yasanılan normal akıntıymış. Ben çok ayakta kaldığmda yorulduğumda çok geliyor. Birde suyu az içince. Bol su içiyormusun?
Ben bol su icemiyorum canim

ewt elyaflı cnm ,yıkama talimatı yazmıyor o halde elde yıkama yapayım nazikçe, umarım yine bozulmaz

Doğumdan sonrada çok güzel süt yapıyor

Evet sallamak çok iyi değil ama en azından altı aydan sonra eee piş piş demek için sanki bi sallanan beşik lazım gibi geliyo :)) şu uyutma taktiklerini iyi öğrenmemiz lazım valla
Ben sallamam diyen bir cok insanin caresiz kalip bebegi salladığını gordukten sonra buyuyen besigin sallananini aldim .Kolik filan olur Allah korusun sakinleşmesi icin insan ne yapacağını şaşırıyor .

Çok iyi olur çokkkk ben elimden geldiğince okuyacağım inşallah

Ben sallamam diyen bir cok insanin caresiz kalip bebegi salladığını gordukten sonra buyuyen besigin sallananini aldim .Kolik filan olur Allah korusun sakinleşmesi icin insan ne yapacağını şaşırıyor .
İlk aylarda sanırım zararlı diyorlar ama bende tam bilmiyorum belli bi aydan sonra hafif sallanınca bebekler daha iyi uyuyor, bakalım nasıl huylu bebeklerimiz olcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…