2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok iyi o zaman canım sorun yok aynen bak bakalım hoşuna giden bişey olur belki :)

magnete acaba anne-baba adı eklenmeli mi ona karar veremiyorum. Normalde magnetlerde isim yazmıyor sonuçta ama bunda eklenebiliyormuş kararsız kaldım. Birde Darüşafakanın doğal taş magnetleri var ama onları istanbuldan almak gerekiyormuş kararsızım çok.

Benim kafası gögüs altında canım hep üst tarafları tekmeliyor, dediğin gibi pozisyondan olabilir :)

Bizde izmirdeyiz oraya gidecegiz
Mecburen sen nerden aldin

Canım ben 325 TL ye 3 kapılı bebek gardrobu aldım daha doğrusu ben beğendim, anneannesi aldı.İstanbul içindeysen herhangi bir semte eve kadar getirip kurulum dahil herşeyini hallediyorlar, ödeme de kapıda nakit.

Yatak odamıza kurdurdum bizde de park yatak var. Hepsi bir arada iyi oldu, genç odası alana kadar idare eder bu dolap.. düşünürsen fikir olsun.

Eklentiler

• IMG_20180427_133619.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 76
Gec biraz ama ondan önce gidemem her halde. umarım buda ablası gibi 41 haftada doğar yoksa ne yapıcağmı şaşırırım.

Gercekde telafısı olmayan birşey şuan o kadar pişmanımkı, üstelik catlakları gercekden gecirecek bir şey yok.

4 gün mü... maşallah canım bende 2 günde yıkarım diyordum ama gözüm korktu şimdi... evde bi ton ütü var birde küçük küçük parçalar aman allahımm

[QUOTE"chatlax, post: 55822754, member: 147315"]Çok teşekkürler valla şuan bende tecrübesizlikten herkese soruyorum bana kalsa koca bir bavul yapcam bunu da alayım şunuda diye benim doğum yapcağım hastanenin kendi kıyafetleride yok direkt benim verdiklerimi giydircekler ondan eksik olcak diye telaş yapıyorum :)[/QUOTE]
Sor canim istedigini ne aklına takiliyorsa sor tabi :) İlkini onlar giydirecek sonrasını sen giydireceksin canım ilk onlara vereceklerini hazırla bebek doğunca istiyorlar kıyafetini o torbaya bir tane bez bir tane çıt çıtlı badi bir tane alt-üst bir tane şapka ve bir tane de ince penye battaniye koyuyorsun gerisi lazım olmuyor zaten geri kalanlar odanda dursun odaya geçince gerekirse değişirsin

2 hafta önce benim arkadaşım 35de doğurdu canım, 3080 gr. Küvezde kalmadan eve çıktı bebişkosu.
Oh maşallah sağlıkla büyüsün minik bebiş inşallah, içim rahatladı demek ki 35 de kuvezde kalmaya biliyormuş bunu da kaydedeyim :) herhalde 35den aşağısı olmaz o zaman

Hayırlı olsun güle güle kullanın canım ne kadara aldınız :)

Normal doğum düşünen arkadaşlar acaba hurma yemeye başladınız mı ? Hani diyorlar ya doğuma yakın günde 4-5 tane hurma yemek normal doğumu kolaylaştırır diye benim de aklımda acaba şimdilik günde 1 tane yemeye başlasam mi ilerleyen dönemlerde yavaş yavaş sayısını yükseltirim ha ne diyorsunuz bir bilginiz var mı bu konuda ?

Nerden aldın canım çok güzelmiş bende böyle bişey almayı düşünüyorum. Istanbulda değilim ama yakınım gelip bakabilirim. Burda mağazalarda çok pahalı bi kaç siteden baktım uyguna var ama ürünü görmeden almak içime sinmiyor

Bizde izmirdeyiz oraya gidecegiz
Mecburen sen nerden aldin
Sabah erken saatlerde gitmeye çalış hafta içi olmasına rağmen kalabalıktı. Kızlarağasının sokağında bebek mağazaları var ordan aldım. Hastane çıkışlarında indirim yaptılar 10luyu 95e 5 liyi 65liraya aldım. Andywawanın ürünleri ikiside. Alt üst takımlarda uygundu. Lohusa takımları gereksiz pahalı ve pazarlık yapmıyorlar o yüzden internetten alacağım.

4 gün mü... maşallah canım bende 2 günde yıkarım diyordum ama gözüm korktu şimdi... evde bi ton ütü var birde küçük küçük parçalar aman allahımm
Bende 2 gün ütü yaptım ama oturarak olduğu halde yorucu olduğundan birde sıcaktan terlemekten ötürü çok uzun yapamıyorum. Daha bitmedi bir posta daha yıkanacak. Renklere göre ayırınca birde çarşaf havlu derken ancak hallolacak. 1 gün daha ütü yapmam lazım.
Hastaneye 1er 10lu 2 şer 5li takım hazırladım. Yeter inşallah hastanede çok kalmamız gerekmez.

Ben gece wc için hiç kalkmıyorum neden acaba

aldıkların bence de yeter canım..
ben daha ne kendime ne bebişe nevresim aldım bi onlar kaldı sanırım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…