- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #33.121
Çok iyi o zaman canım sorun yok aynen bak bakalım hoşuna giden bişey olur belki :)Kurulum önemli değil canım eşim hallediyor o tarz şeyleri, internetten kitaplık tv ünitesi vs almıştık onlarda zorlanmadı taşınırken mobilyalarada yardım etti. bunu da yapar sanırım bi bakayım dediğin sitelere :)
Az kaldı hastaneye.insallah güzel haberler alırız.simdi aklıma geldin sen de.nasil oldu bebeğin ?umarım iyidir hep dua ediyorum.
Rahmi hazırlayan yalancı kasılma. Haftalarımızda normal düzenli olmaması gerekiyor ama.Oyle olması neye işaretmiş peki ? Okuyamadm önceki msjları
Benim kafası gögüs altında canım hep üst tarafları tekmeliyor, dediğin gibi pozisyondan olabilir :)Bebeğin pozisyonundan olabilir fanım benimkinin kafa göğüs altında ayakları idrar torbasını üstünde tekme attığı zaman aşağıya vuruyor öyle uyanıyorum wc ye kalkıyorum:)
Ben de çok su içemiyorum açıkçası 1.5 lt yi geçmiyor herhalde
Bizde izmirdeyiz oraya gidecegizMerhaba kızlar . Bende dün alışverişin bir kısmını tamamladım. Ama hala eksikler var . Hastane çantasını bitiririm diyordum bebek kıyafetlerini görünce kendimi unuttum. İzmirde olan arkadaşlar kemeraltına gitmeyi düşünüyorsanız acele edin. sıcak ve kalabalık çok yoruyor insanı. Dolabımız mayısın ikinci haftası gelecek ondan sonra yıkar yerleştiririm eşyalarımızı
Bizde çantamızı haftaya yapıcaz hazırlıycam artık yavaş yavaş zaman yaklaşıyor. Havalarda ısınınca ütü iyice zor gelir şimdiden bitsin.
Bu arada herkes dolap bekliyor. Ben daha karar veremedim. Hemen oda yapmıycam park beşik alıcam. Başta kendi dolabıma sığar diyordum ama dünya kadar kıyafet oldu. Sığmıycak sanırım.çok pahalı bişey alamam ne yazık ki internetten sipariş versem nasıl gelir emin olamadım aslında çok iyi yorumları olan ürünlerde var.
Nerden nasıl bişey almalıyız sizinkilerin modeli nasıl ve fiyatlar ortalama ne kadar bana bi fikir verir misiniz
Gec biraz ama ondan önce gidemem her halde. umarım buda ablası gibi 41 haftada doğar yoksa ne yapıcağmı şaşırırım.Bizim 10 gün icinde dolap gelecek .Ilk etapta 0 -3 leri halledecegim .Simdi hepsini yikarsam kullanmadan tekrar yikamak zorunda kalcam .Aldigim urunlerin çoğu kılıflı zaten .Ben de mini hurçlar ve cekmece düzenleyiciler alcam .
Haziran sonu cok gec degil mi
Bem de uni baby aldim deterjan kokusuz yumusaticiyi cok az döküp cift durulama yapmayı düşünüyorum .Kolay gelsin canim simdiden
Gercekde telafısı olmayan birşey şuan o kadar pişmanımkı, üstelik catlakları gercekden gecirecek bir şey yok.Sanırım bütün vücuda boca etmek gerekiyor canım her yere önem vermek gerekiyor benim daha önceden var zaten çatlakların basen bölgemde 15 kilo vermiştim ondan kaldı tekrar üstüne birdaha çatlamam istemiyorum
Çarşıya çıktığımda bakayım bari bende canım vakumlu tam garanti olur tozlanmaması
32ye kadar bende bitirmek istiyorum canım ne olur ne olmaz ben hastane çantası hazırlarken keselere koymak istiyorum bavul içinde kolay bulunsun diye yıkayıp ütülediklerimizi keseye koyup dolaba koysak çantayı hazırlarkende kolaylıj olabilir yada iki kere uğraşmayıp direkt bavula kaldırmak. Dalan granül sabunu bende duydum ama sonra renkleri solduruyor diye okudum kullanrsan yorumlarını bekliyorum benimde aklımda o vardı çünkü.
Büyük ihtimal benimde dolabı almam 10 günü bulur tek dolap alıcam zaten .geldikten sonrada yıkamaya başlarım havalar güzel allahtan kolay kurutlar en dertli kısım ütü yapmak sıcakta.
pitircik66 canım ben 2 posta yıkadım bi posta daha kaldı ama ütü kolay olur sanmıştım hepsini 4 günde anca bitirebildim. Yıka ütüle kaldır bence erken değil. Oturarak ütüledim ufak ufak herşey. Birde doktorum bugün bana oruç tutma, akşama kadar sıcaklarda dolaşma artık dedi. Evde dinlen dedi sıcak iyi değil dedi. Hazırlıkları hava daha fazla ısınmadan bitirmek iyi olacak.
Oh maşallah sağlıkla büyüsün minik bebiş inşallah, içim rahatladı demek ki 35 de kuvezde kalmaya biliyormuş bunu da kaydedeyim :) herhalde 35den aşağısı olmaz o zaman2 hafta önce benim arkadaşım 35de doğurdu canım, 3080 gr. Küvezde kalmadan eve çıktı bebişkosu.
Hayırlı olsun güle güle kullanın canım ne kadara aldınız :)Kızlar iyi geceler, bugün bebek arabası bakmaya gittik aklımda kraft almak vardı ama satıcı casual ın cadillac air trona safe modelini önerdi. Bu modeli kullanan arkadaşım da vardı o çok memnun olduğunu söyledi öyle olunca aldık. Aranızda alanlarda vardı sanırım. Fikir verebilecek olan var mı :)
Nerden aldın canım çok güzelmiş bende böyle bişey almayı düşünüyorum. Istanbulda değilim ama yakınım gelip bakabilirim. Burda mağazalarda çok pahalı bi kaç siteden baktım uyguna var ama ürünü görmeden almak içime sinmiyorCanım ben 325 TL ye 3 kapılı bebek gardrobu aldım daha doğrusu ben beğendim, anneannesi aldı.İstanbul içindeysen herhangi bir semte eve kadar getirip kurulum dahil herşeyini hallediyorlar, ödeme de kapıda nakit.
Yatak odamıza kurdurdum bizde de park yatak var. Hepsi bir arada iyi oldu, genç odası alana kadar idare eder bu dolap.. düşünürsen fikir olsun.
Sabah erken saatlerde gitmeye çalış hafta içi olmasına rağmen kalabalıktı. Kızlarağasının sokağında bebek mağazaları var ordan aldım. Hastane çıkışlarında indirim yaptılar 10luyu 95e 5 liyi 65liraya aldım. Andywawanın ürünleri ikiside. Alt üst takımlarda uygundu. Lohusa takımları gereksiz pahalı ve pazarlık yapmıyorlar o yüzden internetten alacağım.Bizde izmirdeyiz oraya gidecegiz
Mecburen sen nerden aldin
Bende 2 gün ütü yaptım ama oturarak olduğu halde yorucu olduğundan birde sıcaktan terlemekten ötürü çok uzun yapamıyorum. Daha bitmedi bir posta daha yıkanacak. Renklere göre ayırınca birde çarşaf havlu derken ancak hallolacak. 1 gün daha ütü yapmam lazım.4 gün mü... maşallah canım bende 2 günde yıkarım diyordum ama gözüm korktu şimdi... evde bi ton ütü var birde küçük küçük parçalar aman allahımm
Ben gece wc için hiç kalkmıyorum neden acabaDoğumdan sonra sık sık uyanacağımız için vucüt kendini hazırlıyor canım,uzun zamandır deliksiz uyumuyorum zaten , gece her saat başı wc nöbeti uyu uyan hep 45 dk lık uyku döngüsü ,yinede şükür bugünümüze
Bende 2 gün ütü yaptım ama oturarak olduğu halde yorucu olduğundan birde sıcaktan terlemekten ötürü çok uzun yapamıyorum. Daha bitmedi bir posta daha yıkanacak. Renklere göre ayırınca birde çarşaf havlu derken ancak hallolacak. 1 gün daha ütü yapmam lazım.
Hastaneye 1er 10lu 2 şer 5li takım hazırladım. Yeter inşallah hastanede çok kalmamız gerekmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?