- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #33.181
Canim arkadasim yedi kanamasi acildi 30. Haftada dogumdan sora da anne hurma yerse cocugu iyi huylu olurmus lohusaykenNormal doğum düşünen arkadaşlar acaba hurma yemeye başladınız mı ? Hani diyorlar ya doğuma yakın günde 4-5 tane hurma yemek normal doğumu kolaylaştırır diye benim de aklımda acaba şimdilik günde 1 tane yemeye başlasam mi ilerleyen dönemlerde yavaş yavaş sayısını yükseltirim ha ne diyorsunuz bir bilginiz var mı bu konuda ?
Zıbından baska seye ihtiyacım olmaz benim sanırım. En fazla o olur bu sıcakta hep evde olacağım çünkü. Onlarıda normal deterjanla yıkar bebek büyüdükçe kıyafetini doğal olanla yıkarım nasip olursa... senin ilk çocuğun mu? Bebek için dolap almak şart mı acaba almazsak kıyafetlerini nereye koyacaz diye düşünmeye basladım şimdiden. Çok iş var ya burayı okudukça gözümde büyüyor hersey sanki yarın doğuracakmışımda hazırlıksız yakalanacakmışım gibiCanim normal deterjan olur da olmaz. Icindekiler bebek cildine zararli kimyasallar .O yuzden en dogalini bulup kullanmaya çalışıyoruz. Bir de renkli olanlar kullanilmis 2.el gibi kalır normal deterjanla .
Aynn yaaa bencede okuyalimAllah izin verırse hatim okumak istiyorum bende.. doğurmadan okuruz inşallah
Peki o hurma ramazan hurmasi mi domates gibi olan hurmadan mi?Canım ben günde 6-8 tane yiyordum sonra elimdeki hurmaları tükettim :) şimdi bir kutu buzluğa attım. Bana da şimdi yeme falan dediler ama aklıma geldikçe canım tatlı istedikçe yiyorum. Hurma çok faydalı bir meyve bebek gelişimi için gerekli herşeyi içinde barındırıyor. Bence erteleme ye arada.
Evet ilk bebegim .Bir arkadasim simdilik sadece 5li sifonyerle idare ediyor .Ben odayi full set aldim .Cunku koyacak baska dolabim yok ekstra .Zıbından baska seye ihtiyacım olmaz benim sanırım. En fazla o olur bu sıcakta hep evde olacağım çünkü. Onlarıda normal deterjanla yıkar bebek büyüdükçe kıyafetini doğal olanla yıkarım nasip olursa... senin ilk çocuğun mu? Bebek için dolap almak şart mı acaba almazsak kıyafetlerini nereye koyacaz diye düşünmeye basladım şimdiden. Çok iş var ya burayı okudukça gözümde büyüyor hersey sanki yarın doğuracakmışımda hazırlıksız yakalanacakmışım gibi
Ramazan hurmasi canim .Otekinin mevsimi degil zaten .O da cok faydali aslinda.Peki o hurma ramazan hurmasi mi domates gibi olan hurmadan mi?
Ay sen mi ben miİki gündür isim konusuna daldım gene karar veremiyorum yaa ne zormuş isim işi?? Biraz havalı bişe olsun istiyorum ama anlamıda güzel olsun istiyorum
benim fikrim Taha.. ilk oğlumda istemiştim ama eşim yok demişti çok beğeniyorumAy sen mi ben midemin eşime dedm isim konusunu napcaz diye. O birtane buldu aslında onuda koycaz ama benm bulduğumla sesleneceğiz :)
Ensar
Talha
Taha ?
Hangisi ? 3ününde anlamı çok güzel. Sahabe isimlerindenkararsızım kura çekim diyorum
Ramazan hurmasi canim .Otekinin mevsimi degil zaten .O da cok faydali aslinda.
Aslında ne bereketli aylarda geçiyo hamileliğimiz. Çok şükür. Doğumumuzda iki bayram arası olacak Rabbim nasip ederse. Sağlıkla gelsinler. Huzurlu sakin bebiş olsunlar inşallah ♡Mervikkkk buzluga attim demis ya ondan domates gibisinden de olabilir diye dusundum. O zaman 30. haftada hurmaya da baslayalim. Zaten Ramazan geliyo.
Allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versin canım ne okuyacaksak herkesin okuya bileceği kolay bir şey olsun istiyorum inşallahbenden çok yaşayacaksın canım nerdeyse aynı şeyleri yazmışız
Allah kabul etsin canım benimÇok iyi olur çokkkkben elimden geldiğince okuyacağım inşallah
Normal doğum düşünen arkadaşlar acaba hurma yemeye başladınız mı ? Hani diyorlar ya doğuma yakın günde 4-5 tane hurma yemek normal doğumu kolaylaştırır diye benim de aklımda acaba şimdilik günde 1 tane yemeye başlasam mi ilerleyen dönemlerde yavaş yavaş sayısını yükseltirim ha ne diyorsunuz bir bilginiz var mı bu konuda ?
Ben de ya hiç kalmıyorum, ya bir kere falan. Belki böbrekler ağır çalışıyordur diyorumBen gece wc için hiç kalkmıyorum neden acaba
Benimkini 6. Ay sonra sallamaya başladık dediğin gibi hafiften işte pis pis yapalım dedik kız kahkaha atıyordu oyun sandıEvet sallamak çok iyi değil ama en azından altı aydan sonra eee piş piş demek için sanki bi sallanan beşik lazım gibi geliyo :)) şu uyutma taktiklerini iyi öğrenmemiz lazım valla
Kuzum allah yardımcınız olsun sabırların en büyüğünü diliyorum sana her gün dularimdasinDokunuyordum ama 2 gündir akciğer kanaması geçiriyor dokunduğumda sıçrıyor kanatmamak için dokunmayı kestim. Bir mermerşahı bezini göğsüme koydum gece, sabah getiridm üstünü örttüler. Elimdende başka birşey gelmiyor
Ayy çok şeker ya..Bu arada kızlar minik tanrı misafirine bakınn. Az önce uğurladım kıyamadım acıkmış ve susamışta çokk
Hiç sanmam gündüz sürekli gidiyorum sabahtan beri yarım saate bir gidiyorum hele bebek vurdukça sanki kaçıracak gibi oluyorum :) gece wc çıkmamamız bizm için avantaj bence bizi düşünüyo bebişler :)))Ben de ya hiç kalmıyorum, ya bir kere falan. Belki böbrekler ağır çalışıyordur diyorum
Kuzum allah yardımcınız olsun sabırların en büyüğünü diliyorum sana her gün dularimdasin
Ayy çok şeker ya..
Kumru dimi o geldiği eve uğur bereket getirirmis♡♡
Maşallah çok şükür tabi de benimki de normal değil sanırım :) az mı su içiyorum acaba
Inşallah atlatıcaz bu günleri.karnı şiş oalb inmemiş hala.odemi atamıyormuş.bobreklerin etkilenmemrsi lazım.şu an icin sıkıntı yok ama diyaliz gerekebilir dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?