2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim arkadasim yedi kanamasi acildi 30. Haftada dogumdan sora da anne hurma yerse cocugu iyi huylu olurmus lohusayken

Canim normal deterjan olur da olmaz. Icindekiler bebek cildine zararli kimyasallar .O yuzden en dogalini bulup kullanmaya çalışıyoruz. Bir de renkli olanlar kullanilmis 2.el gibi kalır normal deterjanla .
Zıbından baska seye ihtiyacım olmaz benim sanırım. En fazla o olur bu sıcakta hep evde olacağım çünkü. Onlarıda normal deterjanla yıkar bebek büyüdükçe kıyafetini doğal olanla yıkarım nasip olursa... senin ilk çocuğun mu? Bebek için dolap almak şart mı acaba almazsak kıyafetlerini nereye koyacaz diye düşünmeye basladım şimdiden. Çok iş var ya burayı okudukça gözümde büyüyor hersey sanki yarın doğuracakmışımda hazırlıksız yakalanacakmışım gibi

İki gündür isim konusuna daldım gene karar veremiyorum yaa ne zormuş isim işi?? Biraz havalı bişe olsun istiyorum ama anlamıda güzel olsun istiyorum

Peki o hurma ramazan hurmasi mi domates gibi olan hurmadan mi?

Evet ilk bebegim .Bir arkadasim simdilik sadece 5li sifonyerle idare ediyor .Ben odayi full set aldim .Cunku koyacak baska dolabim yok ekstra .

İki gündür isim konusuna daldım gene karar veremiyorum yaa ne zormuş isim işi?? Biraz havalı bişe olsun istiyorum ama anlamıda güzel olsun istiyorum
Ay sen mi ben mi demin eşime dedm isim konusunu napcaz diye. O birtane buldu aslında onuda koycaz ama benm bulduğumla sesleneceğiz :)

Ensar
Talha
Taha ?
Hangisi ? 3ününde anlamı çok güzel. Sahabe isimlerinden kararsızım kura çekim diyorum

benim fikrim Taha.. ilk oğlumda istemiştim ama eşim yok demişti çok beğeniyorum

Mervikkkk buzluga attim demis ya ondan domates gibisinden de olabilir diye dusundum. O zaman 30. haftada hurmaya da baslayalim. Zaten Ramazan geliyo.
Aslında ne bereketli aylarda geçiyo hamileliğimiz. Çok şükür. Doğumumuzda iki bayram arası olacak Rabbim nasip ederse. Sağlıkla gelsinler. Huzurlu sakin bebiş olsunlar inşallah ♡

Ben uzun süredir yiyorum canım. Ama besleyici özelliğinden ve tadını sevdiğimden. Özellikle kas ağrılarından kaçınmada faydası olduğunu düşünüyorum. Ağrıdan kaçınmak için doktor maden suyu önermişti. Birçok benzer mineral hurmada da var.

Nette bir yerde içeriğini şöyle açıklıyor: "Hurma içerik olarak çok çeşitli vitamin ve minerale sahiptir. Lif, yağ ve proteinler açısından da çok zengindir. Hurmada sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum, demir, kükürt, fosfor ve klor da bulunmaktadır. Hurma ayrıca A vitamini, betakaroten, B1, B2, B3 ve B6 vitaminlerini de içerir. "

Evet sallamak çok iyi değil ama en azından altı aydan sonra eee piş piş demek için sanki bi sallanan beşik lazım gibi geliyo :)) şu uyutma taktiklerini iyi öğrenmemiz lazım valla
Benimkini 6. Ay sonra sallamaya başladık dediğin gibi hafiften işte pis pis yapalım dedik kız kahkaha atıyordu oyun sandı
benimki hep memede uyudu canım 2 yaşına kadar emzirdm çok şükür inşallah buna da kısmet olur
Uyku konusunda zorlanmadim bu yüzden tek kötü yanı birine bırakıp işlerini halletmeye gittiğin zaman hiç bir şekilde uyumuyor meme istiyordu

Kuzum allah yardımcınız olsun sabırların en büyüğünü diliyorum sana her gün dularimdasin

Bu arada kızlar minik tanrı misafirine bakınn. Az önce uğurladım kıyamadım acıkmış ve susamışta çokk
Ayy çok şeker ya..
Kumru dimi o geldiği eve uğur bereket getirirmis♡♡

Ben de ya hiç kalmıyorum, ya bir kere falan. Belki böbrekler ağır çalışıyordur diyorum
Hiç sanmam gündüz sürekli gidiyorum sabahtan beri yarım saate bir gidiyorum hele bebek vurdukça sanki kaçıracak gibi oluyorum :) gece wc çıkmamamız bizm için avantaj bence bizi düşünüyo bebişler :)))

Kuzum allah yardımcınız olsun sabırların en büyüğünü diliyorum sana her gün dularimdasin

Ayy çok şeker ya..
Kumru dimi o geldiği eve uğur bereket getirirmis♡♡

Evet canım kumru; çok da severim öyle endişeli kaçmadı zaten kıyamadım pencereyi açtım çıksın diye. Büyük ihtimal dün geceden beri ordaymış dün girmiş çıkamamış dışarı. (Her yeri baya bi pislemiş de :) )

Maşallah çok şükür tabi de benimki de normal değil sanırım :) az mı su içiyorum acaba

Yok canım bende gün içinde devamlı sıkışsamda gece nedense hiç uyanmıyorum. Ama az su içtiğimi düşünmüyorum. 2 litreden fazla içiyorumdur. Normal zamanda bile bazı geceler kalkardım ama şimdi hiç kalkmıyorum inşallah böyle devam eder

Canım en azından akciğer kanaması durmuş bu bile çok güzel bir haber. İnmeyen ne onu anlamadım. Benimkinin akciğer kanaması devam ediyormuş hala.. kuzum benim Allah en hayırlısını nasip etsin yavrularımız için.

Inşallah atlatıcaz bu günleri.karnı şiş oalb inmemiş hala.odemi atamıyormuş.bobreklerin etkilenmemrsi lazım.şu an icin sıkıntı yok ama diyaliz gerekebilir dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…