2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende duydum bunu hatta ananem umreye gitmişti bi poşey hurma aldım koydum kenara son zamanda yerim diye. Ama şimdi erken sanırım ben son haftalarda her gün bol bol hurma yiyip yürüyüş yaparım diye düşünüyorum.

İyi yaptın canım yerini sevmis demek ki :)
Ay temizlemesi de zordur onun

Kızlar çatlayan yerlere at kestanesi yağı sürün masaj yapar gibi daha önce doğum yapan arkadaşım tazeyken çatlaklarının geçtiğini söylemişti benim de göğüslerim bir anda çok büyüdü çatladı hafiften sürüyorum arada sanki azaldı gibi

Bebişin çamaşırlarını yıkamadan önce makineyi boş yıkayın kimyasallar gitsin kendinize normal ona ayrı deterjan kullanırsanız içinde kalan kimyasallar olabilirmiş ben bor deterjanı alıp onla yıkayacağım hepimizinkini

Kızlar benim aklıma şu takıldı şimdi bebişler yıkanmıyor ya o ilk kanlı haliyle normal takımlarını mı giydircez yoksa sıradan bişey giydirip sonra mı değiştircez ay sonra da fotoğraf için ayrı kıyafet sonra eve giderken oooo bi sürü takım mı götürcez

Kızlar hayırlı cumalar.Benim son doğum tarihine temmuz 9 dedi doktor bir prensesim olacak ama kimileri diyor ki kız çocukları 38. Haftada doğar siz ne düşünüyorsunuz?

Her iki akciğeri hala tıkalı ve ciğerlerinden kanaması devam ediyor. Anne sütünüde çok karnı şiş diye kesmişler. Oksijenleri düşük. Allah'a emanet oğlum.
canım bir an önce toparlar inş kuzular bol bol duadan başka bi sey gelmez insanın elinden tez zamanda sağlıkla kucağına al inş

Doguma Turkiye'den biri gelcekse adres olarak verebilirsin onun adresini .Olmadi sana kargolar.Ama yürümeye halim olur gezerek almak istiyorum dersen orasi ayri mesele canim.
Turkiyedeki yanıdıklarım muhtemel sonbahar kış gibi gelicek halım umarım olur. Gözümde o kadar buyuyorki hem bunlarım madı acıdanda bir sürü problemi var. Umarım halederim hem annemde yardım eder diye düşünüyorum.

10 adet ayetel kursi ile başlayalım isterseniz ben ilk cocuğumda doğum yaklasınca liste yapıldı herkese 10 adet ayetel kursi okundu öncelik doğum yapan arkadaşlara sonra sıra ile de yapılabilir herkes uyarsa birde bi ricam var laiyka ve Z Zelichka sakıncası yok ise gercek isimlerini yazsalar ona göre niyet edelim takma isim olunca bana biraz garip geliyor

pazartesi Berat kandili duasını o gece aynı anda yaparız laiyka ve zelichka için

Canim hastanede ya yıkayıp yada güzel temizleyip kıyafeti kendileri giydiriyorlar sanırım yikiyorlar bebek çok temiz oluyor çünkü sonra göbek düşünce bebegimizi yikiyoruz

Kızlar hayırlı cumalar.Benim son doğum tarihine temmuz 9 dedi doktor bir prensesim olacak ama kimileri diyor ki kız çocukları 38. Haftada doğar siz ne düşünüyorsunuz?
Eyer o kız erkekle olsa benim kızım 40+6 da doğmazdı, ne zaman doğucağnı bir bebek kendi birde allah biliyor, ama sen 37-42 hafta arası doğuma hazır ol.

Kızlar doktorum sonucu değerlendirdi perinatolojinin yazdığını.

Travamtik olmayan bir doğum şekli uygularız sonra çocuk cerrahisi görür dedi

Bu da normal doğum olmayabilir demekmiş.

Arkadaşlar biraz araştırdım hastalıklar için okunacak zikirlerin daha uygun olacağını düşündüm her kes için okuması kolay olur hem kendinizin hem de laiyka ve zelichka arkadaşlarımızın bebekleri için okuyalım sayı yok isteyen gücü yettiği kadar dilediği zikri okuya bilir buraya yazmanız da şart değil sonuçta duanın gizlisi makbuldür , zikirler şunlardır :
Bebişlerin ak ciğer ve kalp sağlığı için :

1.Akciğerler için: ErRazık
2.Kalp için: En Nur

3.Bütün hastalıklardan şifa bulmak için : Eş- Şekur

4.Hasta üstüne "Ya Hayy" esması okunur

5.Hastalara "Ya Muhyi" okunur.

6.Şifa için "Ya Selam" hastaya "Ya Selam" esması okunursa Allah’ın izniyle iyileşir.

7.Şifa için "Ya Allah" her hangi bir hastalığın şifası için "Ya Allah" zikredilir.

8.Kelime-i tevhid

9.Elhamdülillah

Allah kabul etsin , Allah okuyanlardan dua edenlerden razı olsun , din kardeşine gıyabında ( yani yüzüne değil ) hayırla dua ettiğinde, melekler o dua edene "amin bunun bir katı da sana verilsin, diye dua ederler"
[Müslim, Zikr 86 (2732)]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…