- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #33.221
esimede sormadım onlar dışarıdan izliyorlar bebek giydirilirken yikandimi temizlendimi diyeHatta böyle bişey var
ben de öyle düşünüyorum canım hurmayı çok severim ramazanda 34. haftaya girmiş oluyorum ondan sonra bol bol yerim yani doğursam da sıkıntı olmayacak 9. ayımda yicem. biraz daha garanti sanki böyleBende duydum bunu hatta ananem umreye gitmişti bi poşey hurma aldım koydum kenara son zamanda yerim diye. Ama şimdi erken sanırım ben son haftalarda her gün bol bol hurma yiyip yürüyüş yaparım diye düşünüyorum.
Normal dogumda, bebekte doğmak için çaba sarfediyor oyuzdenmi öyle dedi acabaKızlar hurmalardan konuşmuşsunuz.
Babaannemdeyim bende eşim bugün geç gelecekmiş tek kalmayım diye geldim.
Babaannemde hurma yedim
Doktorum sonuca bakıp normal doğum travmatik olduğu için sezaryan olabilir dedi.
Ama ben normal istiyorum.
Emin değilim başka doktora da soracağım
Canım geçmiş olsun bence sen şuan isteğinden önce bebeğin için en sağlıklısının hangisi olacağını söylerse doktor onu yap. Sonuçta burada sıkıntılı durum bebeğin için oluşacaksa ne gerek var riske girmeye. Normal doğarken bebeğin de kendisini zorluyor çıkarken dar bir kanalı aşıyor. Şuan ne durumda olduğunu tam kestiremiyor anladığım kadarıyla doktorlar ve onu zorlamanın anlamı yok bence. Sen kavuş bebişine de nasıl olduğu önemli değil.Kızlar hurmalardan konuşmuşsunuz.
Babaannemdeyim bende eşim bugün geç gelecekmiş tek kalmayım diye geldim.
Babaannemde hurma yedim
Doktorum sonuca bakıp normal doğum travmatik olduğu için sezaryan olabilir dedi.
Ama ben normal istiyorum.
Emin değilim başka doktora da soracağım
Ben laiyka dogum yaptığında topik actim ama burdan cok gelen olmadi. Ordan devam edebiliriz iki arkadasimiz icin .Derli toplu olur konu.Kızlar laiyka ve zelichka için bir şeyler okuyalım bu mübarek günlerde ramazan öncesi Ayetel Kürsi olur esmaül husnadan zikirler olur toplu okuyalım hepimiz hamileyiz hamilelerin duası daha çabuk kabul olur , kabul ederseniz ne okuyacağımiza ve sayisina ortak karar verelim
Amin canım hep dualarımız sizinle.Kızlar şimdide bebeğimin bağırsağında sorun çıktı. Nekrotizan enterokolit dediler. Barsak çürümesi gibi birşey. Çok moralim bozuk. Kilosu düşük olduğu için ameliyat yapılamıyor, bu gece sık sık bağırsak filmi çekilecek ve gerektiğinde barsağına dren takacaklar. Allah yavrumun yanında beraber olsun.
Normal dogumda, bebekte doğmak için çaba sarfediyor oyuzdenmi öyle dedi acaba
Tam olarak niçin öyle dedi bilmiyorum amaCanım geçmiş olsun bence sen şuan isteğinden önce bebeğin için en sağlıklısının hangisi olacağını söylerse doktor onu yap. Sonuçta burada sıkıntılı durum bebeğin için oluşacaksa ne gerek var riske girmeye. Normal doğarken bebeğin de kendisini zorluyor çıkarken dar bir kanalı aşıyor. Şuan ne durumda olduğunu tam kestiremiyor anladığım kadarıyla doktorlar ve onu zorlamanın anlamı yok bence. Sen kavuş bebişine de nasıl olduğu önemli değil.
Nerde canım ben görmedim hiç link atar mısın , evet ayrı bir topik daha iyi olur tabiBen laiyka dogum yaptığında topik actim ama burdan cok gelen olmadi. Ordan devam edebiliriz iki arkadasimiz icin .Derli toplu olur konu.
Canim ben ilk 5li takimi vercem ayri aldigim kundaklardan biriyle .Sonra 10 lu olani kullaniriz diyorum. Dedigin gibi foto cekiminde filan guzel dursun diyorum .10 lu olan papyonlu filan .Kızlar benim aklıma şu takıldı şimdi bebişler yıkanmıyor ya o ilk kanlı haliyle normal takımlarını mı giydircez yoksa sıradan bişey giydirip sonra mı değiştircez ay sonra da fotoğraf için ayrı kıyafet sonra eve giderken oooo bi sürü takım mı götürcez
Insallah canim .Ben de bir kemara.para koyup toplu alirim desem bunu yapamayacaktım. O para da savrulup gidecekti .Bu nedenle esimle her ay bütçe ayirdik .O paranin ettigi kadarini o ay aldik .Turkiyedeki yanıdıklarım muhtemel sonbahar kış gibi gelicek halım umarım olur. Gözümde o kadar buyuyorki hem bunlarım madı acıdanda bir sürü problemi var. Umarım halederim hem annemde yardım eder diye düşünüyorum.
Canim bebek saglikla gelsin de kendini doğum şekline odaklama .Kızlar doktorum sonucu değerlendirdi perinatolojinin yazdığını.
Travamtik olmayan bir doğum şekli uygularız sonra çocuk cerrahisi görür dedi
Bu da normal doğum olmayabilir demekmiş.
www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/erken-dogum-yapan-arkadasimiz-ve-bebekleri-icin-dua.1068153/Nerde canım ben görmedim hiç link atar mısın , evet ayrı bir topik daha iyi olur tabi
Insallah bebeginle olan imtihanini hayirla atlatirsin kuzum .Biz de duaya agirlik verelim bugün .Kızlar şimdide bebeğimin bağırsağında sorun çıktı. Nekrotizan enterokolit dediler. Barsak çürümesi gibi birşey. Çok moralim bozuk. Kilosu düşük olduğu için ameliyat yapılamıyor, bu gece sık sık bağırsak filmi çekilecek ve gerektiğinde barsağına dren takacaklar. Allah yavrumun yanında beraber olsun.
Doktor ne dyo cnm bu durumaEvetgünlük pedsiz yasayamaz oldum
Beyin kanamasından sonra karnı şişmiş.ödemini atamıyor dedi dr.bagirsaklarda kanama olabilir dedi.ödemini atamadığı için böbrekleri de zorluyor diyor.Canım en azından akciğer kanaması durmuş bu bile çok güzel bir haber. İnmeyen ne onu anlamadım. Benimkinin akciğer kanaması devam ediyormuş hala.. kuzum benim Allah en hayırlısını nasip etsin yavrularımız için.
Züleyha ismim.Allah razi olsun herkesten10 adet ayetel kursi ile başlayalım isterseniz ben ilk cocuğumda doğum yaklasınca liste yapıldı herkese 10 adet ayetel kursi okundu öncelik doğum yapan arkadaşlara sonra sıra ile de yapılabilir herkes uyarsa birde bi ricam varlaiyka ve Z Zelichka sakıncası yok ise gercek isimlerini yazsalar ona göre niyet edelim takma isim olunca bana biraz garip geliyor
Allah hepsine şifa versin inşallahKızlar şimdide bebeğimin bağırsağında sorun çıktı. Nekrotizan enterokolit dediler. Barsak çürümesi gibi birşey. Çok moralim bozuk. Kilosu düşük olduğu için ameliyat yapılamıyor, bu gece sık sık bağırsak filmi çekilecek ve gerektiğinde barsağına dren takacaklar. Allah yavrumun yanında beraber olsun.
Tabiki katılırız canım sık sık hatırlatalım da geride kalınca eski sayfalar bazen okunmayinca arkadaşlar habersiz olmasınlarwww.kadinlarkulubu.com/forum/threads/erken-dogum-yapan-arkadasimiz-ve-bebekleri-icin-dua.1068153/
Link bu katiliriz derseniz bir dua belirleriz .Ornegin 500 okunmasi gerekiyor .El birligi ile okuyup baska duaya geceriz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?