2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de öyle düşünüyorum canım hurmayı çok severim ramazanda 34. haftaya girmiş oluyorum ondan sonra bol bol yerim yani doğursam da sıkıntı olmayacak 9. ayımda yicem. biraz daha garanti sanki böyle

Kızlar hurmalardan konuşmuşsunuz.
Babaannemdeyim bende eşim bugün geç gelecekmiş tek kalmayım diye geldim.
Babaannemde hurma yedim

Doktorum sonuca bakıp normal doğum travmatik olduğu için sezaryan olabilir dedi.
Ama ben normal istiyorum.
Emin değilim başka doktora da soracağım

Normal dogumda, bebekte doğmak için çaba sarfediyor oyuzdenmi öyle dedi acaba

Canım geçmiş olsun bence sen şuan isteğinden önce bebeğin için en sağlıklısının hangisi olacağını söylerse doktor onu yap. Sonuçta burada sıkıntılı durum bebeğin için oluşacaksa ne gerek var riske girmeye. Normal doğarken bebeğin de kendisini zorluyor çıkarken dar bir kanalı aşıyor. Şuan ne durumda olduğunu tam kestiremiyor anladığım kadarıyla doktorlar ve onu zorlamanın anlamı yok bence. Sen kavuş bebişine de nasıl olduğu önemli değil.

Ben laiyka dogum yaptığında topik actim ama burdan cok gelen olmadi. Ordan devam edebiliriz iki arkadasimiz icin .Derli toplu olur konu.

Kızlar şimdide bebeğimin bağırsağında sorun çıktı. Nekrotizan enterokolit dediler. Barsak çürümesi gibi birşey. Çok moralim bozuk. Kilosu düşük olduğu için ameliyat yapılamıyor, bu gece sık sık bağırsak filmi çekilecek ve gerektiğinde barsağına dren takacaklar. Allah yavrumun yanında beraber olsun.

Hurma konusunda da kızlar ben hamileliğimden beri ve çoğu zaman günlük ara öğünümde günde 2 ya da 3 hurma yerim devamlı. Erken doğumdan falan haberim yok hiç. Hala da yiyorum. Sezeryan doğum yapacağım.

Amin canım hep dualarımız sizinle.

Normal dogumda, bebekte doğmak için çaba sarfediyor oyuzdenmi öyle dedi acaba

Tam olarak niçin öyle dedi bilmiyorum ama
Gerçekten zorunlu olacaksa uyacağım...
Başka doktora da gözükeyim
Eşim bugün bir hemşire tanıdığına sormuş o da doğumdan sonra cocuk cerrahisi görür ona gore tedavi şekli belirlenir gözünüzde büyütmeyin . Ciltte olsa kalıcı lekesi olur en azından içteymiş gibinbisey demiş.

Canim ben ilk 5li takimi vercem ayri aldigim kundaklardan biriyle .Sonra 10 lu olani kullaniriz diyorum. Dedigin gibi foto cekiminde filan guzel dursun diyorum .10 lu olan papyonlu filan .
Insallah canim .Ben de bir kemara.para koyup toplu alirim desem bunu yapamayacaktım. O para da savrulup gidecekti .Bu nedenle esimle her ay bütçe ayirdik .O paranin ettigi kadarini o ay aldik .
Kızlar doktorum sonucu değerlendirdi perinatolojinin yazdığını.

Travamtik olmayan bir doğum şekli uygularız sonra çocuk cerrahisi görür dedi

Bu da normal doğum olmayabilir demekmiş.
Canim bebek saglikla gelsin de kendini doğum şekline odaklama .

Insallah bebeginle olan imtihanini hayirla atlatirsin kuzum .Biz de duaya agirlik verelim bugün .

Beyin kanamasından sonra karnı şişmiş.ödemini atamıyor dedi dr.bagirsaklarda kanama olabilir dedi.ödemini atamadığı için böbrekleri de zorluyor diyor.

Züleyha ismim.Allah razi olsun herkesten

Allah hepsine şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…