- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #33.241
canım acil şifar diliyorum,dualarımız sizinleKızlar şimdide bebeğimin bağırsağında sorun çıktı. Nekrotizan enterokolit dediler. Barsak çürümesi gibi birşey. Çok moralim bozuk. Kilosu düşük olduğu için ameliyat yapılamıyor, bu gece sık sık bağırsak filmi çekilecek ve gerektiğinde barsağına dren takacaklar. Allah yavrumun yanında beraber olsun.
Oğullarımin isimleri Ateş ve Ayaz.Züleyha ismim.Allah razi olsun herkesten
@pelcel neslihan ismim, oğlumda alex. Allah sizlerin evlatlarını korusun, herkesten Allah razı olsun
Kendi isimleriniz de bebişlerin isimleri de çok tatlı , bebişlerin 3ü de A harfi ile başlıyor ,3ü de en kısa zamanda sağlıklarına kavuşsunlar inşallahOğullarımin isimleri Ateş ve Ayaz.
Bizim hastanede dogunca ilk kiyafetini hastane giydiriyor. 8 saat sonrasinda bebegi yikiyolar sonra senin verdigin kiyafetleri giydiriyolar temiz temiz.Yıkanması sakıncalıymış ama verniks denen koruyucu tabakasının üzerinde kalması gerekiyormuş
Bende evideaya baktım canım 1-2 model beğendim ama kararsız kaldım.daha önce ordan tv ünitesi ve kitaplık almıştım güzel geldiler. Sen mağazadan mı beğendin?Canım aynı şekilde bende oda yapmıcam park yatak ve dolap alıcam dolabı beğendim ben düz beyaz bir şey 400 tl fiyatı 4 kapaklı ama çok büyük değil. Benim arkadaşım evideadan sipariş vermişti geçen yaz kendi için aynalı almışyı aynası kırık geldi sadece aynasız düz bir şey beğenirsen o siteye bakabilirsin ama ölçülerine dikkat et küçük çünkü genişlik açısından. Oturduğun yerde küçük mağazalara bakabilirsin genelde öyle yerlerde oluyor öyle düz dolaplar
Tamam canım oraya da bakayım fikir olur :)oinone27 canım benim ablam internetten bauhaustan aldı çocuk dolabı kırık geldi geri gönderdik sonra sağlamını gönderdiler. istersen oraya da bir bak
Olabilir canım ben letgodan öyle köşe takımı almıştım getirdiler mağaza istanbuldaydı. Varsa telefonu verirsen sevinirim.Canım letgoda satıcının ürünleri vardı telefonu var istersen vereyim belli olmaz belki tekirdağa da getiriyorlardır. Kocaeline kadar götürüyoruz demişti şöförleri
Aslında senin yaptığın daha mantıklı canım sen ne kadara aldın, masraf çok olunca aklıma fiyat geliyor hemen :)oinone27 canm bende oda yapmadm park yatak aldm bide dolap aldm mecburen yerim yok cunku esyalarini koymaya ama ben almisken uzun yillar kullanilabilicek bisey olsun dedm oda yapincada odasinda kullanabilicegm bisey aldm
Maşallah o zaman bize :))Yok canım bende gün içinde devamlı sıkışsamda gece nedense hiç uyanmıyorum. Ama az su içtiğimi düşünmüyorum. 2 litreden fazla içiyorumdur. Normal zamanda bile bazı geceler kalkardım ama şimdi hiç kalkmıyorum inşallah böyle devam eder
Canm benm adimda neslihan adasmisiz meger, Allahim yavruna ve sana guc versin ins duzelir, sizlerden hayirli bir haber almayi okadar istiyoruz ki Alahim dualarimizi kabul etsin... Z Zelichka cnm yuregim sizler ve bebislerle@pelcel neslihan ismim, oğlumda alex. Allah sizlerin evlatlarını korusun, herkesten Allah razı olsun
Sen çok daha önceden başlamışsın canim baya da arkadaş etiketlemişsin Allah razı olsun hem senden hem de okuyan herkesten bolca da dua zikir edilmiş Allah kabul etsin inşallahKizlarRYSA arkadasimizin fikriyle bu aksam Neslihan ve Züleyha nin bebekleri icin daha cok dua etmeye niyetlendik .Musait olanlari bekliyoruz duaya. Az cok fark etmez .Maksat farkli yureklerden dua edilsin.Hamile duasi cok kiymetli .Bekliyoruz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...adasimiz-ve-bebekleri-icin-dua.1068153/page-9
Benimde sorunlarımda biri para ama şükür burda turkiyeye oranla ucuzluk. Ama yinede bir cocukla zor, bu bebekde planli değildi allahın bize süpriz hediyesi, beşik bebek arabası falan kızımın kileri kulanır, ama bebeğe 0-3 ay kıyafet banada hastane için gecelik falan, 200 larıye halederim diğer şeylerede yine annemle yardım eder zaten kızımın her şeyini annemler almişdi burda adet oyle diye. buyuyen yatak yürütec kıyafet banyo seti vs ve kırkı cıkana kadar bütün masrafları.Canim ben ilk 5li takimi vercem ayri aldigim kundaklardan biriyle .Sonra 10 lu olani kullaniriz diyorum. Dedigin gibi foto cekiminde filan guzel dursun diyorum .10 lu olan papyonlu filan .
Insallah canim .Ben de bir kemara.para koyup toplu alirim desem bunu yapamayacaktım. O para da savrulup gidecekti .Bu nedenle esimle her ay bütçe ayirdik .O paranin ettigi kadarini o ay aldik .
Canim bebek saglikla gelsin de kendini doğum şekline odaklama .
Bebek bereketiyle gelir canim neyse ki kardesinin eşyalarını kullanabilecek sifirdan almak kadar zorlamaz Allah in izniyle. Ailen de arkandaysa hic dusunme .Yeter ki saglikla gelsinler.Benimde sorunlarımda biri para ama şükür burda turkiyeye oranla ucuzluk. Ama yinede bir cocukla zor, bu bebekde planli değildi allahın bize süpriz hediyesi, beşik bebek arabası falan kızımın kileri kulanır, ama bebeğe 0-3 ay kıyafet banada hastane için gecelik falan, 200 larıye halederim diğer şeylerede yine annemle yardım eder zaten kızımın her şeyini annemler almişdi burda adet oyle diye. buyuyen yatak yürütec kıyafet banyo seti vs ve kırkı cıkana kadar bütün masrafları.
Kazen site güvenli değil uyarısı çıkıyor ve uygulama da açılmıyor sorun nedir
Aynen öyle canım o miniklerim bir gülüşne değer her şey, kızım bir kez güldüğümde bütün herşeyi unutuyoruz hata eşim işde bir sıkıntı cıkdığıda eve geliyor kızımı görüyor bütün sorunlar cozülücek diyor, ve cözülüyor, iyikide varlar cocuğuğu veren ruzgusnu veriyor bence.Bebek bereketiyle gelir canim neyse ki kardesinin eşyalarını kullanabilecek sifirdan almak kadar zorlamaz Allah in izniyle. Ailen de arkandaysa hic dusunme .Yeter ki saglikla gelsinler.
Bebek harekitli olması sağlıklı olmasına işaret ama sancı bilemedim sancımı kasılmamı? Acaba.Kizlar bebek karnimda değişik hareketler yapmaya başladı hatta bir kaç defa sancı girdi ve ayakta duramadim acidan şimdi oturdum ama bebek durmuyor çok sert hareketler yapıyor ama tam da afedersiniz şeyimin üstünden karnım burkuluyor gibi oluyor noluyor ki
Evet ben de Chrome ve uygulamadan giremiyorumKazen site güvenli değil uyarısı çıkıyor ve uygulama da açılmıyor sorun nedir
Canım evet üçü de güzel ama Taha bi tık önde :))Ay sen mi ben midemin eşime dedm isim konusunu napcaz diye. O birtane buldu aslında onuda koycaz ama benm bulduğumla sesleneceğiz :)
Ensar
Talha
Taha ?
Hangisi ? 3ününde anlamı çok güzel. Sahabe isimlerindenkararsızım kura çekim diyorum
Sancı dediğim bebek sert hareket yaptığı için sancı gibi acılar oluyor bebeğin hareketi canımı yakıyor acaba kötü bir şey mi var neden bebeğim böyle sert hareketler yapmaya başladı canı mi yaniyor yoksaBebek harekitli olması sağlıklı olmasına işaret ama sancı bilemedim sancımı kasılmamı? Acaba.
Ya bende bugün onu düşündüm hem üç aylardayız hem yaz mevsimi ne istesek yeriz bol su içeriz en güzel meyve sebzelerin olduğu dönem herşey canımız çekebilir :)) tek sıkıntı NEMMMMAslında ne bereketli aylarda geçiyo hamileliğimiz. Çok şükür. Doğumumuzda iki bayram arası olacak Rabbim nasip ederse. Sağlıkla gelsinler. Huzurlu sakin bebiş olsunlar inşallah ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?