2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet her bebek farklıymış annemde bizi memesiyle uyutmuş hep. Bizim bebekler nasıl olcak inşş yumuşak huylu olurlar :)) uyumayan bebek çok zor yaaa

Ya bende bugün onu düşündüm hem üç aylardayız hem yaz mevsimi ne istesek yeriz bol su içeriz en güzel meyve sebzelerin olduğu dönem herşey canımız çekebilir :)) tek sıkıntı NEMMMM
Nem deme napacağımı hiç bilmiyorum hiç gelemem sıcağa öff yapış yapış

Allah'ım bebeğine bir an önce acil şifalar versin, sana da güç kuvvet versin ki sende güçlü dur canım Allah her daim yardımcınız olsun. Z Zelichka ve senin için diliyorum, inşallah iyi haberlerinizi duymak için dört gözle bekliyoruz.

Bendede aynisi cikiyor. Zor girebildim!
Bu gün banada geldi acaba kaldırılmasına sebep olurmu
Korkma canım bende korkardım ilk hamileliğimde acaba kordon boynuna falan dolandı canımı yanıyor noluyor diye ama korkma, yeri artik cok daralmağa başladı ondan o kendini korkutma bu daha küçük ama yinede canımı acıtacak kadar sert hareket edebiliyor.

İnşallah dediğin gibidir canım çok teşekkür ederim desteğin için şimdi biraz daha sakinleşti sanki arada bir hafiften acıtıyor ama biraz öncekiler kadar sert değil çok şükür

Peki o hurma ramazan hurmasi mi domates gibi olan hurmadan mi?
Ramazan hurması canım kayınvalidem umreden getirmişti çeşit çeşit, büyüklü küçüklü yumuşak kuru vs. Şimdi buzluya attığımın adı da taze hurma sanırım. Zeytinden biraz büyük ve yumuşak bir çeşidi.

Kızlar bugün benimde doktor kontrolüm vardı. Normalde 28 hafta ama gelişimi 30 haftayla uyumluymuş . 1600 gram olmuş tosunum
Maşallah canım doktorlar böyle durumda şekerden supheleniyor varmı sekerin

Kızlar progestanı vajinal mi kullansam? ilk aylarda doktoruma sorduğumda olur kullan sıkıntı olmaz demişti. Bide rahim için faydalı bi ilaç sonuçta. Alt tarafa yardımı olur bu aylarda diye düşünüyorum size sorayım dedim pazartesi kontrolüm var dr'a da soracağım, ne dersiniz ?

Vivenseden aldk canm normalde dolap 1890 lira 90 lirada nakliye ucreti var ama 23 nisana ozel indirim vardi yine 23 nisana ozel nakliyede ucretsizdi 1474 liraya aldk tek cekim. Ama odasini kutdugumda guzel bir yatakla kullanmaya devam edicem bem beyaz bir dolap zaten

canım bence alttan al yan etkisi daha az oluyor yoksa baş dönmesi mide bulantısı falan yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…