2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence alttan al yan etkisi daha az oluyor yoksa baş dönmesi mide bulantısı falan yapıyor
O yuzden alttan atmak en iyisi bu hapı içince sarhoş gbi oluyorum gece yatarken içincede uykum çok ağır geçiyor uyku problemi yasayan gebelere tavsiyem olsun :)) bi dönerken uyanıyorum, tek manevrada dönülmüyor artık

Hayır bu haftalarda çok normal ben bebeğin hareketlerini hissettiğimi söylediğimde arkadaslarım "daha dur oyle bi vuracak ki canını acıtacak artık" derlerdi sende o evreye geçmişsib canım hiç korkma üzme kendini ♡

İkinci bebeğimizide kaybettik, dua eden herkese teşekkürler
canimmm ne desem bilemiyorum kelimeler yetmiyor Rabbim size sabır versin Allah meleklerini cennetine aldı orda seni bekliyorlar cokk uzgunum ..

Bende evideaya baktım canım 1-2 model beğendim ama kararsız kaldım.daha önce ordan tv ünitesi ve kitaplık almıştım güzel geldiler. Sen mağazadan mı beğendin?
Ordan ölçülerine dikkat etmek lazım işte canım iç genişliği önemli arkadaşım dikkat etmemiş küçük bir dolap geldi.kullanıyor ama zor sığıyor. Evet canım küçük bir mağazaydı düz beyaz bir dolap ben aslında avangard tarzı hep baktım ama küçük bulamadım oda ölçüsüne göre yaptırmayı düşündüm bir ara ama odamda yer yok l koltuğum var oda olmadanda onu çıkartmam mümkün değil ondan vazgeçtim bu düz beyazı alıcam 15inden sonra kısmetse.

laiyka
Çok üzüldüm içim gitti okuyunca bir umut seni düşünüyodum msjın düştü başınız sağolsun Rabbim bunu yaşatıyosa var bi bildiği ne diyebilirim ki acının tarifi yok biliyorum hiç geçmeyecek gibi geliyodur . ama zaman ... sabredin isyan etmeyin hiç, Allahım mükafatını verir elbet. Çok üzüldüm keske yanında olabilseydik keske

Bu hafta sonu misafirim var canım ama haftaya gezicem mağazaları eğer bulamazsam internetten sipariş vericem bakalım

laiyka canım en nefret ettiğim kelimedir başınız sağolsun demek rabbim sabırlar versin elbet vardır bunun bi sebebi çok üzüldüm canım yazacak bişey bulamıyorum

Hayirdir canim ?
Ya konu çok uzun ama kısaca şöyle söyliyeyim cnm babamla aram normalde iyi değildir, gecenlerde torunun için biseyler yapmayacakmisin dedim. Iste başladı benim param yok ben sana para vermek zorundamıyım, dedimki yahu bana para vermeni isteyen kim torunun ya kızına yapmadığını torununa yap dedim. Evlenirken bana mı sordun git kaynanan kayınpederin yapsın demeye başladı. Bende dedim ki sende babayim dedeyim diye ortalıkta geziniceksin öyle mi? Bundan sonra beni arama zaten aradigin yok dedim telefonu suratına kapadım ama sinirlerim çok yıprandı ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu. Annemi kaybettikten sonra babamla aram hiç iyi olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…