2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İkinci bebeğimizide kaybettik, dua eden herkese teşekkürler
Ay kuzum benim yaaa onlar melek oldular Allah esinle sana saglik sihhat versin insallah canim benimmmm cennette iki melegin varrrr esine sana sefaatci insallah Allah bol sabir versin size canim cokkk uzuldummm....

laiyka canım benim Allah eşine de sana da bol sabırlar versin gerçekten çok üzüldüm, siz elinizden geleni yaptınız ama ne yaparsın Allah'ın takdiri böyleymiş , Rabbim yavrularınızı eşine ve sana şefaatçi kılsın inşallah

Yaaa canim annen olmayincaaaa ailen eskisi gibi olmuo ayakta tutan anneymis bosverrr kimseden bise beklemeyince daha mutlu oluo insan uzme kendini canim yaaa insanlarr degismez ki

İnşallah dediğin gibidir canım çok teşekkür ederim desteğin için şimdi biraz daha sakinleşti sanki arada bir hafiften acıtıyor ama biraz öncekiler kadar sert değil çok şükür
De demek her zaman bu güzel sürecde bir birmize destek olmak için burda bu gurupda toplandık, beni bile 2 hamilelik olmasna rağmen endişelerim oluyor, sanırım senin küçüğün boksor falan olucak kum torbası yernede senin organlarnı kulanıyor.

laiyka çok ama çok üzüldüm canım.yazacak şey bulamıorum.Allah çok büyük sebebini bilemioruz yaşadıklarımızın.inşallah sabrınıda versin sanada eşinede biranönce.

Yaaa canim annen olmayincaaaa ailen eskisi gibi olmuo ayakta tutan anneymis bosverrr kimseden bise beklemeyince daha mutlu oluo insan uzme kendini canim yaaa insanlarr degismez ki
Orası öyle cnm gerçekten değmiyor benim babam çok nankör bir insan herkese para saçıyor bize gelince param yok oluyor. Birde 14 yıl önce ayrıldım onun yanından sırf 2 yıl önce düğünüm olcak diye barıştım eşim zorladı sen çağır gelsin dedi onun lafina baktım başına yine aldim belayı ne güzel konuşmuyordum ağrısız basım vardı. Neyse yine açtık arayı ama bu sefer daha da bakmam yüzüne.

İkinci bebeğimizide kaybettik, dua eden herkese teşekkürler
Basin sağolsun canim .Icin simdi yangin yeri ne desek boş. Rabbim dayanma gücü versin .Meleklerin cennete uçtu .Size sefaatci olacaklar insallah .Rabbim yaralarini sarsin tez zamanda .

Gunaydin kizlar .Gun kotu basladi laiykanin mesajını okuyunca icim cok tuhaf oldu .Ustune esim sabah sabah moralimi bozdu .Normalde ctesi spor giyinip gider ise .Part time çalışacağı icin .Ben de gömlek filan ütülemedim .Bugun de gömlek giyeceği tutmus .Bir tripler tripler

Uzme kendini canim kimseyi degistiremezsin ancak kendini yipratirsin bosver herkesi oldugu gibi kabul et

Uzme kendini canim kimseyi degistiremezsin ancak kendini yipratirsin bosver herkesi oldugu gibi kabul et

Yaa sorma canim bizi hamile olarak gormuolar mi anlamiorum ki ben bi hamile gorsem daha hassas davranirim sonucta sıkntılarımizi biz cekioruz duzgun uyku yok bel agrisi vucut agrisi ama bizimkiler isteklerini kısıtlandırmıor valla yaaa trip zaten cekilmio hicc bide hamileee oluncaaaa ayyyy dahaa cokk bayiyo yaa

Normalde hic oyle yapmazdı niye oyle oldu anlamadim.

Canım aynı sorun bizdede var sabah sabah ütü yaptım alt üst giydi beyefendi, hizmetçi tutcakmış , diyorum sen çok kıyafet değişme yeter. Ütüden sıkıldım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…