- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #33.321
Toplu ütü yapamiyorum kalca agrimdan dolayi .Ne giyilcekse onu halledip oturuyorum .Kendisi de biliyor bunu .Hayir aksam konustuk t shirt giyersin cikarmadim dolaptan dedim tamam dedi .Sabah da benim niye ütülü gömleğim yok diyor .Guzelce soylese ben yataktan kalkip yine ütülerdim. Tavrina kirildim.Canım aynı sorun bizdede var sabah sabah ütü yaptım alt üst giydi beyefendi, hizmetçi tutcakmış , diyorum sen çok kıyafet değişme yeter. Ütüden sıkıldım yaa
Onun için uzulmeyi bıraktım cnm teşekkür ederim dinlediğin için. Biraz güzel şeylerden konusalim bugün artık hastane çantamı tamamlayıp hazır halde bırakıcam az bir zaman kaldi artık.Uzme kendini canim kimseyi degistiremezsin ancak kendini yipratirsin bosver herkesi oldugu gibi kabul et
Ainn canin koy bi kosede hazir dursunOnun için uzulmeyi bıraktım cnm teşekkür ederim dinlediğin için. Biraz güzel şeylerden konusalim bugün artık hastane çantamı tamamlayıp hazır halde bırakıcam az bir zaman kaldi artık.
Aynen ya ben bile ablam hamile diye etrafında dort dönüyorum ustune titriyorum resmen, ama ben bu hamilelikden bir şey anlamadım azcik duyarı olsalar, ya annem bile bazen benim hamile olduğmu unutuyor gecen ağır bir şeyi kaldıramiyor abim dururken beni cağrıyor yardım et dıye ablamda hamile o biliyormusun diyor,Yaa sorma canim bizi hamile olarak gormuolar mi anlamiorum ki ben bi hamile gorsem daha hassas davranirim sonucta sıkntılarımizi biz cekioruz duzgun uyku yok bel agrisi vucut agrisi ama bizimkiler isteklerini kısıtlandırmıor valla yaaa trip zaten cekilmio hicc bide hamileee oluncaaaa ayyyy dahaa cokk bayiyo yaa
Canim basiniz saolsun, Rabbim en iyi dereceler nasib etsin o meleklerin hurmetine, bir daha yasatmasin dilerim..İkinci bebeğimizide kaybettik, dua eden herkese teşekkürler
Hepimizin buyuk kucuk derdi var güzel şeylerden konuşmak gerek senin dediğin gibi bazen. her insan ayni olmuyor benim babaminda kotu huyları var ama torunu için her şeyi yapar. Sezin cok az kaldı daha benim var canta bebek hakında daha hiç bir şey yapamadım rahatım şimdilik kızım 41 de doğdu diye ama yinde süpriz yapıp 37-38 de gelse yandim resmen,Onun için uzulmeyi bıraktım cnm teşekkür ederim dinlediğin için. Biraz güzel şeylerden konusalim bugün artık hastane çantamı tamamlayıp hazır halde bırakıcam az bir zaman kaldi artık.
Kolay gelsin canim .Bizim de deterjanlarimiz geldi ama su an o ise hic girismiyorum yarin yemekli misafirimiz gelcek.Yine yorucu bir gun beni bekliyor. Esim gelene kadar ortalığı toplayim o da temizlesin diye düşünüyorum. Yaparsa tabii.Onun için uzulmeyi bıraktım cnm teşekkür ederim dinlediğin için. Biraz güzel şeylerden konusalim bugün artık hastane çantamı tamamlayıp hazır halde bırakıcam az bir zaman kaldi artık.
Kendisi ütülesin canım. Aklı var eli kolu da var . Erkekler arabayı çok iyi kullanıyorlar yaa ütü de bir makina çözsün ütülesin.Ben asla ütülemem. Hatta bekarken babamın da asla hiçbir işini yapmazdım dayak yesem bileGunaydin kizlar .Gun kotu basladi laiykanin mesajını okuyunca icim cok tuhaf oldu .Ustune esim sabah sabah moralimi bozdu .Normalde ctesi spor giyinip gider ise .Part time çalışacağı icin .Ben de gömlek filan ütülemedim .Bugun de gömlek giyeceği tutmus .Bir tripler tripler
Allahım size sabır versin Rabbim mukafatını hem dünyada hem ahırette sıze versin Allahım acını dındirsin ne diyeceğimi bilemiyorumİkinci bebeğimizide kaybettik, dua eden herkese teşekkürler
Ay sen mi ben midemin eşime dedm isim konusunu napcaz diye. O birtane buldu aslında onuda koycaz ama benm bulduğumla sesleneceğiz :)
Ensar
Talha
Taha ?
Hangisi ? 3ününde anlamı çok güzel. Sahabe isimlerindenkararsızım kura çekim diyorum
Sendeki hircinliktan istiyorum .Kendisi ütülesin canım. Aklı var eli kolu da var . Erkek ütü de bir makina çözer. Ben asla ütülemem. Hatta bekarken babamın da asla hiçbir işini yapmazdım dayak yesem bileBiz kadınız işçi değiliz evde. Ben ne yapabiliyorsam hepsini yapabilecek organları var. Hiiiç takma hıh h ne takcakmışım ütü tribi.
Benim eşim de gece 10 da 11 de geliyor zaten birde gecenin o saati hala proje müdürü şu bu telle ariyorlar bide. Dün gece geldi 10.30 da teli çaldı şefiymiş valla bastım cıngarı bağırdım kapattı adam. Ben konuşunca yorgun adama var mı bi isteğin şef dior ddm bu saatte daha ne istenebilir evdr hamile karın var ona da zaman bırakın falan arkadan bağırdım çağırdım yattım. O da kendi eşiyle ilgilenmiyor bu kadar da olmaz. İşi işte bırakın di mi? Yaklaşamıyor bana 2 gündür yüzüne bile bakmıyorum.
Empati falan yok bu erkeklerde. Zaten yatınca nefesim yetmiyor gibi oluyor artık karnımız büyüdü. Benim hiçkimsem yok yaşadığım şehirde ve yakınmadan herşeyi hallediyorum yavaş yavaş yalnız. Gece 10 11 de gelecek 2 ay ve nerdeyse doğuracağım o süreçte. En azından eve gelince bir gönlünü okşa karının di mi ama hamile yani ama yok. Bir de bebeği o ist di zorla bu yıl ben daha sonraki süreçte düşünüyordum. Destek de olmuyor şimdi. Gelip karın sevmekle bitmiyor işler. Şefleriyle tanıştormıyor beni korkuyor kendisi de şef ben eve gelince telefonla arayıp2 saat daha konuşmalarını söyleyeceğim diyeSendeki hircinliktan istiyorum .Bu ara sakin kalmaya calisiyorum bebegim etkilenmesin diye .Degilse ben de tribinin altinda kalmazdim .Sabah sabah uykum vardi zaten git ütüle giymeyi cok istiyorsan dedim .Bana kizdi ya artik çıkarken kuşla vedalasiyor hadi görüşürüz diye
Ben sinirlenince kasilmalarim oluyor o yuzden sakin kalmaya calisiyorum. Degilse hic bir kuvvet susturamaz .Yaa benimkinin de kursu vardi hamileliğimin en zor ilk 3 4 ayi yalniz gecti.Gece 11 12 de geldi o saatte gelince de bir yardimi olmadi .Neyse ki simdi duzene girdi de temizlik yapıyor mutfagi topluyor .Bir de gerginligin sebebi su olabilir .Bebegin odasi gelcek insallah kisa bir zaman icinde .Ve biz odayi bosaltip temizlemedik neyi nereye koyacagiz buyuk bir karmasa .Bu durum beni de cok stres yapiyor .Empati falan yok bu erkeklerde. Zaten yatınca nefesim yetmiyor gibi oluyor artık karnımız büyüdü. Benim hiçkimsem yok yaşadığım şehirde ve yakınmadan herşeyi hallediyorum yavaş yavaş yalnız. Gece 10 11 de gelecek 2 ay ve nerdeyse doğuracağım o süreçte. En azından eve gelince bir gönlünü okşa karının di mi ama hamile yani ama yok. Bir de bebeği o ist di zorla bu yıl ben daha sonraki süreçte düşünüyordum. Destek de olmuyor şimdi. Gelip karın sevmekle bitmiyor işler. Şefleriyle tanıştormıyor beni korkuyor kendisi de şef ben eve gelince telefonla arayıp2 saat daha konuşmalarını söyleyeceğim diye
Ütüyü zaten ebediyen yapmadım hiç hep kendisi yapar. Sen de hırçın ol boşver şu dönemde biraz hırçınlık hakkımız bence. Gerçekten geceler zor geçiyor uykusuzluk, bel ağrısı, nefes alamama...
En iysini yapmişsin bende gecen eve gelmiş işden aradılar yanına gitdim bir bağır cağır bana ben telefonla konuşuyorum niye geliyorsun yanıma bir şey diyemedim banyoya girdim ağladım bide gelip soruyor niye ağlıyorsun diye bide ağliyorum diye kızdı sonra iş için nere gitdiğni söylemeden gitdi yine kabahatli ven oldum üzür falan diledim barişdik.Kendisi ütülesin canım. Aklı var eli kolu da var . Erkekler arabayı çok iyi kullanıyorlar yaa ütü de bir makina çözsün ütülesin.Ben asla ütülemem. Hatta bekarken babamın da asla hiçbir işini yapmazdım dayak yesem bileBiz kadınız işçi değiliz evde. Ben ne yapabiliyorsam hepsini yapabilecek organları var. Hiiiç takma hıh h ne takcakmışım ütü tribi.
Benim eşim de gece 10 da 11 de geliyor zaten birde gecenin o saati hala proje müdürü şu bu telle ariyorlar bide. Dün gece geldi 10.30 da teli çaldı şefiymiş valla bastım cıngarı bağırdım kapattı adam. Ben konuşunca yorgun adama var mı bi isteğin şef dior ddm bu saatte daha ne istenebilir evdr hamile karın var ona da zaman bırakın falan arkadan bağırdım çağırdım yattım. O da kendi eşiyle ilgilenmiyor bu kadar da olmaz. İşi işte bırakın di mi? Yaklaşamıyor bana 2 gündür yüzüne bile bakmıyorum.
Bende artik agirlastim disari cikmak resmen ölüm geliyor biraz yürüsem hemen ağrım oluyor bacaklarım fln da agriyor. Artık 31. Haftadayım çanta hazır halde dursun bu bebislerin sağı solu belli olmuyor çünkü. :)Hepimizin buyuk kucuk derdi var güzel şeylerden konuşmak gerek senin dediğin gibi bazen. her insan ayni olmuyor benim babaminda kotu huyları var ama torunu için her şeyi yapar. Sezin cok az kaldı daha benim var canta bebek hakında daha hiç bir şey yapamadım rahatım şimdilik kızım 41 de doğdu diye ama yinde süpriz yapıp 37-38 de gelse yandim resmen,siz en güzelni yapmişsınız, artik rahat sayılırsın, dün farketdim ben baya ağırlaşdım artik, eşime söyledim benim alış veriş yapmam lazım o benden rahat yaparsın diyor.
Yine yorucu gün seni bekliyor desene Allah kolaylık versin cnm valla ne diyeyim ben hiç misafir kabul etmiyorum. Akşam yemeğimi bile bazen zor yapiyorum, ağrım oluyor geçen gün karnım taş gibi sertleşti bide ağrım olunca korktum eşim de işteydi korktum bişey olcak diye ama uzanınca geçti.Kolay gelsin canim .Bizim de deterjanlarimiz geldi ama su an o ise hic girismiyorum yarin yemekli misafirimiz gelcek.Yine yorucu bir gun beni bekliyor. Esim gelene kadar ortalığı toplayim o da temizlesin diye düşünüyorum. Yaparsa tabii.
:) alemler valla yaaa canim cevremdekilerde bana kendini yorma elini uzatma agir kaldirma diolar tamam diorum sorada aaaa sunun kizi bunun gelini su kadarlik hamile her isi yapio falann amannn artik diorum yeri geldiginde elimide kaldiriorum agirda kaldiriorum cok abartmadan kim yapicak diorum benim isimi..Aynen ya ben bile ablam hamile diye etrafında dort dönüyorum ustune titriyorum resmen, ama ben bu hamilelikden bir şey anlamadım azcik duyarı olsalar, ya annem bile bazen benim hamile olduğmu unutuyor gecen ağır bir şeyi kaldıramiyor abim dururken beni cağrıyor yardım et dıye ablamda hamile o biliyormusun diyor,ama yinede ben yardım etdim arkasıyla da baya kasılmalarım oldu annem sonra anladı korktu falan. Bide soruyor evde ağır kaldırmiyormusun diye bende mecbur kaldığımda evet dedim tamam o zaman bir şey olmaz diyor
çok cok üzüldüm, başınız sağ olsun sabırlar diliyorum canımİkinci bebeğimizide kaybettik, dua eden herkese teşekkürler
Evet ya gercekde gerkes bir garip yani ama mecbur kalmadıkca yapmamak lazım o konuşanlara olmuyor olan bize oluyor sadıce. Bazen kulak tukamak lazım:) alemler valla yaaa canim cevremdekilerde bana kendini yorma elini uzatma agir kaldirma diolar tamam diorum sorada aaaa sunun kizi bunun gelini su kadarlik hamile her isi yapio falann amannn artik diorum yeri geldiginde elimide kaldiriorum agirda kaldiriorum cok abartmadan kim yapicak diorum benim isimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?