2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen niye özür diliyosun ?! suçun kabahatin ne ?

Şu iş mevzusundan bende bıktım valla iş iş adam takmış zengin olmaya kafayı yicem, durumumuzda kötü değil yani allaha şükür hiç yoksa ayda on bin giriyo cebine ama borçlarımız var işte bitse keşke, hep bu mevzulardan küsüyorum ona

Öyle olmuyor işte ne kadar gelirin varsa okadar giderin oluyor canım Allah yardımcımız olsun kendin konu olunca almasamda olur diyosun ama bebiş öyle değil ki....

Öyle olmuyor işte ne kadar gelirin varsa okadar giderin oluyor canım Allah yardımcımız olsun kendin konu olunca almasamda olur diyosun ama bebiş öyle değil ki....
Aynen ne kadar geliyosa o kadar da giddiyo dipsiz kuyu gibi ama melağimiz bize çok uğurlu geldi valla babası bu aralar çok mutlu para gelirinden :)) Allah bereket versin hayat zor, bereket olmayınca isterse milyonun olsun..

Aynen ne kadar geliyosa o kadar da giddiyo dipsiz kuyu gibi ama melağimiz bize çok uğurlu geldi valla babası bu aralar çok mutlu para gelirinden :)) Allah bereket versin hayat zor, bereket olmayınca isterse milyonun olsun..
Rabbim yardım ediyor bir şekilde :) ağzınızın tadı bozulmasın hiç canım.

Onların da sıkıntıları olabiliyor canım kafana takma hiç ama kırıldığını söyle ki yüz bulmasını aynı şey için bir daha

Evet canim .Cok kasmiyorum en yakin arkadasim gelcek olan o da lohusa ,halden anlar .Esim yarin siler süpürür ben de yemek yaparım dinlene dinlene .Aksam yemegine gelcekler .
Onların da sıkıntıları olabiliyor canım kafana takma hiç ama kırıldığını söyle ki yüz bulmasını aynı şey için bir daha
Evet canim mutlaka soylerim zaten .Icime atmam oyle bir huyum yok.

Kızlar benim sabahları mide bulantım olmaya başladı,başka bu durumu yaşayan varmı ?

Kızlar benim sabahları mide bulantım olmaya başladı,başka bu durumu yaşayan varmı ?
Canım büyük ihtimalle bebek büyüdüğü için mide ye baskı yapıyor o da reflü yapıyor özellikle yatınca asit boğaza doğru kaçıyor ya sabah bulantı yapıyor. Sabahları aç karna lansor iç arada

mide yanması sık oluyor zaten canım , gebeliğin başından beri gavısconla yaşıyorum ama bu sabah bulantıları hiç olmamıştı bende ilk aylarda bile yoktu, son aylara geldik başladı ,sabahları işe giderken dolmuşta çok zorlanıyorum

Allah yardımcın olsun canım bende de ilk beş ay mide bulantısı oldu tam geçti rahat ettim derken şimdi de mide yanmaları başladı. Bakalım devamı nasıl olacak :)

Allah yardımcın olsun canım bende de ilk beş ay mide bulantısı oldu tam geçti rahat ettim derken şimdi de mide yanmaları başladı. Bakalım devamı nasıl olacak :)

saol canım ,mide yanması için şurup kullan dr danışıpta çok iyi geliyor..

canım ne alakası var canı yansa halsiz gücsüz olur zaten.sadece büyüdüğü ve kilo aldığı için artık daha güçlü hareket ediyor kasları güçleniyor.herşeyi kötüye yormayın

laiyka başınız sağolsun canım sizde doktorlarda elinden geleni yaptınız takdiri ilahi . Rabbim sana ve eşine dayanma gücü versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…