2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

pardon ama eli kırıkmı. kendide yapabilir fakat zaman açısından yetişemiceksede tribe ne getek varmış gğzelce rica edebilir.ya bu erkeklere Allah biraz daha akıl versin

laiyka acını paylaşıyorum Rabbim sabır versin herşey Allah dan size şefaatçi olucaklar ahirette beklicekler sizi.Başınız sağolsun en kısa zamanda acınızı unuttursun Rabbim İnşallah

Geçmiş olsun canım. Ben 21 hafta bulantıdan süründüm resmen ama şükür ki yanmam yok. Sadece arada yediklerime bağlı yanma yaşadığımda o sabah bulantılarım olmuştu. Lansor iç sabah aç karna bikaç gün gabisconu da yatmadan o iyi geldi bana. Sürekli içmedim bile bikaç günde bir içtim geçti.

Yoruldum ya 3. Makina kıyafet yıkıyorum bir makina daha var ve hepsi minik minik nasıl ütülenecek onlar bilemiyorum ama salonum mis gibi kokuyor dışarı asmak istemedim meraklı komşum çok uğraşmak istemiyorum

Yarında gecelik sabahlık falan yıkanırsa çamaşır işim de bitmiş olucak gelsin ütüler

Off bende yazlık kışlık değiştircem ayakkabılıktan başladım onu yaptım kendim. Diğerlerini yapamıyorum eşimin gelmesi lazım. Yine de ön hazırlığa başladım bakalım yavaştan.

Off bende yazlık kışlık değiştircem ayakkabılıktan başladım onu yaptım kendim. Diğerlerini yapamıyorum eşimin gelmesi lazım. Yine de ön hazırlığa başladım bakalım yavaştan.

bende önümüzdeki hafta başlayacağım ufaktan hazırlıklara ,son ay hiç kıpırdayamam şimdi yapmam lazım ,sıcaklar çok bunaltıyor beni ,birşey yapasım gelmiyor o zaman..

Çok mu aç kaldın canım her zaman ki taktik limon ve çubuk kraker

Yaaa boyle okuyunca benim de hemen yikayasim geldi .Ama once odasi gelsin .Değilse iki emekli olur .Ordan oraya taşı vs .
Ben de geçen hafta yaptim canim cıktı. 3 saatimi almis saka gibi .Agirlastikca zor oluyor.Temizlik yasak ama duramiyorum annemin de gelme ihtimali yok .

Yapsan bi dert yapmasan ev çöpe dönüyor ben dağınığım derdim eşim benden de dağınık hiç temizlik takıntısı yok benim de yok valla yan gel yat osman bu gunlerimi çok arayacağım

Cantasıni hazırlayan anneler neler koydunuz paylaşırmısınız doğum yapalı 1 yıl olmadı ama unutdum ben ne gerekdiğni tam.

* 1 tane 5 li 1 tane 10 lu hastane çıkışı
* 1 tane ekstra yan çıtçıtlı zıbın takım
* 10 tane ağız bezi
* 20 li bebek bezi
* alt açma 4 adet canbebe
* bebek ıslak mendil 100% pamuk su
* bebek popo silmek için özel pamuk 1 paket
* 1 tane büyük muslin bezi
* 2 tane penye battaniye biri yedek (bunlar hastane çıkışında da olabiliyor zaten)
* pişik kremi
* 2 tane ekstra eldiven
* 1 tane bebek çorap (bulunsun diye)
Benim için ;
*2 tane gecelik ve bir sabahlık
* 1 tane terlik ( bir tane de refakatçıya alıcam anneme)
* makyaj malzeme (kalem,sade renk ruj,tarak,küçük cep ayna, makyaj silme pamuğu)
* göğüs ucu kremim lansinosh
* mesane pedi aldım 1 paket ayrıca bi kaçt tane de ped koydum
* bana ıslak mendil alkolsuz (terlersem daralırsam bulunsun)
* 2 tane kısa çorap

Bu arada bebeğimin ve benim gecelikleri set yapıp büyük tül keselere koydum ki dağılmasın.

Yazarken atlamış olduğum varmı bilmiyorum ama bunları koydum çantam hazır.

alt açma ne için gerekli tam olarak bir iki tane battaniye tarzı ablam yapmış bana ama tek kullanımlık olanlar mı daha kullanışlı? çiş kaka mı bulaşıyo?

Güzel olmuş canım oh artık rahatsın maşallah, diş fircası macunu, yüz temizleme jeli. ve kulanıyorsan özel bölge için jel bana ordakı kadın doktoruda önermişdi hata cıkarken receteye yazmışdı, ama benim yanımda vardı ve benim dikişlermi cok rahatlatıyordu. Senin kendi tercihin, nemlendiriciside koy doğum sonrası benim dudaklarım yuzum elim falan cok kurumuşdu. Bide doğum sonrası korse kulanmıycakmisin?

alt açma ne için gerekli tam olarak bir iki tane battaniye tarzı ablam yapmış bana ama tek kullanımlık olanlar mı daha kullanışlı? çiş kaka mı bulaşıyo?
Alt acmayı bende öneririm tek kulanımlıklar, cünki bebek yeni döğduğunda sik sik ve sivi ola biliyor kakası temizlerken o kadar hızlı olamıya biliyoruz.

Diş fırçası koymam mı daha önce ameliyat olmuştum narkoz alıp bişi yiyemeyince leş kokuyor insan. Koydum canım atlamışım yazmayı.. Bir de göğüs pedi koydum onu da yazmamışım. Sağolasın milana'cım.

NasilYarDiyeyim alt açma kullan at cinsinden. Bebek ilk kakasını yapacak kesin bulaşır. Baya yapıyor çünkü. Sen de al canım canbebe iyi yani idare eder

Korse aldım ama hemen kyllanılıyormu onu eve kullanırım diye düşündüm 1 hafta geçsin öyle kullanırım ama normal doğum olursa haklısın alayım yanıma. Milana firuze

Korse aldım ama hemen kyllanılıyormu onu eve kullanırım diye düşündüm 1 hafta geçsin öyle kullanırım ama normal doğum olursa haklısın alayım yanıma. Milana firuze
Ben ilk doğumumda ne gerek var yardımı olmaz falan diye okumuşdum takmadım ama bu sefer cok azda olsa yardımı olucaksa eğer, hiç cikartmiycam göbekli kalmak isdemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…