2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gayet yeterli bence canım. Bazı setlerde iç zıbın olmuyor iç zıbın konabilir yoksa. Emzirme sütyeni, makyaj malzemelerimiz :) ayna koyacağım ben.

Gayet yeterli bence canım. Bazı setlerde iç zıbın olmuyor iç zıbın konabilir yoksa. Emzirme sütyeni, makyaj malzemelerimiz :) ayna koyacağım ben.
Ay benimde bir an önce alıp canta hazırlayasım geldi ama bu gidişle 36 haftaya anca hazırlarım allahtan daha 13 haftam var 3 koca ay.

Ben ilk doğumumda ne gerek var yardımı olmaz falan diye okumuşdum takmadım ama bu sefer cok azda olsa yardımı olucaksa eğer, hiç cikartmiycam göbekli kalmak isdemiyorum.

Valla annelerimiz hep sarmış, yani korsenin bence faydası var. Ben herkesi dinler bana en faydalı olacak şeye mantık yürütürüm, işe yaramayan şeye de hiç de umurumda olmaz.

Herkes bişi diyor zaten ama en iyisini yine sen bilmelisin. Ben çok okudum dinledim bana uygun olanı tercih ediyorum.

Evet emzirme sütyeni de 2 tane koydum, ay ne unutkan oldum fil hafızasına sahip olan ben unutur oldum
Aynen, hafiften makyaj bana kendimi iyi hissettirir diye düşündüm :)

Ay benimde bir an önce alıp canta hazırlayasım geldi ama bu gidişle 36 haftaya anca hazırlarım allahtan daha 13 haftam var 3 koca ay.

Ben tez canlıyım yaz tatilinde bile 15 gün önceden bavulum hazır olur :)

Aynen en güzeli hem benimle doğum yapıp korse takanların hiç karnı kalmadı spor falanda yapmadı, ben doğum sonrası günde 70-100 mekik cekdi cok faydasnı göremedim acıkcası, ama bu sefer mekikde cekicem emzircemde sağlıklıda veslenicem korsede giycem 2 cocukta bakcam umarım zayıflarım inşallah.

Ha bide onu söyluycem ben kizima hamileyken dr yeni doğum yapmiş biri geldi hamilemisin diye sordum cok göbeği vardı ve dr korse kulan dedi o kadar okumuş bir bildiği vardır elbetdekı oyle dedi.

Zayıflarsın canım, sen de yapabileceklerini biliyosun bak işte. Zaten çocuklarda yorar, nasıl mutluysan -sağluğını da önemseyerek tabii- öyle yöntem uygularsın.

Zayıflarsın canım, sen de yapabileceklerini biliyosun bak işte. Zaten çocuklarda yorar, nasıl mutluysan -sağluğını da önemseyerek tabii- öyle yöntem uygularsın.
Kımse benim eski kiyafetlerime gireceğmi düşünmüyor, moralmi bozuyorlar ama ben pes etmiycem ve genc kızkı formuma donücem hem berki doğum kilolarmizida birlikde veririz gerci en kilolunuz benimdir muhtemelen ama sizinde vermeniz gereken 1-2 kılo olucaktır.

Bende dogumdn 2 ay sora kullnmay bsladim sezeryanliydim inn cok toparlio kizlrrr tecrubeyle sabittir yni

Kızlar yarın dış çekim yapacağız balon aldım bebisin ayakkabılarını alacağım aksesuar olarak başka ne alabilirim bi fikriniz varmı yoksa bunlar yeterli mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…