2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yarın dış çekim yapacağız balon aldım bebisin ayakkabılarını alacağım aksesuar olarak başka ne alabilirim bi fikriniz varmı yoksa bunlar yeterli mi acaba ?
Ayy bizimde haftaya pazartesi ben kendime tane belime kemer hazırlıyorum. Balonların ipine kalpler kesicem simli süslü olması için. Karatahtalarım vardı düğün çekiminde kullandığım onlara birşeyler yazıp kullanmayı düşünüyorum. Bebeğin tulumunu birkaç parça eşyasını ipe asmayı düşünüyorum. Eşimle benim çocukluk fotoğrafımı çerçevelettim onları kullanacağım . Yanına da kızımızın ultrason fotoğrafı 

Teşekkürler teyzeleri :))

Sağol bilgi için, sıcak mıcak kullanıcam canım :)
Bende inşallah çok korse baktım netten ama bacaktan göğüslere kadar saran var, sadece beli saran var, bel ve kalçayı saran var hangisi daha iyi olur seçemedim sen nasıl önerirsin

Kızlar yarın dış çekim yapacağız balon aldım bebisin ayakkabılarını alacağım aksesuar olarak başka ne alabilirim bi fikriniz varmı yoksa bunlar yeterli mi acaba ?
Usg görüntüsü ve yenidogan kiyafetleri .Mandalla asip bir ucundan anne bir ucundan baba tutuyor ya .Bir de cekimin nerde olcak kimle anlastin canim ?

Bende inşallah çok korse baktım netten ama bacaktan göğüslere kadar saran var, sadece beli saran var, bel ve kalçayı saran var hangisi daha iyi olur seçemedim sen nasıl önerirsin
Canım daha önce hiç kullanmadığım için tavsiye edebileceğim bir tecrübem yok ama benim kalçalarım normalde de dolgundur, hamilelikle beraber daha da büyüdü kilodan dolayı. O yüzden Kilot gibi giyilebilen göğüse kadar çıkan korse aldım ben. Baya da sıkı bişey.

Eğer bölge olarak kalçanda kilo alımı yoksa bence bel üstü korse de olabilir.

Sicakta onu takabilcek misin ben bel üstünü düşününce bile daraliyorum

Benim bi karnım sivrildi çıktı ama bellide olmaz sarkmasın oram buram :) üff ben sütyen takamayan insandım o nemde nasıl duracağım korseyle Allah yardımcımız olsun artk ne dym

Mesajları okuyamadım, desteklerimiz dualarınız için hepinizden Allah razı olsun. Okadar emzirme ve sütüm gelsin normal doğurayım diye gebe okuluna gittim. Şimdi sütüm kesilsin diye ilaç alıyorum. Sağıp çöpe atmak okadar acıki. Bugün yavrum kucağımda 3 saat edirneden istanbula yolculuk yaptık. Kucağımdan çok zor verdim.. bu acıyı rabbim size yaşatmasın inşallah.

ahh içimi yaktın.. Rabbim sabır versin.İnşallah sizede bidaha yaşatmasın..

Inan aglayarak oludum canimm.... Allahim sabrinizi versin insallah.... tekrar dualarim seninlee bu sureci Allah kolay atlattirsin esinle sana....

Sicakta onu takabilcek misin ben bel üstünü düşününce bile daraliyorum
Geçen yıl sıcakta spora gidip hammal gibi ağırlık kaldırıp fitness koşu yüzme yapan ben onu da yaparım yeter ki vücudu toplasın canımcım :))
kızlar minişiniz kalp atışı ritminde hareket ediomu? 2 - 3 dk sürüo arada karnımı çalkalıo sonra aynı ritimde devam edio.hıçkırıkmı yoksa o
Bende de oluyor o , sonra karnımı çalkalayıp sollu sağlı oynuyor sonrada yer değiştiriyo gibi kayıp uyuyo canım.. Hıçkırık olmalı çünkü ritmik atıyor içerde baş tarafı..

Allah gani gani sabır versin size canım.
Eğer içini ferahlatıcaksa, tabii doktoruna da danışarak sütlerini biriktirip bir bebeğin süt ihtiyacını karşılayabilirsin ama bu önerim ne kadar doğru bilemedim canım. Maalesef her acı o kadar farklı ki sadece onu paylaşmak istiyorum. İçini ne ferahlatır sen cok daha iyi bilirsin.

Son düzenleme:
Kızlar bugün minicity ve civil'e gittik Ankara'da. Buradan bazı şeylerin fiyatlarını soran arkadaşlar aklımda kalmış. İpeksi marka 10lu hastane çıkışı vardı indirimde, 39,50ye inmiş (şaşırtıcı derecede düşük biliyorum). Civil'de de bahar kampanyası diye bazı uyku setleri 79,90a inmişti. Websitelerinde yok bunlar ama Ankara'dan almak isteyen olur belki diye paylaşmak istedim. İlginç bir şekilde mağazaların içinde olan indirimlerle websiteleri aynı olmuyor, geçenlerde de böyle bir örnek görmüştüm, aklınızda olsun

Eger yaninda olsam sana sımsıkı sarılıp senle ağlamak isterdim .Cok cok üzgünüm. Rabbim icindeki yangini dindirsin. Dayanma gücü versin .Meleklerin cennete uçtu. Insallah yeniden anne olursun onu bağrına basarsın. Sen onlar icin her seyi yaptin Rabbim nasip etmedi ne denir ki

O zaman masallah sana .Yazin ölü balik gibi oluyorum tansiyon ,burun kanamasi filan.Hatta evden cikmayinca bile çarpıyor sicak beni .

Canım ebeye sordum bu süt bağısıyla ilgili bana geri dönecek. Bugün yollarda sağdıklarımı atmak zorunda kaldım.

Canım ebeye sordum bu süt bağısıyla ilgili bana geri dönecek. Bugün yollarda sağdıklarımı atmak zorunda kaldım.

Tamam canım, sen nasıl istiyorsan. Eğer oldu ki devam etmeye gücün kalmadı yine ilaca dönme durumun olur mu onu da sor istersen doktoruna ya da ebeye. Bağış için site varmış sanırım ben de araştırırım senin için, sana da mesaj atar paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…