2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım sana çok büyük sabır versin. Ne desem boş.. Cennete 2 melek gönderdin. İnşallah acın zamanla hafifler...

Canim eger evinde kendini kötü hissediyorsan bir süreliğine uzaklas esinle birlikte .Imkanin varsa tabii .Abimle yengemin yillar once 9aylik bebegi anne karnında öldü .Bebeği hiç görmedikleri halde cok zor atlattilar.Ama Rabbim 2 evlat daha nasip etti .Senin acın cok daha fazlasi. Yüzleri hafizana kazındı .Senle mezara kadar gidecek. Ancak kendini de düşün lütfen bırakma kendini küsme hayata .Rabbim yeniden nasip etsin .Eğer buraya girdikçe kendini bir nebze iyi hissediyorsan yaz ,paylas ama üzüleceksen burdan da uzaklas .Gercekten yaninda olmayi cok isterdim .Ama yazmakta bile zorlaniyorum.Kiz kardeşimsin gibi üzgünüm .

Ahh cnm okudukça içimden bir parça koptu ınan düşünmek bile kahrolmaya yetiyorken sız yaşadınız Rabbim sabrınızı artırsın keşke dıyecek bir şey olsaydı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin

Şuan içim parçalandı resmen Allah bi daha böyle acılar yaşatmasın inşş hep mutlu olun..

Evet kıyafetleri düşündüm onlarda alayım

Usg görüntüsü ve yenidogan kiyafetleri .Mandalla asip bir ucundan anne bir ucundan baba tutuyor ya .Bir de cekimin nerde olcak kimle anlastin canim ?
Canım makine aldık tanıdıktan kendimiz Çekicez kelebekler vadisi Sille japon park şuanki düşüncemiz zaten başka yer yok :)
Allahım güç kuvvet ,sabır versin sana canım benim yanında olup destek vermek isterdim

S Shezofren88 tam benim yapacağım sey. Makinem var ama acaba mi diyordum. Yok yok kesinlikle buna para vermeyeceğim. Sadece baskı yaptircam tanidik fotocudan ucuza denk getircem.Yahu o kadar cok para gidiyor ki kendimi simartacak para kalmiyor elimde .
Sen de cok iyi yapmissin.

canım valla gerçekten çok para gidiyor ona verene kadar neler alınır neredeyse bebek arabasi parası hem fotoğrafçı olursa rahat olamıyorum ben düğünde bile fotografci adamı sevmedim diye rahat poz veremedim en iyisi kendi arkadaşlarımla rahat rahat Gülerek eglenerek çekmek

Cok fena sayılmam ben de .Mezuniyet ve düğün cekimi yapmistim bir zamanlar. Iste makineyi karşı tarafa anlatma kismi var. Uygun arkadas düşünüyorum. Ya bir de ben arksdas hatrina bir fotocuyla görüşmüştüm. Adam israrla 35ten sonra degilse bi esprisi yok demisti.Gercekten de su an göbeğim yok beklerken sicaklar bastıracak iyice.

bizde pek anlamayizda işte olacak bi şekilde :)) ben baya ağırlaştım şimdi yapılmazsa bidaha sanmiyorum cekilebilecegimi çünkü 10 dk ayakta duramiyorum desem yeri ve protein kaçağı çıktı ondan dolayi ayaklarımda şişiyor umarım dayanabilirim

Cnm benim Allahim sana ve esine peygamber sabri versin, oda evlatlarini kaybetmisti, evlat acisi hic bir seye benzemiyormus, ben 1 dusuk yasamistim aylarca kendime gelemedim, benimki devede kulakmis anladim, sen gordun dokundun, umitle bekledin, Allahim sabrini daim etsin, bu acilari zamanla hafifletsin, saglikli evlatlar nasib etsin, kalbim ve dualarim seninle Neslim diledigin zaman yaz icini dok rahatla ne olur...

Dinlene dinlene cekersiniz vakit cok .Iyi eglenceler canim bizle de foto paylas.

Gunaydin kizlar erkenden uyandim .Birseyler atıştırıp misafir icin yemeklerin bir kısmını halletmeyi düşünüyorum.

Günaydın kızlar,
Ben yine sabahın köründe uyandım pazar pazar. Artık böyle olacak herhalde alışayım bari :)

bu acının tarfifi yok bu çok büyük bir imtihan senin için sabır dilemekten başkası gelmiyor elimizden.Yüce Rabbim en kısa zamanda kucağını tekrar doldursun inşallah,bizim içimiz yangın yeri seni düşünemiyorum bile

Uyanır uyanmaz mide bulantısı yaşayan var mı. İlk aylarda bile yasamadım bunu

Günaydın kızlar iki gündür yazdıklarınızı okuyamadim umarım herkes iyidir. Benim iki gündür ara ara başım ağrıyor. Bu gece de camasirimda iki parmak kadar bir alanda islaklik gördüm pijamamada geçmişti. Sonra birsey gelmedi. Bebeğim hareket ediyor ama önemli midir acaba doktora gitmelimiyim ? Eşimle tartismistik uzuntuden mi oldu diye de düşünmeden edemiyorum

Allah sana sabir versin canım en büyük acıyı yaşıyorsun, umarım bu acının mükafatni kat ve kat alırsın, allah bi daha bu acıyı yaşatmasın sana kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…