2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bebek arabası ne aldınız? Kaliteli bir ğrün arıyorum. Travel sistem alacağım sanırım. Bebek 2 aylıkken amerıkaya gocecegız ama yıne de 2 ay içinde lazım olacak gibi..

Allah yardımcınız olsun, size ve eşinize sabır versin

Off bende yazlık kışlık değiştircem ayakkabılıktan başladım onu yaptım kendim. Diğerlerini yapamıyorum eşimin gelmesi lazım. Yine de ön hazırlığa başladım bakalım yavaştan.

Of kuzum bende dün onları yaptım
Koltukların alt8na koyulcak
Sagolsun eşimde yorgun geldi.
Ben yardım istedim uyucam dedim.
Yat uyu o zaman dedi.
Bisey yapmamı istemiyor ona da bulaşmami istemiyor. Bu aralar çok yoğun.

Bende kararsız kaldım o yüzden. gözümle görüp bakamadığım için. Kampanya diyor ne kadar sağlam bilemiyorum :/
Canim nacizane fikrim bunlara bu parayi vermek yerine icinden en elzem ihtiyaclarini kaliteli saglam olan bir sey al .Bunu alcan icinden çoğu dandik cikacak paran çöp .

Canim nacizane fikrim bunlara bu parayi vermek yerine icinden en elzem ihtiyaclarini kaliteli saglam olan bir sey al .Bunu alcan icinden çoğu dandik cikacak paran çöp .
Haklısın canım öncelikli olanları alsam yeter bana zaten bugun hastane çıkışı ve kıyafet siparişi verdm yavaştan burda da almaya başlarım zıbını vs. Beşik olarak park yatak mı almıştın sen? Nasıl bişey tavsiye edersin?

80 lik sallanir buyuyen besik aldik .Takimin icinde .Henuz kurulmadi .Herkesin beklentisine ,butcesine ve odanin durumuna gore tercihler degisir bence. Mesela herkes park yatak övüyor ama ben gözüme hitap etmediği için istemedim .Sepet besik cok istiyordum ama kisa sure kullanacagim seye 700 800 tl vermek sacma geldi ondan da vazgectim .

Aynen bende o beşikten alacağım eşim resmlerini gosterip duruyor yanımda :) . Bebek için oda yapmıyorum dolap vs almycam. Fazla masraf yapmadan öncelikli ihtiyaçlarımızı alacağım. Ayy hayırlısı olsun zor işmiş

Kızlar afedersiniz ama size bişey danışacağım
Eski sütyenleriniz size oluyor mu.
Bana cup olarak olmuyor küçük geliyor.
Emzirme sutyeni mi alıp kullanayim napayım kaç beden almalıyım normalde 85 fln kullanıyorum

Bir kac ay once bir beden buyuk kullanmaya basladim sorun yaşamıyorum canim .Ama emzirme sutyeni nasil olur bilemedim su an icin

Kolay gelsin canim .Arada yaz :)

Canim pijamana kadarda gectiyse çok geldi demekki su ise takip gerektirir doktoruna gittiğin zaman bu durumu soyle bol bol su iç

Cnm benim sudyenlerde küçük oluyor ama içlerinde büyük olanlarda var, ben bütün gün evde olduğum için açıkçası evde südyen takmıyorum, daha rahat ediyorum. Ama dışarı çıkarken büyük olanlardan takıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…