2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar makul fiyatlı bebek kıyafetleri satılan hangi siteleri biliyorsunuz özellikle hastane çıkışı için, bebek kıyafetleri bakinirken özellikle 2li takımlar daha çok karşıma çıkıyor hastane çıkışları da internette çok uçuk fiyatlar gördüm çok fazla ayakta kalamiyorum fazla dışarda gezemiyorum bir kısmını internetten halledeyim diyorum da

10 lu lar pahali 5 li tercih edebilirsin .Instagramda sedeflikoza missmodish melikeninsirindukkani na bakabilirsin

İfşa olmamak için anca bunları yükleyebildim :)) çok fazla olmasada hamile fotoğrafım yok demeyeceğim :)

Eklentiler

• 20180429_173318.webp
    46 KB · Görüntüleme: 126
  • 20180429_173223.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 119
  • 20180429_173146.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 118
  • 20180429_173104.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 119
kızlar eşimin her hareketine şüpheyle yaklaşıyorum dizimin dibinde sürekli halbuki ama paranoyaklık yapıyorum galiba hamilelikten midir

Canım benim, kalbim o kadar acıdıki, allak bullak oldum resmen. Allah sabır versin, bir daha yaşatmasın böyle acılar

Bir kac ay once bir beden buyuk kullanmaya basladim sorun yaşamıyorum canim .Ama emzirme sutyeni nasil olur bilemedim su an icin
B Bugunneselibirgun Ben emzirme sütyeni alıp giymeye başladım bile nasılsa emzirmeden sonra eski haline dönecekler almışken işe yarar birşey olsun dedim. Sütyenleri pentiden aldım.

Canım ben hepsini ankaradan minicityden aldım fiyatları uygundu internet siteside var bakmak istersen

İfşa olmamak için anca bunları yükleyebildim :)) çok fazla olmasada hamile fotoğrafım yok demeyeceğim :)
Masallah cok tatlis .Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
B Bugunneselibirgun Ben emzirme sütyeni alıp giymeye başladım bile nasılsa emzirmeden sonra eski haline dönecekler almışken işe yarar birşey olsun dedim. Sütyenleri pentiden aldım.
Ben de aldim hastane cantasina girmeyi bekliyorlar

humabebe instagramda bir bak istersen

Nasıl yani? Anlamadım ama hamilelikte çok hassas olunuyor belki ondandır.
Yani aldatıyor mu aldatır mı tuvaletten niye geç çıktı biriyle mi konuşuyor bensiz dışarda neden yürüyüş yapıyor işten 5 dk geç geldi kimle konuşmaya daldı vs gibi... İstemeden surat yapıyorum hiç hoş bir şey değil kıskanç şüpheci olmak böyle değildim ben

Yaaa oluor canimm oleee benim esim asiri kiskanctirr ben ole deildim bende bu aralar benle cikmayinca kotu giydiriorum ben yanindayken iyi giy diorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…