2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Derin mevzular işin içinde olmadan konuşmamak lazım tabi. Sende zaten tam şüpheleniyorum diyemiyorsun. Umarım demeni gerektirecek birşeyde yaşamazsın.

Ben burdayım cnm, yazıyorum arada :) son hazırlıklarla uğraşıyorum. Birde evde boya badana :) bebişe hazırlık bitmiyor
Masallah kolay gelsincanim
Canim evham yapma. Bu takıntılar seni yer bitirir .Bir donem ben de sen gibiydim .kafamda kurdukca kuruyordum .Sonra bunaltiyordum niye açmadın kimle konusuyordun ofiste kim var vs .Boyle yapınca ortada bir sey yoksa bile adamin aklina dusurme ihtimalimi düşünüp cenemi tuttum. Mesela su an ben evde oturuyorum o maca gitti .Bir donem cok bunaltmistim patlamıştı. Simdi cok sukur her sey olmadi gerektigi gibi.

Kizlar kaburgasi agriyan varmi batiyor resmen dogrulamiyorum, doktorumu aradim çocuğun kemikleri gelişiyor batma olur dedi. Dayanamazsan ortopediye git dedi yada yarın gelince bende bakarım dedi.

Allah sabir versin ne denirki acinizin tarifi yok.Meleklerinle birgün buliscaksiniz elbet.

Kizlar kaburgasi agriyan varmi batiyor resmen dogrulamiyorum, doktorumu aradim çocuğun kemikleri gelişiyor batma olur dedi. Dayanamazsan ortopediye git dedi yada yarın gelince bende bakarım dedi.
Çalıştığım dönem sırtım çok ağrıyordu ve sağ kaburgam sabahtan akşama kadar ete batıyordu öne doğru eğilerek çalışmak zorunda olduğum için. Ortopediye gittim sadece boş boş baktı yüzüme bir sürü agri kesici yazdı yapamayacağım bir kaç hareket verdi gönderdi. Bir şey yapabileceklerini sanmıyorum belki magnezyum kalsiyum falan işine yarar ama onu da Dr verir tavsiyeyle olmaz tabii

4 gündür agriyor ama 1 saat önce öksurunce resmen kitlendim. Eşim masaj fln yapıyor ama banamisin demiyor. Duş iyi gelirmi acaba ya.

Ben üçüncü aydan beri balensiz sütyen kullanıyorum canım. Emzirme sütyeni olarak aldım ilerde de kullanırım diye. Normalde 80 takıyordum şimdi 90 oluyor bana.

zeyneppk Y Yamurr_ teşekkürler kızlar dediklerinize de bakicam mutlaka, zaten bu ara hep internetten bakıyorum inşallah istediğim gibi bulurum

Tamam canm bende alırken dikkat ederim buna

Kızlar kışın bir battaniye başladım bebeğe vakit bulamıyorum örmek için. 3. Yumağa geçtim daha bir yumak daha örülmesi gerek
Ben bir tane yaptim hatirlarsan bir tane de tavşanlı baslamistim .Bir yumak arti tavsanlarin örülmesi gerekiyor .Ustune hirka ve yelek bitmiyor .Kışın iyi örmüşüm of of
Evett canimm bencedeee :) bizimde 4 8 karisik 1988 esim 1994 ben 2014 ilk oglum 2018 nasipse ikinci oglum....
Sen 94lu musun bebegin olunca nedense daha buyuksun saniyordum benden 2 yas kucukmussun :)))

Ewet canim erken anne oldum :)

Ben üçüncü aydan beri balensiz sütyen kullanıyorum canım. Emzirme sütyeni olarak aldım ilerde de kullanırım diye. Normalde 80 takıyordum şimdi 90 oluyor bana.
Benide rahatsız etmeye başladı normalde kullandıklarım ondan değiştirme zamanı geldi sanırım

Evet hatırlıyorum canm
Benimde canım sıkılıyor.
Iki dk orsem iki dk başka bişey yapmak istiyorum çok sıkılgan oldum.
Eşim işteydi bugün.
Normalde hergun okula gidip gelirken birden evde durmaya alisabilcekmiyim çocuk varken emin değilim.
Çok sıkıcı evde durmak. Biseyler yapayım diyorum bu seferde agrim başlıyor.
Sıkıldıkça biseyler yiyorum su içiyorum
Sadece Bunlarin bir zahmeti olmuyor çünkü

Canım Rabbim sabırlar versin eşine ve sana çok zor bir durum mesajlarını okuyunca benim içim yandı ağlamaktan bir hal oldum Rabbim sizlere dayanma gücü versin cennette en güzel mertebede buluştur sun sizi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…