2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ala ala niye oyle yaptiki acaba, gecmis olsun cnm ins hemen gecer ac karnina miden bayildi,ee kan sekeride firliyor tabi..
Biraz kendime geldim ayy gözlerimin önüne yıldızlar indi resmen :) biraz yürüyünce açıldım son kanımı da verip kurtulacağım inşallah. Bebişimiz 1100 gram olmuş eli yanağında keyif yapıyodu :))

Kızlar kandiliniz mübarek olsun.Bebeklerimi görmeye gidiyoruz şu an yoldayız.insallah güzel haberlerle döneriz.yavrularimin durumu su an stabil.dün pazar die göstermediler.Allah bizim gibi küvöz yolu bekleyenlere yardımcı olsun.size de zamanında sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.Nolur bize de dua edin sağ salim çıkalım. Bebek isteyenlere de tez zamanda sağlıklı evlatlar versin Rabbim.

Canm bende remedy hospitale gidiyorum bölge hast hakkında pek iyi şeyler duymadım ilgisiz olduklarını duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum
Sen hangi doktor a gidiyorsun canim hemsirelerle hic gorusmedim ben doktordan memnunum ama normal dogumda ebenin payi daha buyuk oldugu icin hemsireleri merak ediyorum

Uyku seti taçtan bakiyorum bir tane de yedek nevresim alarim .
Kızlar eltim doğuma girdi kolay geçsin diye dualarınızı beklıyorum adı ayşe dua eden herkesten Allah razı olsun şimdiden :)
Allah bir avazda kurtarsin insallah
Rabbim bu mübarek gunde guzel haberler almanizi nasip etsin .Bebeklerin iyilessin ve 2 kisi çıktığınız eve 4 kisi dönün insallah kuzum

Aklımız, kalbimiz, dualarımız sizinle canım. Bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine her geçen gün bebekleriniz biraz daha iyi olurda sağlıkla kucaklayıp götürürsünüz yuvanıza. Allah yardımcınız olsun. Cümlemize yardım etsin evlat acısı vermesin Rabbim.

Insallah bu da iyi olur bende dogumhanesi iyi bi yer ariyorum kendime iste ilk dogumumda cok zorlandim

Sen hangi doktor a gidiyorsun canim hemsirelerle hic gorusmedim ben doktordan memnunum ama normal dogumda ebenin payi daha buyuk oldugu icin hemsireleri merak ediyorum
Ben uzay lebe'ye gidiyorum canm bide bi kaç sefer şükran türk e girdim oda çok ilgiliydi saolsun evet hemşireler daha önmli remedy her yönden danışman hemşire asistan doktor bu yönden ilgili bna göre hamileliğimin başından beri oraya gidiyorum

Merhama herkese, kandiliniz mubarek olsun, bu haftaya hasta başladım ben, dün hem komşum olan görümcem hemde kv alışverişe cikdi kızımda diş cıkarıyor 2 si aynı anda, bütün gün bahcede güneşin altinda dolaşdırıp durdum ağlamasın diye, bide üsdüne diğer görümcem 3 yaşındakı oğlunu bana burakıp alışverise cikdi yemek 2 cocuk ev falan baya yoruldu, sonrada geldiler duşa girdim evde misafir var diye sacımı bile kurutamadım, gitikden sonrada temizlik yapdım ortalık savaş alanına dönmüştü, bu günde hastalık iş güç ve kızım ben bitim ayakta duracak halım yok resmen.

Kızlar bebek sabahtan beri hareket ediyor ve ağrı da veriyor bana aşağıya da vuruyor ağrısı cikacagi yere yani onemsemeli miyim? Sanci mi bu sizce

Bu glikoz beni bi tuhaf etti suratım bembeyaz oturuyorum 11de açlık kanını verdim birazdan yine kan vereceğim etkisi ne zaman gçeer bunun içim daralıyo durup durup
Tansiyonun düşmüş olabilir canım benimde öyle olmuştu berbat bir şekilde geçirmiştim o günü

Kızlar bebek sabahtan beri hareket ediyor ve ağrı da veriyor bana aşağıya da vuruyor ağrısı cikacagi yere yani onemsemeli miyim? Sanci mi bu sizce
İKi gün önce aynısı bana oldu sanki çıkcak sandım resmen korktum, çok rahatsız ediciydi ,baya sürdü sonra geçti ama ara are oluyo yine

Dogum ucretleri muayene ucretleri falan nasil peki

Tansiyonun düşmüş olabilir canım benimde öyle olmuştu berbat bir şekilde geçirmiştim o günü
Gercekten çok zormuş yemek yedik eve geldik uzandım vallahi bide daraldım ki nasıl... senin sonuçlar nasıl çıkmıştı 1 saat sonra sonucu almaya gideceğiz tekrardan

MasaAllah cnm melegine bende cumartesi gidicem meraktan catliyorum

Z Zelichka bugunun hurmetine hayirli haberlerle don ins kalbimiz dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…