2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güzelmiş gercekden, fiyatda iyi doğum ücreti, şehirden şehire üljeden ülkeye değişiyor sanırım.

Ben karaca home uyku seyi aldım english home ve lcw home danda nevresim takımı aldım canım

Gercekten çok zormuş yemek yedik eve geldik uzandım vallahi bide daraldım ki nasıl... senin sonuçlar nasıl çıkmıştı 1 saat sonra sonucu almaya gideceğiz tekrardan
Yemekten sonra iyice fenalık basmıştı beni doktor randevumda o gündü randevu saatine kadar dışarda oturmuştum sıcak basmıştı hep kafamı kaldırcak halim yoktu doktor yanına girdiğimde tansiyonum 9a 5 ti. Yat dinlen hiç kalkma canım. Şükür iyi çıkmıştı benim sonuçlarım bir sorun yok demişti doktorum

Yaptrsak bi dert yaptırmasak bi dert işte inşallah bebeğe zararı olmaz. Dinleniyorum canım tesekkür ederim soluma yattım ayak altı yastık daha ne :)

şimdi karacaya bakıyorum bende uyku seti almıcam sadece nevresim takımı istiyorum 2 adet alıcam güzel birşey bulabilirsem tabii
Güzel nevresimlerde vardı canım benim hoşuma gitmişti. bende tek nevresim alcaktım ama kv aldı almışken uyku seti olsun dedi öylelikle aldım
Yaptrsak bi dert yaptırmasak bi dert işte inşallah bebeğe zararı olmaz. Dinleniyorum canım tesekkür ederim soluma yattım ayak altı yastık daha ne :)
Valla ya İnşallah olmaz canım . Oh ne güzel bebişte hareketlenme var mı şekerden sonra benimki hareketsizdi o kadar şekere hiç tepki vermedi annesi gibi şekerle arası olmayacak galiba

kızlar bebek arabasını siyah almayı düşünüyorum sizce kullanışlı olurmu ?

1 ay sonra ilk defa evden çıktım gerçi hastaneye gittim kan uyuşmazlığı iğnesi, tahliller ve nst için. Ama sürekli evde olunca sanki partiye gidiyormuşçasına sevindim. Gerçi hastanede canın çıktı çok kalabalıktı. Gene de insan ufak şeylerle mutlu oluyor. Hazır pijamalarımı çıkardım diye foto çektim bu da benim ikiz göbüşü.

maşallah canım

Maşallah ☺

Maşallah subhanallah

Kızlar bebek sabahtan beri hareket ediyor ve ağrı da veriyor bana aşağıya da vuruyor ağrısı cikacagi yere yani onemsemeli miyim? Sanci mi bu sizce
Geçen gece bende de oldu hatta ayakta durduğumda aşırı sancılar girdi ilk başta sadece sancı zannettim ama oturunca farkettim bebeğin sertçe hareketinden dolayı olmus o ağrılar sancılar ben de çok korktum ama yanıma su aldım 1 lt kadar sık sık içtim yarım saate hafiflemişti baya ama ara ara yine de hafiften sancı gibi oluyordu sanki bebek kafasıyla alt kısmımı oyuyordu gibi çok değişik bir ağrıydı neyse gecti çok şükür ama arada hafiften gün içerisinde bir defa da olsa küçük sancı gibi oluyor , sen de otur dinlen bir müddet kalkma gozlemle bakalım hem doğum sancısı biraz adet sancısına benzer ama bendeki hiç bir ağrı yokken aniden sancı saplanması gibiydi diye doğum sancısı olmadığını anladım

Kızlar benim Istahimda hiç değişiklik olmadı bu yüzden de 3 4 kilo aldım sanki hamile degilmis gibiyim sadece nadir şekerim düşüyor canım o zaman kek istiyor normal mi sizce?

Tü tü tü masallahhh barekallah

Kızlar benim Istahimda hiç değişiklik olmadı bu yüzden de 3 4 kilo aldım sanki hamile degilmis gibiyim sadece nadir şekerim düşüyor canım o zaman kek istiyor normal mi sizce?
AY canım ne güzel keşke benim iştahım gitse bu aralar bi açıldı ki deli gibi yiyorum. Bebek iyiyse bi sorun olmaz çünkü fazlasını biz alıyoruz

Kaç haftalık cnm bebişin bnde bugün kontrole gttim 1150 gram olmş iri olcak dediler doğuma kadar 3800 olurmş şekerden korkyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…