2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç haftalık cnm bebişin bnde bugün kontrole gttim 1150 gram olmş iri olcak dediler doğuma kadar 3800 olurmş şekerden korkyorm
Ben 27 +3 günlüğüm. 2 gün önce doktora gittiğimde bebeğin kilosu 1400 gr çıktı. Ben de şaşırdım. Bence yanlış ölçtü buradaki doktor. Gebelik şekerine bağladı çocuğun kilosunun fazla olmasını. Hatta çok hareketli dediğimde, amniyotik sıvı yine şeker hastalığından dolayı fazla, o yüzden bebeğin hareket yeri bol dedi. İşin garibi, bugün iş yerindeki doktora şekerimi ölçtürdüm 91 çıktı :) Tokluk şekeri hem de. Türkiye'de 180 çıkmıştı.

Kıpır kıpırdı canım kan verirken birden vurunca ay deyip irkildim birden :)) bende hamilelikten önce şekere pek bi düşkündüm gebe kalınca ekşi delisi oldum şimdi bide bunu içtimya şeker görmek bile istemiyorum 64le hamile kalmıştım bugun 71 çıktım doktorum çok kilo almışsın karbonhidratı kes diyor çıldırcam görenler bi karnın var diyo arkadan bakınca hamile olduğum bile anlaşılmaz boyum 1.70 psikolojimi bozdu doktor yarından itibaren küçük çapta diyete başlycam

Kızlar benim Istahimda hiç değişiklik olmadı bu yüzden de 3 4 kilo aldım sanki hamile degilmis gibiyim sadece nadir şekerim düşüyor canım o zaman kek istiyor normal mi sizce?
Bence normalı o, ben şimdiden 9 gecdim, kızımda iştahim cok artmişdi 22 kilo almişdim ama bi faydasnı gormedim zarardan başka kızım 40+6 da 2850 gram doğdu, ama ablam hamileliği boyunca 10 dan az aldı son haftalarda dr diyet yapdırdı bebek fazla kilolu olmasın diye ana yınede 3850 gram doğdu.

Gebelik şekeri sendede mi var cnm bnm tokluk şekerim yüksek çktı yine bugün kan tahlilinde bebekde ondan mıı kilolu acaba anlmadm

Kızlar eltim doğuma girdi kolay geçsin diye dualarınızı beklıyorum adı ayşe dua eden herkesten Allah razı olsun şimdiden :)
Allahım yardımcısı olsun
Dualarimizdasin canım hayırlı haberlerle gel inşallah

Allah sana ve eşine sabır versin diyecek söz bulamıyorum rabbim tez zamanda sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin

Gebelik şekeri sendede mi var cnm bnm tokluk şekerim yüksek çktı yine bugün kan tahlilinde bebekde ondan mıı kilolu acaba anlmadm
Maalesef gebelik şekeri çıktı evet. Tokluk şekeri 180 çıkmıştı. 140 olması gerekiyormuş en fazla. Bana bebeğin kilosunun o yüzen fazla olduğunu söylediler. 27+3 üm ama bebeğin kilosunun 29 haftalık bebeğe uygun olduğunu söylediler. 2 haftam kaldı. Riskli gebelik olduğu için doğum iznine çıkıyorum. Heyet raporu alacağım ve 12 Mayıs'ta Türkiye'de olacağım Allah kısmet ederse.. Beni Türk doktorlarına emanet ediniz :)

ben bi takım zara home dan aldım bi takım prensesli LCW annemde pike takımı diktiriyor yeter sanırım şimdilik

amin inş canım güzel haberlerini bekliyoruz şu mübarek günde Allah sağlık versin inş tez zamanda evlerine gelirler

Ee şekerin için ne yapyosun peki doktr ne dedi
İnsanın kendi memlketi gbisi var mı ya :)

Ee şekerin için ne yapyosun peki doktr ne dedi
İnsanın kendi memlketi gbisi var mı ya :)
Diyet yapmamı önerdi. Zaten kilolu hamile kaldım. Tatlı ve hamur işi yemiyorum. Arada kaçıyor ama... Dün azıcık ucundan kek yedim.. Bir iyi geldi ki sormayın. Onun dışında bir şey yapmıyorum. Çayı bile şekersiz içeceksin dedi. Benim için imkansız bir şey. Az içiyorum zaten. Sen özel bir şey yapıyor musun?

Yani insüline falan gerek görmedi mi. Banada şimdilik diyet dedi bnde tatlı ve hamurişi yemyorm birde şeker ölçme aletyle açlk tokluk şekerimi ölçyorm 1 hafta dha ölççem eğer değerlerim yüksek çkarsa malesef insülin kullncakmşm

kızlar bebek arabasını siyah almayı düşünüyorum sizce kullanışlı olurmu ?
Ben bordo aldim .Cunku kumas garantisi vermiyorlar. Biraz detayciyim o konuda .Siyah cabuk solan bir renk .Ama bebek arabasini alio gunesin altinda gunlerce bekletecek değiliyiz ya o yuzden tercih edilebilir :)

Kizlarr bebisin tekmeleri canimi yakio ya sizdede oluo bayagi kuvetli vuruo kilo aldi galiba otururken yanlara vuruo istemsiz bi sekilde ayy die bagirtti beni ilk oglum bole acitmiodu demekki bu guclu kuvvetli olcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…