- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #33.621
Merhama herkese, kandiliniz mubarek olsun,bu haftaya hasta başladım ben , dün hem komşum olan görümcem hemde kv alışverişe cikdi kızımda diş cıkarıyor 2 si aynı anda, bütün gün bahcede güneşin altinda dolaşdırıp durdum ağlamasın diye , bide üsdüne diğer görümcem 3 yaşındakı oğlunu bana burakıp alışverise cikdi yemek 2 cocuk ev falan baya yoruldu, sonrada geldiler duşa girdim evde misafir var diye sacımı bile kurutamadım, gitikden sonrada temizlik yapdım ortalık savaş alanına dönmüştü , bu günde hastalık iş güç ve kızım ben bitim ayakta duracak halım yok resmen.
Bana da oluyor canımKizlarr bebisin tekmeleri canimi yakio ya sizdede oluo bayagi kuvetli vuruo kilo aldi galiba otururken yanlara vuruo istemsiz bi sekilde ayy die bagirtti beni ilk oglum bole acitmiodu demekki bu guclu kuvvetli olcak:)
Dimi ya zaten biz alioruz ihtiyaçlarını enazindan para verselr sen yine belki ihtiyaclar ciktikc alirsin oda aldiysan bebise onun taksitini odrrsin deee basil soliyceksin :)Ay sen nasıl dayanıyorsun ben okula gidip geliyorum yoruluyorum. Sen maşallah. Hiç anlayış göstermemişler keşke çocuklarına da kendileri baksalarmış.
Bana da oluyor canım
Benim ilk bebek vurunca tepki veriyorum açıkçası
..
Kızlar perşembe günü anneannemle pijama almaya gidicez..
Bir gecelik bir pijama alalım diyor.
Ekstra çocuğa da kendisi biseyler alçalmış.
Kaynanam da alcak.
Üvey annede alçak.
Yazık diyorum bu kadar şeyi nasıl giyicek ki o çocuk .
Keşke nakit olarak verseler daha hora geçer ama bişey de diyemiyorum
Dimi ya zaten biz alioruz ihtiyaçlarını enazindan para verselr sen yine belki ihtiyaclar ciktikc alirsin oda aldiysan bebise onun taksitini odrrsin deee basil soliyceksin :)
Hayırlısı olsun canim..Kızlar bebeklerimi gördüm bugün.şükür iyiler kötü bir haber almadık.ultrason çekilecekmiş tekrar insallah sonuçları güzel çıkar.yine de tehlike geçmedi, hersey olabilir diyor doktor.
Hepimizin zoruğu başka sen en azından eve para getire biliyorsun. keşke bende calışa bilseydim, ama eytimim yok ne yazıkı, yanı liseye kadar, bu halimle bile calışa bilirdim ama tek yapdığım evde cocuk bakıp yemek yapmak.Ay sen nasıl dayanıyorsun ben okula gidip geliyorum yoruluyorum. Sen maşallah. Hiç anlayış göstermemişler keşke çocuklarına da kendileri baksalarmış.
Bana da oluyor canım
Benim ilk bebek vurunca tepki veriyorum açıkçası
..
Kızlar perşembe günü anneannemle pijama almaya gidicez..
Bir gecelik bir pijama alalım diyor.
Ekstra çocuğa da kendisi biseyler alçalmış.
Kaynanam da alcak.
Üvey annede alçak.
Yazık diyorum bu kadar şeyi nasıl giyicek ki o çocuk .
Keşke nakit olarak verseler daha hora geçer ama bişey de diyemiyorum
İnsulin mii.. O kadar yüksek mi oluyor yani 180? hiç öyle birşey demedi ama.. Korktum şimdi.Yani insüline falan gerek görmedi mi. Banada şimdilik diyet dedi bnde tatlı ve hamurişi yemyorm birde şeker ölçme aletyle açlk tokluk şekerimi ölçyorm 1 hafta dha ölççem eğer değerlerim yüksek çkarsa malesef insülin kullncakmşm
Fiyatlar cok degismiyo galiba bolge de normal dogum 1900 denildi saglik personeli indirimi var birazda ortalama ayni fiuata dogum olacak galibaBenim eşimin işi dolayısıyla indirimli gidiyorum muayene 57veriyorum ama normli 70faln heralde normal doğum indirimli yine 1487lira denildi normali 1700sanırım ama emin değilim tek kişilik doğum odası ve hasta odası bu arada
Insallah daha iyiye gecer canim .Ne guzel görebilmissin .Hem sevinc hem hüzün .Ama bunlar da gececek bir gün.Kızlar bebeklerimi gördüm bugün.şükür iyiler kötü bir haber almadık.ultrason çekilecekmiş tekrar insallah sonuçları güzel çıkar.yine de tehlike geçmedi, hersey olabilir diyor doktor.
Aynn cnm hemen hemen aynı sanırım fiyatlarFiyatlar cok degismiyo galiba bolge de normal dogum 1900 denildi saglik personeli indirimi var birazda ortalama ayni fiuata dogum olacak galiba
Maşallah iyi görünüyor göbüş. Bebisler nasıl bakalım nst nasıl çıkacak haberlerini bekliyorum.Eki Görüntüle 2141787
1 ay sonra ilk defa evden çıktım gerçi hastaneye gittim kan uyuşmazlığı iğnesi, tahliller ve nst için. Ama sürekli evde olunca sanki partiye gidiyormuşçasına sevindim. Gerçi hastanede canın çıktı çok kalabalıktı. Gene de insan ufak şeylerle mutlu oluyor. Hazır pijamalarımı çıkardım diye foto çektim bu da benim ikiz göbüşü.
Çok sevindim inşallah iyiye doğru giderler toparlarlar. Maşallah miniklerine. Allah kuvvet versin, sağlık versin canım.Kızlar bebeklerimi gördüm bugün.şükür iyiler kötü bir haber almadık.ultrason çekilecekmiş tekrar insallah sonuçları güzel çıkar.yine de tehlike geçmedi, hersey olabilir diyor doktor.
Hepimizin zoruğu başka sen en azından eve para getire biliyorsun. keşke bende calışa bilseydim, ama eytimim yok ne yazıkı, yanı liseye kadar, bu halimle bile calışa bilirdim ama tek yapdığım evde cocuk bakıp yemek yapmak.
Güzel ola bilir hem bi yere gitdiğinde uyursa içi karanlık olur.
Bence siyah renk iyi canım. Bende siyah ve gri arasinda kararsiz kalmistim. Gri aldim ama siyahta gayet güzel
bende solarmı die düşünüyorum kızlar.ama bi parka yada bi çarşıya giderken çıkarırız dışarı arabamız varBen bordo aldim .Cunku kumas garantisi vermiyorlar. Biraz detayciyim o konuda .Siyah cabuk solan bir renk .Ama bebek arabasini alio gunesin altinda gunlerce bekletecek değiliyiz ya o yuzden tercih edilebilir :)
Ben kirmizi cok istedim ancak esim sevmedigi icin bordoya zor ikna ettim .Siyah bazi modellerde cok asil görünüyor.bende solarmı die düşünüyorum kızlar.ama bi parka yada bi çarşıya giderken çıkarırız dışarı arabamız var
Diyet verdi mi doktor peki? Yani ne yiyip ne içiyosun nelere dikkat ediyosun doktor ilaç vermedi mi?Evet yapldı tokluk şekerim 193 çkmştı 75 gramlk yaptrmştm 1 hafta tatlı ve hamurişi yemedm bugün kan verdim tokluk 170 çktı yine yüksek
Icerigine bak sls varsa alma canim .kızlar baby dream marka şampuan falan nasıl bilginiz var mı ?
tamam canım bakayımIcerigine bak sls varsa alma canim .
Canim nekadar dusuncesiz insanlarmis sen hamilesin zaten evin isini yemegi cocuklari sana yikip gezmeye gidiolar...Hepimizin zoruğu başka sen en azından eve para getire biliyorsun. keşke bende calışa bilseydim, ama eytimim yok ne yazıkı, yanı liseye kadar, bu halimle bile calışa bilirdim ama tek yapdığım evde cocuk bakıp yemek yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?