2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Fiyatlar cok degismiyo galiba bolge de normal dogum 1900 denildi saglik personeli indirimi var birazda ortalama ayni fiuata dogum olacak galiba
yüzyıl Hastanesi 2000 sezaryen tek kişilik oda bazı hastaneler spinal için ekstra ücret alıyor bu hastane almiyor

Kızlar bebeklerimi gördüm bugün.şükür iyiler kötü bir haber almadık.ultrason çekilecekmiş tekrar insallah sonuçları güzel çıkar.yine de tehlike geçmedi, hersey olabilir diyor doktor.
çok sevindim canım aklım sendeydi inşallah hersey daha iyi olacak

Öyle düşünme canım ben de öğrenciyim eve para getirmiyorum.
Ama hamileyken yüklerimizin eğer yapamiyorsak hafiflemesi lazim
Ne öğrencisisin acaba?
Benim işim sana bana göre zor ana eşime göre butun günü keyif yapmak demek. Ve aileme görede.

Kizlarr bebisin tekmeleri canimi yakio ya sizdede oluo bayagi kuvetli vuruo kilo aldi galiba otururken yanlara vuruo istemsiz bi sekilde ayy die bagirtti beni ilk oglum bole acitmiodu demekki bu guclu kuvvetli olcak:)
Artık buyuduler iyice bizim paşada çok hareketli uzandigimda karnım kımıl kımıl :) yan yatsam alttan dürtüp duruyor ayaklarını sert sert hissediyorum ama su an öyle çok ağrılı değil

İnsulin mii.. O kadar yüksek mi oluyor yani 180? hiç öyle birşey demedi ama.. Korktum şimdi.
Benimkide şeker yüklemesi yaptğmda 193tü her gün ölçyrm yüksek çkarsa 1 hfta snra ünsiln dedi bnde anlmdm insüln kullncak kadar mı yüksek

yüzyıl Hastanesi 2000 sezaryen tek kişilik oda bazı hastaneler spinal için ekstra ücret alıyor bu hastane almiyor
Ben kaç gündür bugunu bekliyorumki sorayım doğum fiyatını diye. Ama tamamen aklımdan çıkmış. Şu işide yapalım öyle soralım diye diye erteleyince unuttum gtti. Eve donerken aklıma geldi eşim doktoruma sormuş ben ultrason için hazırlanırken. Normal ve sezaryen aynı demiş dr. Ben ne yapacağım peki dedim 37.haftada belli olur o dedi. Nst cihazınada 35.haftadan sonra girecekmişim burda okuduğum kadarıyla 30dan sonra başlanıyo diye biliyordum

Bir şey diyemiyorum ki, bir sözüm hemen kotu bir insan olduğmu düşünmelerne yeter, ama gercekden cok zorlandim cocuk ayakabi giydir diyor, kızım kucağımda karnım burnumda eğilip onun ayakabisni giydiriyorum. Gercekden cok yoruldum ama bi teşekur eden bir yana dursun arıyıp nerde kaldınız demem suc oldu.

Benimkide şeker yüklemesi yaptğmda 193tü her gün ölçyrm yüksek çkarsa 1 hfta snra ünsiln dedi bnde anlmdm insüln kullncak kadar mı yüksek
Benim sonuç kağıdı elimde bi yandan inceliyorum 1.saat 123 çıkmış hemen yanında NORMAL DEĞER 180 yazıyor senin 193 çıktıysa aman aman yukseklik yok bence. İnsülin kadar değildir yani diyetle hallolur bence.

Üniversite canm

Herkesin düşüncesi farklı iste.
Sen kendi evininin sorumluluklarına yetiş bence dua etsinler.
Başkalarına yeetişmesende nde olur
Aynen canım cok düşünmemeğe calışıyorum ama ne münkün hele bu hormonlarla, yine dışardan umursamaz görünmeye calışıyorum.

Alttan aldıkça öyle olur
Kimse sana güvenip çocuk yapmadısendr kimseye güvenip çocuk yapmadin .

Sizlan yapamam edemem de.

Z Zelichka dualarım seninle yazdığın her msjı heyecanla okuyorum güzel günler yakın Rabbim yanınızda olsun meleklerini korusun inşallah♡

Çok yüz vermişsin

Emeklerini sorar canim Allah onlara bilmesin dursun onlar ... iyi insan olsalar zaten ver cocuklarin hepsini bize sen.yat dinlen der ... esin tutmadimi kimse tutmuo canim dierlerinin Canina minnet ...

Canim sen de canini pazarda bulmadin .Bas kaldır .Direk bakamam deme mesela bugun cok agrim var kizima da bakamıyorum vs diye soyle .Hem çocuğun cok küçük ancak kendine yetersin .Bize bebekli misafir gelince kucagima alsam esim hemen uyariyor karnina koyma diye .

ben nstye nezaman girdigimizi hatırlamıyorum suan daha girmedim randevum 32.haftada olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…