2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nst’de sancı çıkmadı. Ama ilk çekildiğinde üsttekinin kalp atışı yüksek çıktı baya bir daha çektiler o zmn iyi çıktı. Bir şey demediler o yüzden. Kanım yükselmil yani 9.1 benim için rekor :) bebişleri haftaya salı günü görücem inşallah.

Çok yüz vermişsin
Ben bir şey deme imkanım olmadıkı, bi bakdım dişarda kardeşinen konuşuyor nerdesin diye oda dişardayım dedi, evde yok diyede bana burakıp gitdi bide görümcemin 11 yaşındakı kızna emanet etmiş gibi yapıyor doğru cocuk cocuk baka bilirmi hiç.
Emeklerini sorar canim Allah onlara bilmesin dursun onlar ... iyi insan olsalar zaten ver cocuklarin hepsini bize sen.yat dinlen der ... esin tutmadimi kimse tutmuo canim dierlerinin Canina minnet ...
Nerde canım, namaz kilarken zar zor burakıyorum, kv gorumceme, bide cabuk ol diyor namazmi nasıl kılacağmi şaşırıyorum, dediğimde hepde bakmiyormuyum namaznı kılarke, banyo yaparken diyor. banyoda 20 dakikadan fazla kaldığımda kapıda bas bas bağrıyor kv.

Benim ikiz olduğu için erken girdim, sizin için daha vardır :)

Afilim92 eşin ne güzel düşünüyor seni, bebek doğdukdan sorada daha cok bağlanırsınız inşallah bir birinize, benim eşim annesni yormam için uğraşıyor sadıce, bu sabah sadıce koltuğu kaldırırsın eşaları içine yereşdiririm dediğim için kahvaltı yapmada cıkdı yine tek başma yapdım. Birşey kaldırmama yardım et dediğinde: düşünki iki üç milana ( kızım) kaldırıyorsun say diyor.

Hadi maşallah size o zaman sen bir hafta daha bekleyeceksin. Bir şey demedilerse iyidir canım tıp öyle birşey ki öğrendiğim şey herşeyi dank diye söylüyorlar demek normal diye düşünüyorum ben. Benim muayene günlerinde nst oluyor artık. Cuma gece muayenem var bakalım bizimkiler ne yapıyor.

Slm kızlar bugün randevumuz vardı artık doktorum 10 günde 1 çağırıyor benim kaburga ağrılarım gribal enfeksiyonum öksürük derken güçten düştüm neyseki doktorum kaburga ağrım için jel verdi Allahtan hasta olduğum için kızım etkilenmedi iştahım yerindeydi 1.980 gr olmusuz teyzeleri 9 mayısa kontrolümüz var.

Canim huyu farkli biraz ezmeye alismis gibi. Sen kendini hirpalama .

Hep mi böyleydi ? Neden okadar çocuk verdn ki şu adama olan sana oluyor ruhen bedenen.

@Pembegomlek, Realmomy , ZK_ASK Afilim92 beni dinlediğniz ve tafsiyelerniz için cok teşekur ederim sizi sıkdıysam kusra bakmayın, bazı insanları değişdiremem ama biraz onlara karşı kendi tavırlarmi değişmeye calışıcam. Cok sağolun hepiniz sanırım benden olgunsunuz bi abla gibi beni dinlediğniz için sağolun tavsiyeleriniz benim için cok önemli.

Keske elimden birsey gelse. seni şu en guzel en özel günlerinde böyle üzmelerine asla izin verme

Hep mi böyleydi ? Neden okadar çocuk verdn ki şu adama olan sana oluyor ruhen bedenen.
Bir kızım var bu ikinci bunu düşünmüyordum henüz ama allahın bana hediyesi, bana olmasada kızıma cok değer veriyor cok iyi bir baba cok iyi bir evlat umarım iyi bir koca olduğnuda görürüm.

Evet benden 6 yas kucuksun ve benim okudugum yasta 2.bebegine hamilesin. Seni simdi daha iyi anladim canim .Zamanla her seyi kavrayacaksin .Seni eşinin ailesi acemi cocuk gibi görüyor olabilir. Ama sen olgunlaştıkça daha saglikli kararlar verip ona gore davranacaksın. Esin senden kac yas buyuk?

Bir kızım var bu ikinci bunu düşünmüyordum henüz ama allahın bana hediyesi, bana olmasada kızıma cok değer veriyor cok iyi bir baba cok iyi bir evlat umarım iyi bir koca olduğnuda görürüm.
İnşallah yeni bebiş huzur mutluluk getirir yuvanıza. İnsanın evindd huzuru olmayınca ağzının tadı olmaz hiç hayattan zevk alamaz ki. Umarım kıymetini bilir anlar. Hormonlarda malum zaten üzme kendini bebeğinden senden önemli değil

Umarım öyle olur, 8 yaş büyük benden eşim.

Kızlar bebeklerimi gördüm bugün.şükür iyiler kötü bir haber almadık.ultrason çekilecekmiş tekrar insallah sonuçları güzel çıkar.yine de tehlike geçmedi, hersey olabilir diyor doktor.
Çok sevindim canım çok şükür masallah bebişlerine , bu kandil gününde hep dualarimdasin bebişlerin de sen de inşallah çok daha güzel haberleri alacağın günler de gelecek , evinize beraber döneceğiniz günler de gelecek inşallah

Amin, herkes benim nasıl umursamaz olduğmu soyluyor hep ama ne bilecekler içimde ne yaşadığmı, hep saklanıp ağlar dişarıda sankı hayatım mükenbel gibi davranan biriyim, keşke gercekden öyle ola bilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…