- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #33.661
Banada kilo almışsın dedi senin saydıklarını saydı Allah yardmcımız olsun artkDiyet verdi hamurişi tatlı pirinç ekmek yemiyorm sebze et ağrlklı besleniyorm ilaç vermedi
Buzamana kadar iyilik yapmissinda iyi mi bildiler canim bosverrr kimseyi memnun edemiosun kiArtik demeyi öğrenicem kotu de olsam insafsızda olsam, iyide olsam.
Nst’de sancı çıkmadı. Ama ilk çekildiğinde üsttekinin kalp atışı yüksek çıktı baya bir daha çektiler o zmn iyi çıktı. Bir şey demediler o yüzden. Kanım yükselmil yani 9.1 benim için rekor :) bebişleri haftaya salı günü görücem inşallah.Maşallah iyi görünüyor göbüş. Bebisler nasıl bakalım nst nasıl çıkacak haberlerini bekliyorum.
Umarım herşey yolundadır.
Çok sevindim inşallah iyiye doğru giderler toparlarlar. Maşallah miniklerine. Allah kuvvet versin, sağlık versin canım.
1 ay sonrasına çağırdı bakalım 31.haftada giderm artkben nstye nezaman girdigimizi hatırlamıyorum suan daha girmedim randevum 32.haftada olacak
Ben bir şey deme imkanım olmadıkı, bi bakdım dişarda kardeşinen konuşuyor nerdesin diye oda dişardayım dedi, evde yok diyede bana burakıp gitdi bide görümcemin 11 yaşındakı kızna emanet etmiş gibi yapıyor doğru cocuk cocuk baka bilirmi hiç.Çok yüz vermişsin
Nerde canım, namaz kilarken zar zor burakıyorum, kv gorumceme, bide cabuk ol diyor namazmi nasıl kılacağmi şaşırıyorum, dediğimde hepde bakmiyormuyum namaznı kılarke, banyo yaparken diyor. banyoda 20 dakikadan fazla kaldığımda kapıda bas bas bağrıyor kv.Emeklerini sorar canim Allah onlara bilmesin dursun onlar ... iyi insan olsalar zaten ver cocuklarin hepsini bize sen.yat dinlen der ... esin tutmadimi kimse tutmuo canim dierlerinin Canina minnet ...
Benim ikiz olduğu için erken girdim, sizin için daha vardır :)Ben kaç gündür bugunu bekliyorumki sorayım doğum fiyatını diye. Ama tamamen aklımdan çıkmış. Şu işide yapalım öyle soralım diye diye erteleyince unuttum gtti. Eve donerken aklıma geldieşim doktoruma sormuş ben ultrason için hazırlanırken. Normal ve sezaryen aynı demiş dr. Ben ne yapacağım peki dedim 37.haftada belli olur o dedi. Nst cihazınada 35.haftadan sonra girecekmişim burda okuduğum kadarıyla 30dan sonra başlanıyo diye biliyordum
Hadi maşallah size o zaman sen bir hafta daha bekleyeceksin. Bir şey demedilerse iyidir canım tıp öyle birşey ki öğrendiğim şey herşeyi dank diye söylüyorlar demek normal diye düşünüyorum ben. Benim muayene günlerinde nst oluyor artık. Cuma gece muayenem var bakalım bizimkiler ne yapıyor.Nst’de sancı çıkmadı. Ama ilk çekildiğinde üsttekinin kalp atışı yüksek çıktı baya bir daha çektiler o zmn iyi çıktı. Bir şey demediler o yüzden. Kanım yükselmil yani 9.1 benim için rekor :) bebişleri haftaya salı günü görücem inşallah.
Canim huyu farkli biraz ezmeye alismis gibi. Sen kendini hirpalama .Afilim92 eşin ne güzel düşünüyor seni, bebek doğdukdan sorada daha cok bağlanırsınız inşallah bir birinize, benim eşim annesni yormam için uğraşıyor sadıce, bu sabah sadıce koltuğu kaldırırsın eşaları içine yereşdiririm dediğim için kahvaltı yapmada cıkdı yine tek başma yapdım. Birşey kaldırmama yardım et dediğinde: düşünki iki üç milana ( kızım) kaldırıyorsun say diyor.
Hep mi böyleydi ? Neden okadar çocuk verdn ki şu adama olan sana oluyor ruhen bedenen.Afilim92 eşin ne güzel düşünüyor seni, bebek doğdukdan sorada daha cok bağlanırsınız inşallah bir birinize, benim eşim annesni yormam için uğraşıyor sadıce, bu sabah sadıce koltuğu kaldırırsın eşaları içine yereşdiririm dediğim için kahvaltı yapmada cıkdı yine tek başma yapdım. Birşey kaldırmama yardım et dediğinde: düşünki iki üç milana ( kızım) kaldırıyorsun say diyor.
Keske elimden birsey gelse. seni şu en guzel en özel günlerinde böyle üzmelerine asla izin verme@Pembegomlek,Realmomy , ZK_ASK Afilim92 beni dinlediğniz ve tafsiyelerniz için cok teşekur ederim sizi sıkdıysam kusra bakmayın, bazı insanları değişdiremem ama biraz onlara karşı kendi tavırlarmi değişmeye calışıcam. Cok sağolun hepiniz sanırım benden olgunsunuz bi abla gibi beni dinlediğniz için sağolun tavsiyeleriniz benim için cok önemli.
Bir kızım var bu ikinci bunu düşünmüyordum henüz ama allahın bana hediyesi, bana olmasada kızıma cok değer veriyor cok iyi bir baba cok iyi bir evlat umarım iyi bir koca olduğnuda görürüm.Hep mi böyleydi ? Neden okadar çocuk verdn ki şu adama olan sana oluyor ruhen bedenen.
Evet benden 6 yas kucuksun ve benim okudugum yasta 2.bebegine hamilesin. Seni simdi daha iyi anladim canim .Zamanla her seyi kavrayacaksin .Seni eşinin ailesi acemi cocuk gibi görüyor olabilir. Ama sen olgunlaştıkça daha saglikli kararlar verip ona gore davranacaksın. Esin senden kac yas buyuk?@Pembegomlek,Realmomy , ZK_ASK Afilim92 beni dinlediğniz ve tafsiyelerniz için cok teşekur ederim sizi sıkdıysam kusra bakmayın, bazı insanları değişdiremem ama biraz onlara karşı kendi tavırlarmi değişmeye calışıcam. Cok sağolun hepiniz sanırım benden olgunsunuz bi abla gibi beni dinlediğniz için sağolun tavsiyeleriniz benim için cok önemli.
İnşallah yeni bebiş huzur mutluluk getirir yuvanıza. İnsanın evindd huzuru olmayınca ağzının tadı olmaz hiç hayattan zevk alamaz ki. Umarım kıymetini bilir anlar. Hormonlarda malum zaten üzme kendini bebeğinden senden önemli değilBir kızım var bu ikinci bunu düşünmüyordum henüz ama allahın bana hediyesi, bana olmasada kızıma cok değer veriyor cok iyi bir baba cok iyi bir evlat umarım iyi bir koca olduğnuda görürüm.
Umarım öyle olur, 8 yaş büyük benden eşim.Evet benden 6 yas kucuksun ve benim okudugum yasta 2.bebegine hamilesin. Seni simdi daha iyi anladim canim .Zamanla her seyi kavrayacaksin .Seni eşinin ailesi acemi cocuk gibi görüyor olabilir. Ama sen olgunlaştıkça daha saglikli kararlar verip ona gore davranacaksın. Esin senden kac yas buyuk?
Çok sevindim canım çok şükür masallah bebişlerine , bu kandil gününde hep dualarimdasin bebişlerin de sen de inşallah çok daha güzel haberleri alacağın günler de gelecek , evinize beraber döneceğiniz günler de gelecek inşallahKızlar bebeklerimi gördüm bugün.şükür iyiler kötü bir haber almadık.ultrason çekilecekmiş tekrar insallah sonuçları güzel çıkar.yine de tehlike geçmedi, hersey olabilir diyor doktor.
Amin, herkes benim nasıl umursamaz olduğmu soyluyor hep ama ne bilecekler içimde ne yaşadığmı, hep saklanıp ağlar dişarıda sankı hayatım mükenbel gibi davranan biriyim, keşke gercekden öyle ola bilsem.İnşallah yeni bebiş huzur mutluluk getirir yuvanıza. İnsanın evindd huzuru olmayınca ağzının tadı olmaz hiç hayattan zevk alamaz ki. Umarım kıymetini bilir anlar. Hormonlarda malum zaten üzme kendini bebeğinden senden önemli değil
Yas farkindan da kaynaklaniyor .Senin en deli çağın onun duruldugu vakte denk gelmis .Ama bu hep boyle olacak degil .Zamanla birbirinizi tamamlayacaksiniz .Umarım öyle olur, 8 yaş büyük benden eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?