2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne demek sıkmak kuzum hepimiz hamileyiz hepimiz evliyiz kadiniz bizi en iyi biz anlariz herzman anlatabilirsin canim..

Allah su mubarek gunlerde goruo bolelerini ıslah etsin insallah ne guzel ibadet ediosun orda bile rahat birakmiorlar yaa.. bugun kandil senin icinde dua edicem canim benim

Aynen canım valla zor içmiştim bende felaketti geçti gitti şükür inşallah seninde değerlerin iyi çıkar. Aslında normal kilo almışsın 7.aya giriyoruz 7 kilo iyi bence benimde cumartesi kontrolüm var bakalım benim kaç çıkcak kilom korkuyorum bende çok kilo aldım diye şuana kadar 5 kilo almıştım bende 24.haftamda tartıldığımda

Kızlar ateş ölçer aldınız mı? Kulaktan ölçen mi alından dokunmadan ölçen mi almalıyım tam bilemiyorum. Marka da bilmiyorum pek. Birde oda için soğuk buhar makinesi almalı mıyım bilemedim.

Allah razı olsun canım herkesten dua bekliyorum bu gecenin hürmetine.Allah bizim yolumuzda olan herkesin yardımcısı olsun

Kızlar ateş ölçer aldınız mı? Kulaktan ölçen mi alından dokunmadan ölçen mi almalıyım tam bilemiyorum. Marka da bilmiyorum pek. Birde oda için soğuk buhar makinesi almalı mıyım bilemedim.
Braun kulaktan ölçen aldım ben. En iyisi braun diye biliyorum ama türkiyede biraz pahalı. Amazondan aldım ben.

Canim ben civilden hem alin hem kulak aparatli atesolcer aldim. Cok kaliteli biseye benzemiyo gerci digerlerinden daha uygundu. Buhar makinesi icin de sunu soyliyim eger denize yakin bir sehirdeysen hava zaten nemli bi de extra nem basinca cigerleri doluyo bebiklerin ama ic anadolu gibi havasi kuru bi yerdeysen bu sefer gerek olur diye dusunuyorum.

Dontorunuz kilosu icin yorum yaptimi,benim doktor takmis durumda gecen hafta 1600 gr di fazla geldi dktora

Sonuçlarım temiz çıktı şükür :) bencede iyi ama son aylarda daha çok kilo alacağım için endişe ediyor sanırım. Yinede dikkat etmekte fayda var bu ay çok abur cubur ve dışardan yedim üstelik ekmeksiz doymuyorum :) seninde iyi haberlerini alalım inşallah canım dualarım seninle

Son düzenleme:
Allah razı olsun canım herkesten dua bekliyorum bu gecenin hürmetine.Allah bizim yolumuzda olan herkesin yardımcısı olsun
Amin inşallah canım , Allah'ım bu gece hürmetine hasta olanlara , zorda olanlara , darda olanlara, ihtiyaç sahiplerine , bugün hangi sebeple Allah'a yakaran varsa hiç birini Rabbim geri çevirmesin inşallah , senin o minicik bebişlerine güç kuvvet sağlık sıhhat versin hayırlı ömürler versin inşallah

Arkadas msj attı bi arkadasımızın bebeği de kuvöze koymuşlar kalpten amelıyat olacakmış dua istiyodu dua edelim kızlar diğer arkadasta 40 haftayı geçti açılma yok sancı yok bu ara noluyo anlamadım hep mi böyleydi ben mi yeni şahit oluyorum bu durumda kim varsa Rabbim yardımcısı olsun hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…