2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeklerimi gördüm bugün.şükür iyiler kötü bir haber almadık.ultrason çekilecekmiş tekrar insallah sonuçları güzel çıkar.yine de tehlike geçmedi, hersey olabilir diyor doktor.
Çok sevindim İnşallah gül güle dönersiniz şu mübarek günlr hürmetine Rabbim yüzünüze baksın dualarımızdasınız

Kızlar ateş ölçer aldınız mı? Kulaktan ölçen mi alından dokunmadan ölçen mi almalıyım tam bilemiyorum. Marka da bilmiyorum pek. Birde oda için soğuk buhar makinesi almalı mıyım bilemedim.
Ben braun 6520 modelini almayı düşünüyorum. Çok olmasa da araştırdım kaliteli birşey

Günaydın kızlar.
Dün eşim karnma dokundu biraz bana hemen ağrı girdi. Karnımı sevsin istemedim bile acıdan
Niye böyle oluyor bilmiyorum

Ayaklarımın ağrısı da uyuup dinlenmeme rağmen hala geçmedi.

Bugün üniversiteden arkadaşımın yakınının cenaze mvludu var.
Oraya gidicez.

ay sen ne zekisin die çıkar kavgayı.afedersin ama zavallı bi insan anca bu kadar vijdansız insafsız olur.Allah ın bi tokadını yerse aklı başına gelir

eşimin ananesi saçma sapan naylonumsu iki tane fistan almış bilmem kaç yılından kalma üstelik yenidoğan boyu.! birde 15 e aldım dio.anneme dedim o çocuğa giydirilmez dedi. o neymiş öyle dedi.almayı bilmiyorsa parasını verir al şunu bendede bişiler al kızım der dedi.biz öyle bilioz dedi.ve annem 65 yaşında eşimin ananesi ondan küçük nasıl öyşe bişi alabilmiş anlamıom.iki tulum alda bi işe yarasın. el alsa neyse anane babane saçmalamaması lazım

Benim ananem kaliteli şeyler alır genelde

Annem ne görse alır o yüzden bilinçli almıyor

Açıkçası bende fazla yonlendirmiyoeum
Ilk torunları
Ama gereksiz masrafa da girmelerini istemiyorum

Günaydın kızlar .. Güzel haberler alacağımız bir gün olsun ..
Z Zelichka canım bebişlerini görmüşsün çok sevindim iyi olmalarına inşallah daha da iyi olacaklar toparlayıp evinize döneceksiniz
Allah yardımcınız olsun

ay sen ne zekisin die çıkar kavgayı.afedersin ama zavallı bi insan anca bu kadar vijdansız insafsız olur.Allah ın bi tokadını yerse aklı başına gelir
Ay sen cok yaşa etrafdan utanmasan yapıcam ama cıt cıksa bilmeyen kalmaz.

Sanki çiziyorlarmış gibi ince bir sızı oluyor demi bana da oluyor arada
Evet canim kasilma gibi oldu 2 kez de
Soğuk almış olabilir misin canım?
Pozisyon degistirdiginde ya da dinlendiğin zaman geçiyor mu
Yok canim ev cok sıcak ona ragmen üstümü örtüyorum .Yataktan kalkarken de 2 kez kasılma seklinde oldu hemen geri yattim gecti .Doktora mi gitsem bilemedim ki .

Yok canim ev cok sıcak ona ragmen üstümü örtüyorum .Yataktan kalkarken de 2 kez kasılma seklinde oldu hemen geri yattim gecti .Doktora mi gitsem bilemedim ki .
Biraz dinlen canım soluna yat ayaklarını hafif yükselt ve takip et sancı kasılma oluyor mu oluyorsa aralığı ne kadar ?
Geçmezse 1 saate doktorunu ara anlat durumu gerekirse yanına git hem için rahat eder

Braxhon hicks denilen yalancı sancılar sanırım
Benim de ara ara oluyor
Ama bu sancılar düzenli olarak arası azalarak devam etmesi doğum sancısı.
7 dk da 5 dk da 2 3 dk da olması.

kızlar size bisey danisacagim. Kaynanamlar bugün şehir dışından geliyor. Mezuniyeti var diye şehir dışına çıkmışlardı gorumcemin .

Bugün 8 'de uçağa bincekler 10 gibi falan gelirler.

Eşimde bugün uzak bir yere çıkıyor pazara.
Onun gelmesii de 10 u bulur.
Sizce onlara yemek hazirlayayim mi bu halimle.
Eşim ne olsa yer. Ama şimdi onlara hazırlıcaksam ozenmem gerekçek ama halimde yok

Birde kendi evim dağınık şuan.
O saatten sonra kendi evime almakta istemiyorum

Acaba yemeği yapayım. Dönerken eşim beni alsin oraya mi gideyim

Ama onların evi de ne durumda bilmiyorum.
Kendi evimi toparlayamazken birde orayı toplamakla uğraşmak istemiyorum

Bence sana gelsinler canim basit yollu kolay yemekler yap firind tavuk mercimek corbasi pilav salata gibi oraya gitcen topla orayi sora gel kendi evini topla uzun is

Kızlar ateş ölçer aldınız mı? Kulaktan ölçen mi alından dokunmadan ölçen mi almalıyım tam bilemiyorum. Marka da bilmiyorum pek. Birde oda için soğuk buhar makinesi almalı mıyım bilemedim.
Ben baby&plus ın temazsız ateş ölçerini aldım canım fiyatı uygundu ondan ilerde beğenmezsem artık iyi bir şey alırım
Sevindim canım senin adınada atlattık şükür :) bu ay bende biraz abur cuburu fazla kaçırdım mide yanmam var çok ondan yemek yiyemiyorum pek ne yesem yanıyorum anca tuzlu şeylerle bastırmaya çalışıyorum kraker vb onlarda kilo yapıyor tabi:/ amin canım inşallah bende merakla bekliyorum bakalım :)

Gaz sancısı olabilir mi acaba canım banada çok oluyor bu aralar birde bebek yaslanıyor sanırım iyice baskı artıyor zor dayanıyorum. Birde bacak ağrın nasıl bir ağrı kas ağrısı gibi mi ham vücuduna spor yaparsın ağrısı geçmez ya öyle bir şey mi? Benimde o şekil pazardan beri ağrıyor da gün geçtikçe hafifleyeceğije daha çok ağrıyor sanki

Bence sana gelsinler canim basit yollu kolay yemekler yap firind tavuk mercimek corbasi pilav salata gibi oraya gitcen topla orayi sora gel kendi evini topla uzun is

Mantıklı canım
Yaparsam sadece fırında tavuk patates pilav salata yaparım

Başka bişey yapamam .

Of of ev de çok dağınık iki dk hareket etsem ağrım oluyor

Gaz değil sanırım canm eşim eliyle biraz karnımı sevdi hemen ağrımaya başladı sanki yirtilcak gibi.

Ayaklarımda hani yürürsün çok fazla ayakta kalırsın ağrıolur ua oyle bir agri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…